تاریخ : 2. دى 1395 - 8:10   |   کد مطلب: 21362
مدیر‌کل میراث ‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان همدان گفت: میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان همدان در سه حوزه تخصصی نیازمند همکاری پژوهشگران است.

به گزارش صبح رزن،علی مالمیر در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه همدان، با اشاره به حمایت اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری از پژوهشگران، عنوان کرد: در زمینه‌های مختلف و 3 حوزه تخصصی سازمان به همکاری پژوهشگران نیاز داریم و در چهارچوب ظرفیت‌های سازمان از پژوهشگران در قالب پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دکترا به شیوه‌های مختلفی همچون برگزاری همایش‌ها و کنگره‌ها حمایت خواهیم کرد.

وی با تأکید بر امر پژوهش بیان کرد: حوزه میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری از حوزه‌هایی است که همواره قرین مباحث پژوهشی است. به ویژه در حوزه میراث فرهنگی و در بحث کاوش‌ها در حول آثاری که در استان وجود دارد، پژوهش امر بسیار مهمی است.

مالمیر به ورود همکاران در اداره‌کل میراث فرهنگی استان در حوزه‌های مختلف پژوهشی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با همکاری همکاران در اداره‌کل تا کنون کاوش‌های متعددی انجام شده و حاصل این کاوش‌ها مقالات و پژوهش‌های قابل اعتنایی است که بعضا در همایش‌ها معرفی شده و در نشریات مختلف به چاپ رسیده است.

وی افزود: در مرکز اسناد میراث فرهنگی استان نیز پژوهش‌های انجام شده در حوزه میراث فرهنگی نگهداری می‌شود و قابل استفاده از سوی پژوهشگران و علاقمندان این حوزه است.

مدیر‌کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان همدان با اشاره به نخستین سال حضور استان همدان در کنگره استانی چهارمین کنگره تاریخ معماری و شهرسازی ایران، عنوان کرد: همدان با وجود دارا بودن شهرهایی با قدمت چندهزار ساله شهری، از ظرفیت‌ها و تاریخ معماری قابل توجه و مهمی برخوردار است که پرداختن به این تاریخ و سیر تغییرات آن در طول ادوار مختلف تاریخی می‌تواند اطلاعات مناسبی به مخاطبان داده و برای محققان، دانشجویان و علاقه‌مندان به این حوزه از جذابیت خوبی برخوردار باشد.

مالمیر با بیان اینکه در کنگره استانی در استان همدان بخش‌های جانبی برگزار خواهد شد، اعلام کرد: در بخش جانبی کنگره استانی چهارمین کنگره تاریخ معماری و شهرسازی ایران در غالب غرفه‌ عملکرد بعضی دستگاه‌ها در این حوزه را به نمایش خواهیم گذاشت. برای نمونه عملکرد بنیادمسکن با هدف ساخت‌وساز در روستاها به نمایش گذاشته خواهد شد و تلاش داریم مقالات در قالب کتاب منتشر شود.

وی اظهارامیدواری کرد: با توجه به پیشینه و تاریخ استان، علاقه‌مندان و پژوهشگران از فراخوان ارائه شده برای ارسال مقالات استقبال کرده و با حضور خود سبب شوند غنای این کنگره متناسب با شأن استان همدان برگزار شود.

گفتنی است؛ در هفته پژوهش علی خاکسار، معاون گردشگری استان همدان به عنوان پژوهشگر برتر در بین افراد برتر مورد تقدیر قرار گرفت.

همچنین در همایش هشتادمین سالگرد مردم‌شناسی در ایران که از تاریخ 22 آذرماه به مدت 2 روز و به همت پژوهشکده مردم‌شناسی کشور در محل موزه ملی کشور برگزار شد، از فریبا نعمتی، کارشناس مردم‌شناسی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان همدان به عنوان پژوهشگر برتر با اهداء لوح تقدیر شد.

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن