تاریخ : 7. دى 1394 - 21:24   |   کد مطلب: 15974
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش همدان با اشاره اینکه امسال ۴۶ هزار نفر فرد بی‌سواد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال در سطح استان شناسایی شده است، گفت: امسال ۸۴۰۰ نفر از جامعه بی‌سواد استان، باسواد می‌شوند.

به گزارش صبح رزن به نقل از  خبرگزاری تسنیم از همدان، عباس احمدی‌مقیم پیش از ظهر امروز به مناسبت سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: براساس نتایج آخرین سرشماری در سال 90 میزان باسوادی کشور در افرادی دارای سنین بالاتر از 6 سال به 84.8 درصد و استان همدان به 82.6 درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه گروه سنی 10 تا 49 سال جامعه هدف طرح انسداد مبادی بی‌سوادی را تشکیل می‌دهند، افزود: میانگین با سوادی در کشور 92.5 درصد و در استان همدان 93.1 درصد که از میانگین کشور بالاتر است.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان همدان تصریح کرد: اجرای طرح انسداد مبادی ورودی بی‌سواد از سال 90 در دستور کار قرار گرفته است و تا پایان سال گذشته 8500 نفر از بی‌سوادان جامعه هدف استان همدان با شرکت در کلاس‌های آموزشی باسواد شدند.

وی با اشاره به اینکه در ابتدای امسال 46 هزار نفر فرد بی‌سواد در گروه سنی 10 تا 49 سال در سطح استان شناسایی شده است، گفت: براساس هدف‌گذاری امسال 8400 نفر باید زیر پوشش آموزش سوادآموزی قرار گیرند که 50 درصد از این حجم در 843 کلاس درس ساماندهی شدند.

احمدی‌مقیم با بیان اینکه 570 آموزش‌دهنده کلاس‌های سوادآموزی استان را مدیریت می‌کنند، بیان کرد: از این تعداد 230 نفر از افراد تحصیل‌کرده هستند که در قالب 23 شرکت و مؤسسه طرف قرارداد طرح سوادآموزی، مشغول به کار شدند.

وی افزود: سرانه آموزشی در مناطق روستایی 750 هزار تومان و در مناطق شهری به ازای هر سوادآموز 650 هزار تومان است که به تعلیم‌دهنده پرداخت می‌شود.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه کلاس‌ها در سه دوره سوادآموزی، انتقال و تحکیم سواد تقسیم‌بندی می‌شود، عنوان کرد: 15 مرکز یادگیری محلی در مناطق پرجمعیت به لحاط بی‌سوادی تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود.

وی اظهار داشت: براساس چشم‌انداز پیش‎بینی شده در سال 1400 جسن بی‌سوادی در استان همدان برگزار می‌شود در این راستا تا پایان برنامه سالانه باید 8000 نفر از بی‌سوادان استان تحت آموزش قرار گیرند.

احمدی‌مقیم تصریح کرد: همدان، تویسرکان و ملایر باسوادترین شهرستان‌های استان به شمار می‌آیند و مناطق قلقلرود، سردرود و گل‌تپه بیشترین آمار بی‌سوادی را دارند.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن