تاریخ : 29. آذر 1394 - 14:43   |   کد مطلب: 15865
مدیرکل تامین اجتماعی استان همدان گفت: بیش از ۷۰۰ هزار نفر در سطح استان همدان زیر پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند که از این تعداد ۳۴ هزار و ۸۰۰ نفر مستمری ماهیانه دریافت می‌کنند.

به گزارش صبح رزن،محمد عسگری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان با اشاره به اینکه برای ارائه خدمات به بیمه شدگان تامین اجتماعی در سطح استان همدان 11 شعبه ثابت و 11 شعبه اقماری فعالیت دارند، اظهار داشت: در این شعب 380 نفر پرسنل در حال انجام وظیفه هستند که 67 درصد پرسنل را مردان تشکیل می‌دهند.

وی افزود: 230 هزار بیمه شده در سطح استان همدان وجود دارد که با احتساب افراد تحت تکفل بیش از 700 هزار نفر را شامل می‌شود که با توجه به نوع بیمه از خدمات سازمان تأمین اجتماعی بهره‌مند هستند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان همدان بیان کرد: تعداد 34 هزار و 800 پرونده فعال مستمری‌بگیر در استان همدان داریم که از سازمان تأمین اجتماعی مستمری دریافت می‌کنند و در این راستا ضریب وابستگی استان همدان نسبت به کشوری وضعیت مطلوبی دارد.

وی با اشاره به وضعیت پرداخت بیمه بیکاری عنوان کرد: 119 هزار و 377 بیمه شده اجباری در سطح استان همدان وجود دارد که از این تعداد 2 هزار و 235 نفر به دلیل بیکاری غیرارادی مشمول برقراری بیمه بیکاری تشخیص داده شدند.

عسگری افزود: از این تعداد یک‌هزار و 708 نفر مقرری بیمه بیکاری دریافت می‌کنند و تعدادی از مشمولان نیز به دلیل اشتغال به کار مجدد پرونده بیمه آنها فعال شده است.

وی گفت: امسال نیز مقرری بیمه بیکاری تعداد یک‌هزار و 498 نفر به دلیل اشتغال مجدد در کارگاه‌های زیر پوشش سازمان تأمین اجتماعی قطع شده و یا مدت استحقاق دریافت مقرری آنان به پایان رسیده است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان همدان از کاهش برقراری بیمه بیکاری در امسال نسبت به سنوات گذشته خبر داد و گفت: به دلیل ایجاد رونق در اشتغال و رفع بیکاری در امسال نسبت مقرری‌بگیران بیمه بیکاری به بیمه شدگان اجباری 1.9 درصد کاهش یافته است.

وی با اشاره به کاهش تعداد بیمه‌شدگان اجباری در استان همدان تصریح کرد: رؤسای شعب ثابت و اقماری تأمین اجتماعی باید بازرسی مضاعف از واحدهای تولیدی و صنعتی را در دستور کار قرار دهند تا دلیل کاهش بیمه‌شدگان اجباری و افزایش مطالبات معوق مشخص شود.

عسگری با تأکید بر ضرورت افزایش بیمه‌شدگان اجباری در سطح استان همدان افزود: بیش از 22 هزار و 700 کارگاه با سازمان در ارتباط هستند و حق بیمه کارگران خود را پرداخت می‌کنند.

وی بیان کرد: صاحبان حرف و مشاغل آزاد که برای انجام حرفه و شغل مورد نظر با داشتن کارگر و یا خویش فرمایی به استناد مجوز اشتغال نیز می‌توانند با پرداخت حق بیمه زیر پوشش سازمان تامین اجتماعی درآیند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه سه نوع پرداخت حق بیمه در نوع بیمه خویش‌فرمایی وجود دارد، گفت: در هر یک از موارد بیمه خویش‌فرمایی دولت 2 درصد حق بیمه را به عنوان کمک پرداخت می‌کند و فرد بیمه شده طبق ضوابط از بیمه بازنشستگی، فوت قبل و بعد از بازنشستگی و نیز از کارافتادگی استفاده می‌کند.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن