به گزارش صبح رزن به نقل از خبرنگار مهر، منصورغلامی ظهر سه شنبه در همایش تعیین محورهای تحقیقات کاربردی در ارتباط صنعت و دانشگاه با تقدیر از برگزارکنندگان این همایش بر تدوام اینگونه برنامه ها تأکید کرد و گفت: باید بررسی کرد که دانشگاهها در اقتصاد و صنعت در چه جایگاهی قرار دارند.
وی در ادامه با بیان اینکه در سالهای اخیر تلاشهایی از سوی دانشگاهها برای ارتقا جایگاه دانشگاه انجام شده اما خیلی کمرنگ است، افزود: از نظر دانشگاهیان، آنها فرصت حمایت از جانب دولت را ندارند و باید مأموریتگرا باشند تا در ارتقاء جایگاه جامعه نقش داشته باشند که در این راستا باید میزان اثرگذاری آنها مشخص شود.
غلامی با اشاره به شرایط جدید کشور در پسابرجام عنوان کرد: اگر دانشگاهها وارد بازارهای جهانی و عرصه های بین المللی نشوند به طور قطع متضرر خواهند شد بنابراین باید سهم خود را در اقتصاد و صنعت به دست بیاورند.
رئیس دانشگاه بوعلی سینا استان همدان در ادامه با طرح اینکه بخش خصوصی اگر منافع درازمدت خود را برای ورود به بازارهای سخت و سنگین محدود کشور لحاظ کند، حضور موفق تری خواهد داشت، عنوان کرد: این اقدام میتواند باعث پیشرفت صنعتی کشور شود.
غلامی با اشاره به موفقیت های دانشگاه بوعلی سینا، این دانشگاه را در زمرۀ دانشگاههای مطرح کشور و جهان دانست و گفت: ما توانایی ورود در حوزۀ صنعت را داریم و نباید فراموش کرد که دانشگاه در حکم طبیب دوار است.
وی در ادامه با بیان اینکه دانشگاه با حضور در مجامع مختلف صنعتی، طرح و نیاز آنها را می شنود و برنامه و راهکار تجویز می کند، تاکید کرد: دانشگاه به خودی خود توان کار صنعتی نداشته و این امر نیازمند اراده و خرد جمعی است که با همکاری صاحبان صنعت امکان پذیر است.
دیدگاه شما