تاریخ : 16. آذر 1395 - 8:30   |   کد مطلب: 20981
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه ۱۰۰ درصد مردم استان به خدمات بهداشتی و درمانی دسترسی دارند، گفت: تمام مراکز بهداشتی و درمانی استان از پزشک برخوردارند.

به گزارش صبح رزن،جلال‌الدین امیری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان با بیان اینکه میزان دسترسی مردم استان به خدمات بهداشتی و درمانی به صورت 100 درصد است، اظهار داشت: در حال حاضر تمام مراکز بهداشتی و درمانی استان از پزشک برخوردارند به طوری که به ازای هر 4200 نفر جمعیت، یک پزشک خدمات‌رسانی می‌کند.

وی با اشاره به ارتقای سطح ارائه خدمات بهداشتی همزمان با اجرای طرح تحول نظام سلامت افزود: 28 باب خانه بهداشت و 38 واحد مرکز خدمات جامع سلامت و محل زیست پزشکان با اختصاص بیش از 17 میلیارد تومان اعتبار بهسازی شد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در راستای اجرای طرح تحول سلامت، جمعیت روستایی در شهرهای زیر 20 هزار نفر جمعیت از سال گذشته از خدمات اولیه بهداشتی برخوردار شدند و همچنین در شهرهای بالای 50 هزار نفر نیز با رویکرد خودمراقبتی برنامه مراقبت‌های اولیه اجرا شد.

وی بیان کرد: از ابتدای نیمه دوم امسال جمعیت تمام شهرهای استان همدان زیر پوشش خدمات سلامت قرار گرفتند و در این راستا به ازای هر 2500 نفر یک مراقب سلامت و به ازای هر 3700 نفر یک مرکز جامع سلامت در مناطق شهری استان راه‌اندازی می‌شود.

امیری تصریح کرد: اجرای طرح پزشک خانواده در 137 مرکز روستایی و روستایی شهری در دستور کار قرار گرفته و در این راستا 680 هزار نفر از خانوارها که زیر پوشش بیمه روستایی هستند از خدمات این طرح بهره‌مند شده‌اند.

وی با بیان اینکه پرونده الکترونیک سلامت برای تمام جمعیت استان تشکیل می‌شود، افزود: سامانه یکپارچه بهداشتی (سیب) از مهر ماه امسال به منظور ثبت اطلاعات پزشکی مردم استان از نظر بیماری‌ها، وضعیت جسمانی، نوع مصرف دارو و مسائل بهداشتی در دستور کار قرار گرفته است.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: پرونده الکترونیک بهداشتی توسط پزشکان براساس کد ملی بیماران تکمیل می‌شود و بر اساس آن تمام اطلاعات پزشکی درج شده مربوط به هر یک افراد در نقاط مختلف کشور بدون محدودیت در دسترس قرار دارد.

وی با بیان اینکه تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای شهرهای بالای 50 هزار نفر جمعیت در دستور کار قرار گرفته است، اظهار داشت: تاکنون اطلاعات پزشکی بیش از یک میلیون نفر از جمعیت استان همدان در سامانه سیب ثبت شده است.

امیری عنوان کرد: تاکنون 24 هزار نفر از کسانی که اطلاعات آنها در سامانه ثبت شده بیش از 240 هزار نوع خدمت دریافت کردند.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن