تاریخ : 16. شهريور 1395 - 20:13   |   کد مطلب: 19241
مدیر کارخانه کیان وینسا ملایر از رقابت ناسالم، قیمت‌گرا بودن و عدم توجه به کیفیت درب و پنجره‌های دوجداره در صنعت ساختمان گلایه کرد و گفت: همین امر سبب شده اکنون تنها با 10 درصد ظرفیت تولید روزانه به‌کار خود ادامه دهیم.

به گزارش صبح رزن به نقل از  ایسنا، منطقه همدان، مهدی حاتمی سه‌شنبه 16 شهریورماه در بازدید خبرنگاران از این واحد صنعتی و تولیدی، با بیان اینکه متأسفانه در ایران به استانداردهای جهانی درب و پنجره توجه نمی‌شود و مشتریان عموما با سلیقه شخصی سفارش می‌دهند، ادامه داد: طی سال‌های اخیر در ملایر حدود 15 کارگاه غیرمجاز سازنده درب و پنجره دو جداره وارد عرصه کار شده‌اند و خط های تولید ما را با مشکل مواجه کرده‌اند.

وی اظهار کرد: این کارگاه‌های زیرپله‌ای یکسری ضوابط قانونی چون پرداخت عوارض، مالیات، بیمه کارکنان و دریافت مجوز را رعایت نمی‌کنند در حالیکه کارخانه کیان وینسا، یک واحد صنعتی ثبت شده و کلیه محصولات تولیدی کارخانه کیان وینسا دارای گارانتی 5 و 10 ساله است.

حاتمی گفت: به علت فرار کردن این کارگاه‌ها از پرداخت‌های قانونی و استفاده از مواد اولیه نامناسب و حتی تقلب در ساخت درب و پنجره‌های دوجداره، قیمت تمام شده آنها پایین‌تر از تولید استاندارد ما است و همین باعث شده مشتریان بیشتری را جذب کنند.

مدیر کارخانه کیان وینسا ملایر با بیان اینکه ظرفیت تولید روزانه این کارخانه 900 مترمربع است، گفت: متأسفانه در حال حاضر تنها 96 مترمربع در طول روز تولید داریم و نیروهای ما از 90 نفر به 30 نفر تقلیل یافته‌اند.

حاتمی با اشاره به اینکه طی 9 سالی‌که از احداث این کارخانه می‌گذرد، 9 میلیارد تومان توسط سرمایه‌گذار اصلی برای سرپا نگهداشتن این واحد صنعتی، به آن تزریق شده و هنوز این پول برنگشته است، افزود: یکی از مشکل‌های اصلی این است که در صنعت ساختمان درب و پنجره، جزء آخرین آیتم‌های مدنظر است، از سوی دیگر مردم همواره به دنبال محصولاتی با قیمت پایین هستند، حتی مشاهده می‌شود شرکت‌های دولتی نیز با کارگاه‌های غیرمجاز عقد قرارداد می‌کنند.

وی یادآور شد: مواد اولیه اصلی ما پروفیل و شیشه است که در داخل کشور تولید می‌شود و ما تنها یراق‌آلات را از خارج وارد می‌کنیم بنابراین تحریم‌های اخیر اثری روی صنعت UPVC نگذاشته است بلکه عدم حمایت آئین‌نامه ساختمان از درب و پنجره‌های دوجداره در ایران، بزرگترین ضربه را به ما وارده کرده که امیدواریم به همت نمایندگان مجلس هرچه سریع‌تر به صورت قانون درآمده و سازمان نظام مهندسی را مکلف به رعایت این آیتم کنند.

حاتمی با بیان اینکه در ایران هیچ کارخانه مشابهی با وسعت کیان وینسای ملایر در صنعت درب و پنجره UPVC وجود ندارد، افزود: از سال 91 که صنعت ساختمان با رکود مواجه شد، این واحد نیز با مشکلات عدیده‌ای مواجه شد بنابراین به تازگی با پیگیری‌های نمایندگان مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت، برای رفع مشکل سرمایه درگردش به ستاد تسهیلات استان معرفی شدیم.

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن