فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه ناجا به دنبال کسب محبوبیت از مسیر چشمپوشی از وظایف قانونی خود نیست، گفت: احاله هر چیزی به رهبری مناسب نیست و اگر نیروی انتظامی در خیابان سختگیری میکند برخیها میگویند نظر آقا است که اینگونه نیست چرا که حضرت آقا با اجرای قانون و ارتقای امنیت موافق است و اگر در اجرا تندروی شود مخالف هستند.
به گزارش خبرنگار صبح رزن به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سردار اسماعیل احمدیمقدم همزمان با آخرین روز هفته ناجا در پیش خطبههای نماز جمعه امروز تهران با اشاره به شعار هفته ناجا که "سرمایه اجتماعی، اساس اقتدار ما" نامگذاری شده است گفت: با این شعار مسیر اهداف و راهبردهای خود را نشان دادهایم.
وی با بیان اینکه شعار هفته ناجا مربوط به یک هفته و سال نیست گفت: اساسا این شعار برگرفته از ماهیت جمهوری اسلامی ایران که مهمترین سرمایهاش مردم هستند است و در دهه چهارم عمر خود همچنان در مسیر نورانی و مقدس خود گام بر میدارد.
فرمانده ناجا با بیان اینکه عنصر ولایت و رهبری نقش اساسی در روشنگری مردم و ساماندهی و سازماندهی انقلاب داشته و دارد گفت: رابطه مردم و نظام، ارتباط متقابل است و مردم به حاکمیت و مسئولان اعتماد دارند اگر چه این امر به معنای تایید همه عملکردهای ما مسئولان نیست و این اعتماد به کلیت نظام است.
وی ادامه داد: مردم خود را صاحبان نظام میبینند و باید کاستیها را منعکس و انتقاد کنند و مسئولان خود را پاسخگو بدانند چرا که سرمایه اجتماعی به میزان حرکت نظام در مسیر مطالبات مردم است و نیروی انتظامی نیز به مانند این نظام برای مردم است.
احمدیمقدم با بیان اینکه در گذشته در اغلب نظامها، وظیفه پلیس حفاظت از حکومت در برابر تهدیدات و مردم بود گفت: در اروپا نیز مشاهده شد که پلیس برای حفظ نظام با مردم برخورد کرد و شعار فریبنده خود را کنار گذاشت اما پلیس در ایران باید به سان فرموده امام علی (ع) به مانند دژ محکم برای جامعه و مردم در برابر تهدیدات باشد و آفات و بلایا را دور کند تا مردم در کمال آرامش فعالیت خود را ادامه دهند.
احمدیمقدم با اشاره به پیچیدگی، تنوع و ابعاد جرایم جدید گفت: در گذشته تامین امنیت در برابر قداره بندان بود اما امروزه سارقان در فضای مجازی سرقتهای وسیعی را با استفاده از یک نرمافزار انجام میدهند که یک باند سارقان چنین عملکردی ندارد.
وی با بیان اینکه دشمن با استفاده از رسانهها، ماهواره و ... اقدامات ضد فرهنگی خود را انجام میدهد گفت: دشمن با یاس، تزلزل، ترویج بیبند و باری با مارک آزادی، آموزش باند فساد و تروریست در رسانهها و فضای مجازی سعی در هدف گرفتن ارزشهای جوانان دارد.
احمدیمقدم با بیان اینکه امروزه تهدیدات در برابر اشرار، قدارهکشان و اراذل و اوباش نیست گفت: تامین امنیت به دلیل پیچیدگیهای یاد شده بسیار سخت است و نیازمند نیروهای حرفهای، مومن، فداکار، پرانگیزه و خدمتگزار است که توانستهایم گامهای زیاد و موثری برداریم.
وی با بیان اینکه مردم تصویر قابل قبولی از پلیس دارند گفت: مردم پذیرفتهاند که نیروی انتظامی در مسیر تامین امنیت عالمانه و مومنانه تلاش میکند و تمام وقت خود را در گرما و سرما صرف خدمتگزاری و آسایش مردم میکند.
