آخرین اخبار

تاریخ : 27. آذر 1393 - 16:05   |   کد مطلب: 11503
مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان گفت: تا پایان تیرماه سال آینده 42 کیلومتر به طول بزرگراه های استان اضافه خواهد شد.

به گزارش صبح رزن به نقل از (ایسنا) منطقه همدان، "محمد رودباری " چهارشنبه 26 آذر در جمع خبرنگاران، اظهارکرد: از ابتدای سال تا کنون 28 کیلومتر از راه های اصلی استان همدان به بزرگراه تبدیل شده است.

 وی خاطرنشان کرد: استان همدان 344 کیلومتر راه اصلی دارد که این میزان 1.6 درصد از راه های اصلی کشور راه شامل می شود همچنین 556 کیلومتر بزرگراه در استان وجود دارد که 4.9 درصد از بزرگراه های کشور را به خود اختصاص داده است.

 پرونده راه های روستایی روستاهای بالای 20 خانوار بسته می شود

 رودباری با بیان اینکه طول راه های آسفالتی روستایی استان 2 هزار و 589 کیلومتر است، عنوان کرد: راه های شوسه روستایی استان 370 کیلومتر است که اگر 102 کیلومتر آن آسفالت شود پرونده راه های روستایی روستاهای بالای 20 خانوار بسته خواهد شد.

 مدیرکل راه و شهرسازی استان با اشاره به اینکه 99 درصد جمعیت روستایی استان از راه آسفالته برخوردارند، یادآور شد: در استان همدان بطور میانگین 77 درصد ازطول راه های روستایی آسفالته بوده بطوریکه جمعیت غیر برخوردار از راه آسفالته تنها 8 درصد است.

 رودباری طول راه های استان را دو برابر میانگین کشوری دانست و گفت: 2.4 درصد از کل راه های کشور در استان همدان قرار دارد در حالیکه مساحت همدان 1.2 درصد است.

 وی درخصوص پروژه های استانی راه و شهرسازی عنوان کرد: 171 پروژه با اعتبار 19 میلیارد و 743 میلیون تومان در استان همدان تعریف شده است.

 وی افزود: همچنین سازمان راهداری برای نگهداری راه های شریانی ابلاغ کرده است در قالب 57 پروژه و بیش از 45 میلیارد و 975 میلیون تومان اعتبار دارد.

 رودباری با اشاره به پروژه های ملی سازمان راه و شهرسازی تصریح کرد: این پروژه ها شامل 17 پروژه با اعتبار 27 میلیارد و 314 میلیون تومان است.

 مدیرکل راه و شهرسازی استان مجموع پروژه های راه و شهرسازی را 245 پروژه با اعتبار بیش از 93میلیارد تومان عنوان کرد.

 همدان استانی موفق در عملیات راهداری زمستانی

 وی با بیان اینکه استان همدان کوتاه ترین راه ارتباطی استان های غربی با پایتخت کشور است ، اظهار کرد: به علت اینکه استان همدان در غرب کشور واقع شده و زمستان های سردی دارد از این جهت راهداری زمستانی در این استان از دیرباز اهمیت بالایی دارد بطوریکه همدان یکی از استان های موفق در زمینه عملیات های زمستانی بوده است.

 رودباری با اشاره به اینکه طرح راهداری زمستانی از 15 آذرماه سالجاری آغاز شده و تا 15 فروردین سال 94 ادامه دارد، بیان کرد: در استان همدان 34 پایگاه راهداری  با 279 دستگاه ماشین آلات برف روب ، نمک پاش و ماشن های سبک کمکیار تجهیز شده است.

وی بیشترین پایگاه های راهداری را مربوط به شهرستان کبودراهنگ دانست و گفت: 7 پایگاه در کبودراهنگ، تویسرکان و فامنین 2 پایگاه، همدان و اسدآباد و بهار هرکدام 4 پایگاه و ملایر 5 پایگاه راهداری زمستانی وجود دارد.

 وی خاطرنشان کرد: علاوه بر کنترل ناظرین 13 دوربین نظارت تصویری در گردنه های استان نصب شده که بر وضعیت راه ها نظارت می کنند.

