به گزارش صبح رزن،حجتالله شهبازی در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به اینکه سرانه تولید انگور در دنیا برای هر نفر 11 کیلوکرم است، اظهار کرد: سرانه تولید انگور در کشور برای هر نفر 39 کیلوگرم و در استان همدان برای هر نفر 234 کیلوگرم است.
وی با بیان اینکه در سال جاری تولید انگور استان رقم بی سابقه 397 هزار تن را تجربه کرد، ادامه داد: استان همدان در تولید انگور در کشور رتبه سوم را دارد.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه و از نظر مساحت باغهای انگور رتبه ششم را دارد، افزود: در سال گذشته تولید انگور در استان همدان 321 هزار تن بود.
وی با بیان اینکه عملکرد تولید محصول در هکتار در استان همدان بالا است، افزود: امسال استان همدان در تولید کشمش نیز رقم بی سابقه 44 هزار تن را تجربه خواهد کرد.
شهبازی با بیان اینکه سال گذشته در استان همدان 42 هزار و دو سال پیش 36 هزار تن کشمش تولید شد، افزود: تولید کشمش در کشور بالا رفته و به 214 هزار تن رسیده است.
وی با بیان اینکه استان همدان تولید 21 درصد کشمش کشور را به خود اختصاص داده است، بیان کرد: استان همدان بعد از استان فارس رتبه دوم تولید کشمش را در کشور دارد.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه در استان همدان میانگین عملکرد تولید انگور در هکتار رقم بی سابقه 19 تن در هکتار است، افزود: میانگین عملکرد در هکتار در شهرستان ملایر به 23 تن در هکتار رسیده است.
وی با اشاره به اینکه در شهرستان ملایر 245 هزار تن تولید انگور انجام شده است، افزود: کل کشمش استان همدان در ملایر تولید می شود.
شهبازی با بیان اینکه از 245 هزار تن انگور تولید شده در شهرستان ملایر انجام میشود، بیان کرد: 176 هزار تن انگور تبدیل به 44 هزار تن کشمش می شود.
وی با بیان اینکه تولید کشمش استان همدان در سال گذشته نسبت به امسال کمتر بوده است، افزود: سال گذشته سرمازدگی موجب شد تا تولید انگور در هکتار کاهش پیدا کند.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان همدان در پایان سخنانش با بیان اینکه سال گذشته در ملایر میانگین تولید در هر هکتار کمتر از 17 تن انگور بود، اما امسال بالای 23 تن است، افزود: سال گذشته از هر هکتار 4 تن و 250 کیلو کشمش به دست آمده است.
انتهای پیام
دیدگاه شما