علی باقری معاون دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی دوشنبه شب در سخنانی به مناسبت سالگرد حماسه-ی نهم دی در حسینیه-ی قرآن و عترت مشهد گفت: بزرگداشت حماسه ی 9 دی گرامیداشت یک واقعه ی تاریخی که در گذشته اتفاق افتاده نیست، بلکه هدف اصلی زنده نگهداشتن این حماسه است، چرا که امروز هم عوامل و زمینه های ایجاد فتنه که همانا دنیاطلبی کاسبان قدرت است، وجود دارد؛ با این تفاوت که هوشمندی و هوشیاری مردم در حال حاضر مانع بروز و ظهور مظاهر فتنه است.
به گزارش رجانیوز، وی افزود: از این رو زنده نگهداشتن این حماسه در حکم مقابله با فتنه گری و پاسداری و صیانت از حریم نظام اسلامی و آرمانهای امام خمینی (ره) است. باقری با بررسی تطبیقی روند فتنه ی سال 1388 با وقایع صدر اسلام اظهار داشت: همان عوامل و انگیزه هایی که باعث شد تا امیرالمؤمنین (ع) خانه نشین شده و حضرت صدیقه طاهره (س) به شهادت برسند، همان عوامل و انگیزه ها موجب شد تا پدرخوانده های سیاست و ویژه خواران اقتصاد در یک اتحاد استراتژیک به مقابله با نظام اسلامی برخیزند.
معاون دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی کشورمان با اشاره به برخی مشابهتها و تفاوتهای جریان فتنه با تحولات پس از رحلت پیامبر اعظم (ص) تصریح کرد: مهمترین تشابه میان فتنه ی 1388 با وقایع صدر اسلام، سکوت و راحت طلبی خواص است که این سکوت در هر دو مقطع به ضرر جبهه ی حق تمام شد.
باقری افزود: مهم ترین تفاوت وقایع سال 1388 با حوادث تأسف بار صدر اسلام در این بود که در صدر اسلام مردم به تأسی از خواص بی بصیرت و دنیاطلب برای حمایت از حق به میدان نیامدند و"علی" را تنها گذاشتند، ولی در سال 1388 هم-چون دیگر بزنگاه های انقلاب اسلامی، مردم شجاعانه برای حمایت از حق به میدان آمدند و " سید علی" را در مقابل کاسبان قدرت تنها نگذاشتند.
وی با تأکید بر این که منحصر کردن خصومت پدرخوانده های سیاست و ویژه خواران اقتصاد در سال 88 با نظام اسلامی به موضوع انتخابات خطایی راهبردی است، چرا که به اذعان خود فتنه گران "انتخابات بهانه بوده و اصل نظام نشانه بوده است"، اظهار داشت: عقده های فروخفته ی کاسبان قدرت از امام خمینی (ره) و نیز پایبندی عمیق و خدشه ناپذیر آیت الله خامنه ای به سیره امام خمینی (ره) دلیل اصلی شورش فتنه انگیزان علیه نظام و مردم در سال 88 بود.
باقری افزود: پس از رحلت امام خمینی (ره) پدرخوانده های سیاست و ویژه خواران اقتصاد قصد داشتند تا رهبری را مجبور به تخطی از شیوه ی حکمرانی امام خمینی (ره) نمایند، ولی همانطور که امیرالمؤمنین (ع) صرفاً بر تبعیت از سیره-ی رسول اعظم (ص) تأکید کردند، آیت-الله خامنه ای نیز پیروی از سیره ی حکومتی کاسبان قدرت رد کردند و بر استواری بر سیره ی امام خمینی (ره) اصرار نموده و بر آن ایستادگی کردند.
وی افزود: فتنه ی 88 محصول ناامیدی کاسبان قدرت از انحراف در نظام اسلامی و انتقام از رهبری و مردم برای پای بندی به راه و خط امام خمینی (ره) بود.
علی باقری با تأکید بر این که علیرغم دست رد مردم بر سینه ی فتنه گران، "لانه ی فکر فتنه انگیزی" هم چنان فعال است، اظهار داشت: موضع داشتن علیه جریان فتنه یک ضرورت برای "انقلابی ماندن" است و خواصی که با آرامش از کنار تعدی به آرمان های انقلاب اسلامی و محکمات خط امام خمینی (ره) گذر کرده و در قبال این تعدی ها موضع گیری نمی کنند، دچار بیماری کمبود غیرت شده اند.