رودباری از استفاده ازسیستم آب نمک پاش برای نخستین بار در راه های استان خبرداد و افزود: 2دستگاه آب نمک پاش تهیه شده  و یکی از مهمترین ویژگی این دستگاه سرعت عمل بالای آن است.

 7 هزار و 873 واحد مسکن مهر تا پایان امسال تحویل داده می شود

مدیرکل راه و شهرسازی استان بااشاره به پروژه مسکن مهر نیز تصریح کرد: 37 هزار و 720 واحد مسکن مهر در استان همدان عقد قرارداد شده که 7 هزار و 578 واحد آن در شهرهایی با جمعیت زیر 25 هزار نفر است.

 

وی ادامه داد: تا کنون 23 هزار و568 واحد افتتاح شده و 7 هزار و 873 واحد دیگر تا پایان امسال تحویل متقاضیان خواهد شد البته به شرطی که تاسیات یربنایی آنها تامین شود.

رودباری با بیان اینکه 6 هزار و 293 واحد مسکن مهر در سال 94 آماده خواهد شد گفت: با آماده شدن این واحدها پرونده مسکن مهر در سال 94 بسته می شود.

 

وی خاطرنشان کرد: هزار واحد مسکن مهر درشهرهای زیر25 هزار نفر فاقد متقاضی هستند بطوریکه در شهرستان فامنین، فیروزان و گیان نهاوند متقاضی مسکن مهر وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات راه های شریانی شانه های شنی این راه ها است ،عنوان کرد: با آسفالت شدن شانه های شنی این راه ها عملا 3 متر به راه اضافه می شود بطوریکه امسال 62 کیلومتر از شانه های شنی راه های شریانی به آسفالت تبدیل شده است.

 

وی در خصوص روکش راه های اصلی،فرعی و بزرگراهی نیز گفت: امسال 171 کیلومتر از این راه ها روکش با مصرف 178 هزارتن آسفالت انجام گرفته است.

 

رودباری با اشاره به ساماندهی و آشکارسازی نقاط پرحادثه نیز یادآور شد: کل نقاط پر حادثه در استان همدان 20 نقطه بوده که تاکنون 10 نقطه از نقاط حادثه خیز ساماندهی شده و 10 نقطه دیگر نیز در برنامه قرار گرفته است.

 مدیرکل راه و شهرسازی استان اظهارکرد: تمامی نقاطی که احتمال رخ دادن تصادف در آنها وجود داشت شناسایی شده بطوریکه در 63 نقطه از این نقاط آشکارسازی انجام گرفته است.

 وی خاطرنشان کرد: امسال 14 هزار تابلو اخطاری و انتظامی و 21 کیلومتر حفاظ کناری و میانی در سطح راههای استان نصب شده است.

 

رودباری با بیان اینکه بزرگراه های استان فاقد حفاظ میانی هستند، افزود: در 8 محور با نیوجرسی عملیات جداسازی را انجام گرفته است.

وی تصریح کرد: 12 نقطه از تقاطع هایی که در زمان رانندگی شب برای رانندگان مشکل ایجاد می کرد روشنایی نصب شد و در روستای همه کسی،سرکان و تویسرکان نیز تا دهه فجر روشنایی نقاط آن انجام میگیرد.

 

وی بااشاره به کنارگذر های غربی و شرقی استان اظهارکرد: تاکنون کنار گذر شرقی 40 درصد و کنار گذر غربی 17 درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند و کنارگذر غربی برای اتمام نیاز به 85 میلیارد تومان اعتبار دارد که امیدواریم در سال آینده ردیف اعتباری مناسبی برای این پروژه داده شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان در خصوص راه آهن تهران همدان نیز بیان کرد: این راه آهن 267 کیلومتر طول دارد که از این میزان 95 درصد زیرسازی شده و 67 کیلومتر هم ریل گذاری شده آنچه باقی مانده روسازی و تکمیل ایستگاه های مسیر است که برای تکمیل این راه آهن 450 میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

دیدگاه شما