به گزارش صبح رزن، به نقل از صبح توس، حضور شخصیت های مطرح در رسانه ی ملی امری طبیعی و همیشگی است که با استفاده از این رسانه ی مردمی نظرات و دیدگاه های خود رو به سمع و نظر مردم می رسانند، و رسانه ی ملی در جهت کیفی سازی تولیدات خود اقدام به تولید برنامه هایی تخصصی با موضوعات سیاسی، علمی، فرهنگی، اقتصادی و…. کرده که البته کاری بسیار پسندیده و قابل تقدیر است.
در خلال این برنامه ها هر از چند گاهی شخصیت هایی حاضر می شوند و مطالبی را مطرح میکنند که علاوه بر ضعف صدا و سیما در نظارت و سیاست گذاری، ضعف فکری و سطحی نگری میهمان حاضر در این برنامه ها را نمایان می کند که سعی دارند از فرصت به دست آمده استفاده کرده و عقده های درونی خود که نشان از بی اطلاعی و انحراف فکریست را از منظر یک روشن فکر به گوش مردم ایران برسانند.
یکی از این افراد به اصلاح روشن فکر کارگردان سینما خانم تهمینه میلانی است که با نگاهی سطحی بر ساخته های ایشان می توان محتوای فمنیسمی را در آثارش دید که به تازگی در برنامه ی (هفت) در خلال توضیحات خود در خصوص فیلم تازه ساخته اش مباحثی را مطرح کرد که جا دارد در چند بند به وهمیات ذهنی این خانم پاسخ داده شود.
وی در قسمتی از صحبت هایشان اشاره کرد که دلیل حجاب بانوان ترس از حمله ی مغول و تاتار و اقوام دیگر بوده است که در حال حاضر با توجه به وضعیت فعلی کشور دیگر نیاز نیست زنان را مخفی کنیم، البته از صحبت های ایشان کاملا مشخص است که ایشان از فلسفه ی حجاب و دلیل واجب شدن حجاب بر زنان در اسلام هیچ اطلاعی ندارد و از روی کم سوادی این نظر را بیان کرده است، ولی لازم است که به ایشان گفته شود حجاب زنان محدودیت نیست بلکه مصونیتی است در مقابل چشم های ناپاک،زن در سایه حجاب می تواند به تکاپو و فعالیت بپردازد بدون آن که گوهر شخصیتی خود را از دست بدهد. حجاب زن را از افتادن به گودال نابودی و هلاکت نجات می دهد. زنی که حجاب دارد، همه چیز دارد: ایمان، شخصیت، عزت، عظمت و آبرو و حیثیت اجتماعی، اسلام زن را گوهری می داند که باید از آن به بهترین نحو حفاظت و حراست شود و حجاب بهترین وسیله برای حفاظت از عنصری گران بها به اسم زن است.
در قسمت دیگر ای از مصاحبه ایشان گفته بودند( که ما خود دشمن می سازیم و کشورهای دیگر دلیلی ندارد با ما دشمنی کنند و این ساخته ی ذهن ماست.)
باید به ایشان متذکر شویم که ۳۵ سال دشمنی بعد از انقلاب اسلامی را چگونه باید معرفی کرد تا ایشان و امثال ایشان آن ها را ببیند،حمله به طبس،حمل به هواپیمای مسافربری،کشتار حجاج، کودتای ناموفق سال ۸۸،ترور دانشمندان هسته ای و جنجالی کردن مسئله ی اسیدپاشی وارتباط آن به نیروهای ارزشی وهزاران مثال دیگر را چگونه برایشان بگوییم تا متوجه شوند کشور،مردم و انقلاب ما دشمنان بسیاری دارند که همواره در حال مقابله با آن ها هستیم که ما به این مبارزه سخت و طاقت فرسا جنگ نرم میگوییم.
البته انتظاری بس زیاد است که نگاه ایشان نسبت به مسائل اساسی و حیاتی کشور نگاهی کلان و استراتژیک باشد چرا که تمام تفکر ایشان برتئوری مردود و غرب ساخته ی ظلم به زنان(فمینیسم) استوار است و نمی دانند که با این نگاه انحرافی در آثارشان سرکشی را برای خانواده های ایرانی به ارمغان می آورند و نه شور وشوق زندگی را،که چون خود توفیق سربازی در جهت گسترش فرهنگ مهاجم غرب را دارند طبیعی است که نتوانند، خصومت و دشمنی غرب بافرهنگ اسلام و ایران و کمک شایانی که ایشان به آتش این دشمنی می کنند را ببینند.
۳٫در جایی دیگر از مصاحبه ایشان بیان کردند که با واژه ی آبرو مشکل دارند، باید در جواب گفت که ایشان حق دارند زیرا که حیا برای ایشان و تفکر فمینیسم که ایشان پرچمداریش را برعهده دارد واژه ای ناشناخته و بی معناست، ایشان به ظن خود به دنبال حقوق پایمال شده ی زنان و خواستار گماردن زنان بر جای مردان هستند ولی نمی داند که ماهیت زنان را نمی شود عوض کرد.
در آخر باید به ایشان و کسانی که خود را همفکر و هم مسلک ایشان می دانند خاطر نشان کنیم که این جا ایران است و زن مسلمان ایرانی با زنان سایر جوامع تفاوت دارد، زن مسلمان ایرانی به بزرگ بانوی عالم هستی حضرت زهرای مرضیه(س) اقتدا کرده و با حجب و حیا خود را به عالم معرفی می کند در صورتی که شما با آثار خود به دنبال حیا زدایی از زنان مسلمان ایران هستید.
دیدگاه شما