به گزارش صبح رزن به نقل از خبرگزاری تسنیم از همدان، سیداسکندر صیدایی ظهر امروز در ستاد اقتصاد مقاومتی استان همدان اظهار داشت: براساس تاکیدات مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی باید به فرهنگ انقلابی-اسلامی تبدیل شده و اقتصاد کشور را نجات دهد.
وی با اشاره به اینکه در اقتصاد مقاومتی پنج ویژگی درونزا، برونگرا، دانش بنیان بودن، عدالت محور بودن و مردمی بودن مدنظر است تصریح کرد: هر کدام از این ابعاد دارای بار معانی مختلف و اساسی است که باید موردتوجه قرار گیرد.
صیدایی با بیان اینکه جهادی بودن، انعطافپذیری، فرصتسازی، مولد بودن و پیشرو بودن در بین سیاستهای اقتصاد مقاومتی دیده میشود عنوان کرد: اصول 24گانه در قالب 12 برنامه دیده شده که همه وزارتخانهها برای اقدام و عمل برنامه لازم را داشته باشند.
وی اظهار داشت: مجموعه راهبردها و سیاستهای اقتصاد مقاومتی باید الگویی را فراهم کند که علاج پیشرفت و توسعه پایدار استان و کشور را رقم زده و سبب نجات و مقاومسازی اقتصاد کشور شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان همدان بیان کرد: نظام یکپارچه پیشرفت و پایش اقتصاد مقاومتی(نیپا) توسط سازمان برنامه و بودجه در نظر گرفته شده که بتوان موضوعات اقتصاد مقاومتی را مورد رصد قرار داده و گزارشی در این زمینه ارائه داد.
وی با بیان اینکه دانش بنیان بودن امور و فعالیتها باید در تمامی مسائل تاثیرگذار باشد گفت: باید دانش بنیان بودن روی تمامی امور استان نهادینه شده و استان همدان از این موضوع بیشترین بهرهبرداری را داشته باشد.
صیدایی با اعلام اینکه 38 هزار مجوز مشاغل خانگی در استان همدان صادر شده است بیان کرد: سازمان برنامه و بودجه منسجم، برنامهریزی شده و براساس چارچوب ابلاغ شده تلاش میکند تا به اهداف تعیین شده دست پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه پروژههای محرک توسعه در استان همدان مشخص شده است گفت: توسعه و بهسازی راه دسترسی از مسیر گنجنامه، ایجاد بزرگراه نهاوند به مرکز استان، توسعه و تکمیل پیست اسکی و مجموعه گردشگری گنجنامه، تکمیل پارک علم و فناوری و ایجاد شهرک علم و فناوری استان، ایجاد و تکمیل شهر جدید حورا، تکمیل شبکه فیبر نوری، انتقال پساب تصفیهخانه همدان به نیرواه شهید مفتح، احداث و تکمیل منطقه گردشگری گاماسیاب، احداث مجموعه نمایشگاههای بینالمللی و تکمیل و توسعه سایت آموزش عالی در اراضی حسن آباد از جمله این پروژههاست.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان همدان با اشاره به اینکه 72 پروژه نیمهتمام عمرانی برای واگذاری به بخش خصوصی احصا شده است گفت: واگذاری 16 پروژه در بخش آب، ورزش و جوانان و کشاورزی توسط دبیرخانه جمعبندی کرده و فراخوان 18 پروژه در زمینه فرهنگی، آب و فاضلاب و درمانی انجام شده است.
وی با بیان اینکه دولت بر این طرح پافشاری و تاکید داشته و اگر دستگاهی در این زمینه مقاومت کند کارگروه واگذاری به ریاست استاندار میتواند در زمینه واگذاری تصمیم بگیرد تصریح کرد: واگذاری پروژهها به بخش خصوصی سبب چابکی و استفاده بهینه از منابع دولتی میشود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما