تاریخ : 23. ارديبهشت 1395 - 8:14   |   کد مطلب: 17960
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه ایجاد کمپ مشاوره مامایی در همدان سبب کاهش شاخص عمل سزارین در مادران باردار شده است گفت: متخصصان زنان و بیهوشی در بیمارستان‎های همدان برای ترویج انجام زایمان بی‏درد مقیم شدند.

به گزارش صبح رزن به نقل از  خبرگزاری تسنیم از همدان، محمدرضا عبادیان ظهر امروز در مراسم گرامیداشت روز ماما و تجلیل از ماماهای برتر کشوری و استانی اظهار داشت: در راستای اهداف طرح تحول نظام سلامت فعالیت‌های زیادی برای فرهنگسازی ترویج زایمان طبیعی انجام شده است و بیشتر بیمارستان‌های استان مجهز به بخش زنان و زایمان شدند.

وی افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی زایمان فیزیولوژیک به صورت رایگان، گردهمایی مادران باردار و ایجاد کمپ مشاوره مامایی از مهمترین برنامه‌های بوده است که در راستای کاهش شاخص عمل سزارین در مادران باردار اجرا شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان به آمار مربوط به بهبود شاخص مرگ مادر و نوزاد و افزایش آمار تعداد زایمان طبیعی اشاره کرد و گفت: بهبود سزارین بار اول و توسعه زایمان بدون درد، محقق شده است.

وی با بیان اینکه شهرستان رزن دارای بیشترین آمار زایمان بدون درد است، عنوان کرد: امیدواریم انجام این نوع زایمان با استفاده از تمام شیوه‌ها ترویج یابد و از روش زایمان اپیدورال نیز استفاده شود.

عبادیان تصریح کرد: در سال 94 تعداد مادران باردار آموزش‎دیده، 5 هزار و 609 مورد بود که برنامه‌ریزی در خصوص آموزش هر چه بیشتر مادران در دستور کار است.

وی با اشاره به مقیم شدن متخصصان زنان و بیهوشی در بیمارستان‎ها گفت: این موضوع، ترویج انجام زایمان بی‏درد را به همراه دارد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان، فرهنگسازی ترویج زایمان طبیعی را ضروری دانست و از برگزاری 5 همایش ترویج زایمان طبیعی خبر داد.

وی با بیان اینکه بهبود استانداردهای جذب نیروی مامایی در دستور کار است، گفت: هفته گذشته با اعلام وزارت بهداشت، از دانشگاه در حوزه ترویج زایمان طبیعی و مامایی قدردانی شد که این موفقیت، مرهون زحمات همه تلاشگران این حوزه است.

افتتاح دپارتمان مامایی در همدان

معاون آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی همدان نیز با اشاره به افتتاح دپارتمان مامایی در همدان اظهار داشت: ایجاد این دپارتمان در مرکز آموزشی درمانی فاطمیه از افتخارات دانشگاه و گروه پرستاری و مامایی دانشگاه است چرا که بسیاری از بیمارستان‎های کشور از این امکان بی‌بهره هستند.

زهرا معصومی افزود: دانشگاه همدان به دلیل اجرای دستورالعمل‌های وزارت بهداشت در زمینه پیاده کردن طرح ارتقای کیفیت آموزش و درمان بالین در مامایی رتبه نخست را کسب کرد.

وی بیان کرد: اعضای هیئت علمی در بخش زایمان به صورت تمام ‎وقت حضور دارند و از توان دانشجویان در هر شیفت کاری استفاده شده است.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن