آخرین اخبار

تاریخ : 5. مرداد 1395 - 15:05   |   کد مطلب: 18749
فرماندار رزن گفت: در این شهرستان بیش از 4 هزار و 222 نفر در بخش قالیبافی در حال فعالیت هستند.

به گزارش خبرگزاری فارس از رزن، فتحعلی حسینی ظهر امروز در جریان بازدید از کارگاه‌های قالیبافی این شهرستان با بیان اینکه بیش از 4 هزار و 222 نفر در بخش قالیبافی در حال فعالیت هستند، افزود: سالانه بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان درآمد از این ناحیه در اختیار خانواده‌ها قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه میانگین درآمد ماهانه یک قالیباف در ماه 300 هزار تومان است، ادامه داد: کارگاه‌های قالیبافی در این شهرستان زمینه مناسبی برای ایجاد اشتغال و عملی کردن اقتصاد مقاومتی است.

فرماندار رزن افزود: این هنر سنتی در اقتصاد خانوار بسیار موثر بوده به طوری که در استان همدان به ویژه در شهرستان رزن نیز فرش دستباف داری جایگاه مناسبی است.

وی افزود: در راستای ترویج این هنر دستی در سال جاری دوره‌های آموزشی برای 160 نفر از علاقمندان به این هنر برگزار خواهد شد.

فرماندار رزن خاطرنشان کرد: مهمترین دغدغه قالیبافان بیمه آنهاست که در این رابطه بیش از 800 نفر در حوزه فرشبافی بیمه تامین اجتماعی شده‌اند.

وی گفت: از 27 درصد حق بیمه 20 درصد توسط دولت و هفت درصد از طریق قالیبافان پرداخت می‌شود.

مدیر عامل شرکت فرشبافی در شهرستان رزن هم با بیان اینکه این شرکت در سال 89 تاسیس شده و در حال حاضر 800 نفر بافنده را زیر پوشش قرار داده است، افزود: این شرکت تمام خدمات از قبیل تأمین مواد اولیه تا واگذاری الگوی بافت به بافندگان و فروش فرش قالیبافان را انجام می‌دهد.

علی هاشم‌زاده گفت: در تلاش هستیم تا با آموزش روش‌های جدید و نوین بافت فرش به قالیبافان نیاز تمام مشتریان را برطرف کنیم.

وی ادامه داد: به طور میانگین این 800 بافنده یک‎هزار و 200 متر مربع فرش تولید می‎کنند که فرش‎های تولید شده مخلوطی از ابریشم و پشم است.

مدیر عامل شرکت فرشبافی در شهرستان رزن خاطرنشان کرد: فرش‎های تولید شده در شهرستان رزن با دیگر فرش‌های تولید شده در استان‌های صاحب سبک قابل رقابت هستند و در بعضی مواقع هم بهتر شده است.

وی بیشتر فرش تولید شده در این شهرستان را تابلوفرش و زیرانداز عنوان کرد و ادامه داد: در خود شرکت قسمت طراحی وجود دارد که نقشه‌ها طراحی شده و سپس در اختیار قالیبافان قرار می‌گیرد.

هاشم‎زاده در ادامه سخنانش اظهار کرد: فرش تولید شده بیشتر در تهران، تبریز و قم به فروش می‌رسد.

وی مهمترین مشکل فرشبافان این شهرستان را ادغام اتحادیه فرشبافان با سایر اتحادیه‌ها مانند اتحادیه پوشاک و ... عنوان کرد و گفت: طبق بخشنامه‌ای که جدیداً از صنعت، معدن، تجارت آمده قرار است فرشبافان هم با اتحادیه‌های دیگر  ادغام شوند یا زیرمجموعه سایر اتحادیه‌ها قرار بگیرند.

انتهای پیام/

دیدگاه شما