به گزارش صبح رزن به نقل از خبرگزاری تسنیم از همدان، سید حبیبالله موسویبهار ظهر امروز در نشست با معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: به منظور حرکت به سمت دانشگاههای نسل سوم و تبدیل علم و دانش به فناوری و ثروت و به عبارتی تجاریسازی علم باید حوزه پژوهش و فناوری در دانشگاهها مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه امکانات و تجهیزات دانشگاه در اختیار اساتید دارای طرحهای پژوهشی هدفمند قرار گرفته است، افزود: اجرای طرح تحول نظام سلامت به عنوان مأمورین اصلی دانشگاههای علوم پزشکی مطرح است، اما در این میان حوزه پژوهش و فناوری نیز برای ارتقای شاخصهای علمی همچنان در اولویت قرار دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: به منظور خروج دانشگاه از رکود علمی قوانینی را در راستای تمدید، عدم تمدید و محدود کردن تمدید هیئت جذب دانشگاه در دستور کار قرار دادهایم تا این اقدامات سبب ایجاد انگیزه در اساتید و اعضای هیئت علمی برای انجام و گسترش کارهای تحقیقاتی شود.
وی گفت: در صورتی که اعضای هیئت علمی اقدام به انجام کارهای تحقیقاتی نکنند در لیست رکود علمی قرار میگیرند و در نهایت با خروج اسامی آنها از اعضای هیئت علمی از ظرفیت و توانایی آنها در حوزههای درمانی استفاده میشود.
موسویبهار تصریح کرد: از زمان اجرای این قانون بستر مناسب برای انجام پژوهشهای هدفمند توسط اعضای هیئت علمی فراهم شده است و بسیاری از اعضا از لیست رکود خارج شدند و میزان گرایش به چرخه پژوهشی افزایش یافت.
ثبت 20 اختراع حوزه علوم پزشکی در همدان
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز اظهار داشت: سه پژوهشکده سینا، سلامت روان و اعتیاد، علوم بهداشت و روان در این معاونت فعال هستند و همچنین کمیته عوامل مؤثر بر سلامت و مدلسازی بیماریهای غیرواگیر در دانشگاه علوم پزشکی همدان تشکیل شده است.
سعید بشیریان افزود: درخواست برای صدور چهار مجوز در زمینه گیاهان دارویی، سلامت تغذیه، اختراعات شنوایی و ایمپلنتهای دندانی برای بررسی به وزارت بهداشت ارسال شده است.
وی با اشاره به ثبت 20 اختراع توسط مدیریت فناوری سلامت در این دانشگاه بیان کرد: همچنین دفتر ارتباط با صنعت، مرکز رشد، امور نخبگان، ثبت اختراعات، شورای فناوری و شورای پژوهشی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان راهاندازی شده است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما