صبح رزن:با عرض سلام و خسته نباشید.چه مسیر و فرایندی طی شد تا شهدای گمنام به شهرستان ما بیایند؟
نامدار: بنده هم از شما متشکرم از وقتی که به اینجانب دادید. رئیس بنیاد شهید: به محض مطلع شدن از توفیق حضور شهدای گمنام در شهرستان رزن بلافاصاله جلسه هماهنگی آن در فرمانداری به ریاست معاون فرماندار و با حضور دستگاههای دولتی و ارگانهای ذیربط تشکیل شد و در این جلسه پیرامون اطلاع رسانی این موضوع و تمهید مقدمات بحث و تبادل نظر شد.
صبح رزن: آیا از ابتدا از مسیر و چگونگی تنظیم برنامه استقبال آگاه بودید،یا بنیاد حفظ و نشر آثار دفاع مقدس استان پیگیر این مسائل بود؟
نامدار: در رابطه با انتخاب مسیر بی اطلاع بودیم و مسیر با نظر مسئولین حفظ آثار انجام گرفته است. متعاقبا جلسه دوم با گستردگی بیشتری ،و وسعت بیشتر با حضور مسئولین و دهیاران روستاها در محل فرمانداری تشکیل شد. در رابطه با نحوه ی دعوت از مردم و برنامه های حضور مردم و چگونگی استقبال از این شهدای گمنام و سرافراز دفاع مقدس برنامه ریزی و بر انجام هرچه با شکوهتر برنامه ها تاکید شد.
صبح رزن: با توجه به سوابق جنابعالی و اعتقادات و مشی فکری شما گذشته از بحث برنامه ریزی و ریاست بنیاد،احساس قلبی خودتان هنگام عبور شهدا از شهرها و روستاهای شهرستان چگونه بود؟
نامدار: طبیعی است ما که در دورات سخت، جهاد را در کنار شهدا تجربه کردیم همینطور در آن زمان تشییع شهدا را مشاهده کرده بودیم و یک ذهنیت قبلی و کامل از دوران پر افتخار و پرصلابت داشتیم وقتی این استقبال پرشور و شوق و شعف مردم را دیدیم تنها احساسی که به ما دست داد دقیقا خودمان را بردیم به دوران دفاع مقدس. در هر مسیر روستایی که مردم تجمع کرده بودند برخورد کردیم به گونه ای بود که من احساس می کردم این شهدای گمنام خانواده هایشان در بین این جمعیت و از همین مردم هستند که اینگونه از شهدا استقبال می کنند و در واقع شهدا و متعلق به خودشان است.
در یک لحظه به طور کامل به دوران جهاد با دشمن بعثی برگشتم با این تفاوت که در این استقبال نسل جدیدی که اطلاع زیادی یا کمتر اطلاع از دوران جهاد داشتند چون میدان و لحظات دفاع مقدس را تجربه نکرده اند، با همان انگیزه از شهدا استقبال می کردند و این جای تعجب و البته شکر داشت. نسلی که به دیده حس نکرده بود جهاد و دفاع مقدس را اما با همان حرارت و شور به استقبال آمده بودند که در دوران جنگ تحمیلی این اتفاق می افتاد.
صبح رزن: آنطور که شنیده یم 7 سال است که در بنیاد شهید و امور ایثارگران حضور دارید، هدف یا اهدافتان در روز اول را چقدر توانسته اید محقق کنید؟
نامدار: 7 سال است که در بنیادم و توفیق خدمتگذاری به شهدا و خانواده های آنها را دارم. روز اول هدف بنده گسترش فرهنگ ایثار و شهادت بود برنامه هایی که در ذهن داشتم بسیار گسترده تر بود از آنچه که در این 6 سال انجام شده و این کاهش، علتهای مختلفی دارد می توان به امکانات بنیاد ،امکانات شهرستان ...اما با همین امکانات سعی کرده ایم همه ی نیروی خود را برای خدمت به عزیزان به کار ببندیم. توفیقاتی هم داشته ایم که مهمترین همان خدمتگذاری بوده است، سعی کرده ایم در خط شهدا باشیم.
صبح رزن: همه ی ما می دانیم در انتخاباتی که در سال 88 در کشور برگزار شد چه اتفاقاتی افتاد و چه صف ها و گروههای جدیدی در مقابل حکومت قانون شکل گرفت. با توجه به نزدیکی انتخابات و طلبکار شدن برخی افراد به جای پاسخگویی، به نظرتان مردم چه پاسخی به برخی حرکتهای مجدد برای زیر سوال رفتن انتخابات خواهند داشت؟
نامدار:در رابطه با انتخابات با توجه به اهمیتی و ارزش انتخابات در کشور ما دارد و با توجه به اینکه خود بنده تقریبا در بیشتر دوره های برگزاری همه ی انتخابات در شهرستان به عنوان نظارت، هیات اجرایی یا بازرسی بوده ام با اطمینان تمام میگویم انتخابات در ایران در همه ی دوره ها از سالم ترین و آزاد ترین انتخاباتها در دنیا بوده است. در مورد فتنه گران هم مردم بصیری در شهرستان و کشور ما وجود دارند که البته همه باید بگوش باشیم. اما با وجود نعمت ولایتِ رهبر معظم انقلاب و بصیرت مثال زدنی و بی نظیر مردم جای نگرانی چندانی نیست.
صبح رزن: گفته می شود یکی دیگر از گزینه های تغییرات مدیریتی در شهرستان جنابعالی هستید. آیا چنین چیزی وجود دارد یا نکته ای در این باره به شما اعلام شده است؟
نامدار: خیر در این رابطه چیزی از جانب مافوق بنده در استان به من عنوان نشده است.
دیدگاه شما