احمدیمقدم با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر مجاهد فی سبیل الله بودن ماموران پلیس گفت: ما تحت امر ایشان هستیم و چه افتخاری بالاتر از این مساله وجود دارد؟
احمدی مقدم با بیان اینکه با تجهیز و فراگیری فنون جدید و روز آمد و شناخت آخرین شگردهای مجرمان توانستهایم گامهای اساسی و بلندی در مسیر تامین امنیت برداریم گفت: این در حالیست که تهدیدات علیه کشور ما رو به گسترش است و مرزهای شرقی و غربی بیثبات هستند ولی با اقدامات صورت گرفته، توانستیم امنیت را در کشور برقرار کنیم بگونهای که امروز، نقطه صفر مرزی امنترین نقطه است و مردم در این محلها مشغول به زندگی هستند.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در مرزهای کشور برای انسداد و افزایش کنترل گفت: با این که دو سوم اقدامات و طرح های ناجا در مرزها عملی شده است اما تسلط پلیس در کنترل مرزها به بیش از 90 درصد رسیده است.
به گزارش ایسنا، احمدی مقدم با بیان اینکه میزان کشفیات مشروبات الکلی که عمدتا از مرزهای شمال غرب وارد کشور میشود 27 درصد کاهش یافته است گفت: ورود مورد هرویین و انواع مواد مخدر به کشور 63 درصد کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه کشف روان گردانها در مبادی مرزی و فرودگاهها چهار درصد افزایش داشته است گفت: قاچاق سوخت و کالا از مسیر خشکی تقریبا به صفر رسیده و در صدد آن هستیم با تقویت دریابانی در سال جاری به این موضوع نیز مسلط شویم.
فرمانده ناجا با بیان اینکه جرایم خشن یکی از اولویتها و دغدغه مردم است از کاهش قابل ملاحظه آدمربانی، تجاوز به عنف، قتل ، اقدامات تروریستی، سرقت مسلحانه و ... خبرد اد و گفت: به طور کلی سال 91 امنترین سال پس از انقلاب اسلامی است.
وی با بیان اینکه در شش ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل میزان وقوع قتل در کشور 9 درصد کاهش یافته است گفت: این در حالیست که میزان وقوع سرقت مسلحانه 21 درصد، سرقت از بانک 35 درصد و سرقت طلا فروشی 27 درصد کاهش یافته است.
به گفته احمدی مقدم در شش ماهه نخست سال جاری، 30 مورد گروگان گیری در کشور رخ داده است که تمامی این جرایم کشف شده است.
وی با بیان اینکه علی رغم توسعه کشور افزایش جمعیت و بروز تهدیدات جدید و پیچیده آمارهای جرایم در سال 91 با 15 سال قبل مشابه است گفت: در مبارزه با مواد مخدر توانستهایم به اقدامات مناسبی دست یابیم به گونهای که در بحث شیشه و مواد مخدر صنعتی که به دلیل نقص قانون، قاچاقیان به سمت تولید داخلی رو آورده بودند توانستیم با پیگیری پلیس و قوه قضاییه باندهای بزرگی را کشف و متلاشی کنیم که در نتیجه شاهد کاهش جدید این عمل مجرمانه بوده ایم به گونهای که امسال شاهد کاهش 34 درصدی کشفیات شیشه بودهایم.
وی با اشاره به بحث کنترل حجاج گفت: برخی حجاج به علت اعتیاد اقدام به حمل مواد مخدر میکردند و یا داروهایی را با خود به کشور عربستان میبردند که بر اساس مقررات این کشور غیرمجاز بود. اما خوشبختانه در چند سال گذشته با اقدامات صورت گرفته این رقم به صفر رسیده به گونهای که پلیس عربستان نیز از اقدامات ایران سپاسگزاری کرد.
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه بحث امنیت اخلاقی یکی از مطالبات اکثر متدیین در نماز جمعه است گفت: خوشبختانه پلیس در برخورد با مراکز فساد، مراکز ترویج فساد و بیاخلاقی برخوردهای قاطعی داشته است که در مقایسه با سال 85، در همه زمینههای باندهای فساد از جمله پارتی شبانه، باندهای اغفال، باندهای فریب دختران و خروج آنان از کشور که اسباب آبروریزی بود و همچنین باندهای تولید و توزیع مشروبات الکلی شاهد کاهش چشمگیری در آمارها هستیم.
احمدیمقدم با بیان اینکه با وجود این اقدامات هنوز به نقطه مطلوب نرسیدهایم گفت: دشمن با دهها شبکه ماهوارهای و همچنین فضای مجازی در راستای دینزدایی و اشاعه فرهنگ غربی تلاش میکند و متاسفانه برخی نشریات داخلی بدون تابلوی ضد انقلاب همان مسیر را طی می کنند.
وی با بیان اینکه یک نگاه به نشریات داخلی بیاندازید گفت: برخی نشریات داخلی نیز در راستای ایجاد تغییر ذائقه هستند و خط دشمن را پی میگیرند که در اقدامات فرهنگی باید اصلاحتی صورت گیرد.
احمدی مقدم با اشاره به برخی انتقادات به پلیس مبنی بر ورود به بحث امنیت اخلاقی افزود: افرادی که به این اقدام پلیس انتقاد میکنند حجم تهدیدات و وسعت مساله را به حساب نمیآورند و ناجا توانسته پیشرفت حرکت این هجمه را کنترل کند.
وی با بیان اینکه برخی سازمانها نه تنها پلیس را یاری نمیکنند بلکه انتقاداتی نیز مطرح میکنند، گفت: من از این سازمانها گلایه دارم چرا که وقتی ما به ورزشگاه میرویم و میبینیم که دختر و پسر به صورت مختلط وارد ورزشگاه میشوند میگویند فرمان قبلی، مربوط به فوتبال بوده و ربطی به والیبال ندارد!
وی افزود: برخی درخواست تماشای مسابقات فوتبال از سالنهای سینما را داشتند و وقتی اعلام شد که نباید این تماشای مسابقات به صورت مختلط باشد کسی از این عمل (تماشای فوتبال از سینما) استقبال نکردند.
احمدیمقدم با بیان اینکه به ما هجمه وارد شده که "به شما (ناجا) چه ربط دارد" گفت: اگر ناجا به عنوان دروازهبان، آخرین زنجیر را بیاندازد دیگر مسائل عادی شده و سایتها و ماهوارهها با جوسازی و فضاسازی نظام را به عقب میدهند.
به گزارش ایسنا، فرمانده ناجا با بیان اینکه نیروی انتظامی در این مسیر فداکارانه ایستاده است، گفت: سعی داریم هر ساله با به روز کردن ساختارها گامهای مهمی در این زمینه برداریم.
وی با بیان اینکه گاهی سعی دارند در این راه چوب لای چرخ ناجا بگدارند گفت: احاله هر چیزی به رهبری مناسب نیست و اگر نیروی انتظامی در خیابان سختگیری میکند برخیها میگویند نظر آقاست که اینگونه نیست چرا که حضرت آقا با اجرای قانون و ارتقای امنیت موافق است و اگر در اجرا تندروی شود مخالف هستند.
وی با بیان اینکه این درست نیست که هر جا کم آوردهایم، بگوییم رهبری خواسته است گفت: ایشان مسیر کلی را هدایت میکنند و تاکتیکها را به دستگاه ها و مقررات سپرده هستند.
احمدیمقدم با اعلام این که همه دستگاههای متولی فرهنگ و عفاف و حجاب دور هم جمع شده و در حال ارزیابی مجدد طرح عفاف و حجاب هستند گفت: باید ابعاد فرهنگی و ایجادی این طرح تقویت شود و نیروی انتظامی در این میدان تنها نماند چرا که اثربخشی در این طرحها افزایش مییابد.
وی با بیان اینکه ناجا به دنبال کسب محبوبیت از مسیر چشمپوشی از وظایف قانونی خود نیست گفت: مسیر ما ، مسیر قانون است و همه آحاد نیروی انتظامی عاشقانه و مخلصانه در کنار مردم دستگاهها، دولت، مجلس و قوه قضاییه ایستاده است.ش
دیدگاه شما