معاون دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی با تبیین ضرورت موضع گیری صریح و بی پرده در قبال جریان فتنه اظهار داشت: فتنه گران با سوءاستفاده از سکوت خواص، وقاحت و خباثت را به جایی رسانده اند که امام خمینی (ره) را که مظهر همه ی خوبی ها در عصر ما بود، ناجوانمردانه به جنگ طلبی و قدرت طلبی متهم میکنند و خواص بی بصیرت نیز با کمال آرامش در قبال این جسارت های روشن و بیّن به سکوت مرگبار خود ادامه میدهند.
باقری در پایان با اشاره به موضوع انتخابات ریاست جمهوری در سال آینده نیز گفت: سکوت در برابر جریان فتنه و یا عدم موضع گیری صریح علیه آن به معنای عدم بصیرت است و فرد "بی-بصیرت" نمی تواند الزامات مربوط به "رجل سیاسی" را احراز نماید. از این رو کسانی که در برابر فتنه سکوت کرده و یا موضع صریحی در قبال آن نداشته اند، صلاحیت نامزدی ریاست جمهوری را ندارند.
وی با تاکید بر اینکه نباید اجازه دهیم که جریان انحرافی مقابل نظام دینی قد علم کند، افزود: مسئولان باید علاوه بر اصول اخلاقی و دینی که سایر مردم به آن التزام دارند باید اصول نانوشته دیگری نیز التزام داشته باشند و آن تقوای سیاسی است و حاکم باید همانند امام علی(ع) طعم سختی که مردم می چشند را چشیده باشد.
باقری گفت: مردم سختی زیادی در دوران جنگ متحمل شدند، اما هرگز لحظهای از فرمان امام کوتاهی نکردند و بدون تقوای سیاسی نمیتوانیم یک حکومت دینی داشته باشیم و رهبری میفرمایند حقوقهای نجومی نامشروع است و بیش از 3 ماه از این موضوع گذشته اما هنوز پاسخی از سوی مسئولان دریافت نشده است.
عضو سابق تیم مذاکره کننده هستهای تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب می فرمایند که حقوق های نجومی نامشوع است ولی عده ای میگویند که این حقوق های نجومی قانونی است و مدعی می شوند که تمام این حقوق ها 2 میلیارد برای انقلاب هزینه تراشیده بود که نباید کشور را لنگ 2 میلیارد کنیم!.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه در کشور طبقه ای که من به آن ها طبقه «نونور» می گویم راه افتاده است و این افراد از طبقه حاکمیت هستند که همواره طلبکار هستند و قیافه مخالف به خود می گیرند و تقصیر را بر گردن جریان حزب اللهی می اندازند.
باقری افزود: در مسائل هستهای، موشکی و نانو با هیچ به همهچیز رسیدیم و رمز موفقیتمان پیروی از ولایت فقیه بود و در نانو به افتخارات زیادی رسیدیم، اما در موشکی و هستهای با بدعهدی بهنام آمریکا طرف هستیم و نباید در مقابل بدعهدیهای صورت گرفته در پسابرجام سکوت کرد.
عضو سابق تیم مذاکره کننده هستهای تصریح کرد: دنیا در حال پیشرفت است و علم ایرانیان بالاتر از همه کشورها است و این واقعیت به اثبات رسیده و دشمن نمیتواند چنین چیزی را ببیند و جریانهایی همچون فتنه و تحریم را به راه میاندازد تا جلوی رشدمان را بگیرد.
باقری ادامه داد: در موضوع هستهای، سانتریفیوژ، فردو و نطنز بیش از 100 قطعه است که در ثانیه بیش از هزار دور میچرخد و در صنعت خودرو هم میتوانیم همانند صنعت موشکی موفق باشیم و علت عدم موفقیتمان برخی تفکرهای ضدانقلابی است.
وی گفت: عدهای کوتهفکر معتقدند که انقلاب سال 57 عامل عدم رشد ما در حوزههای مختلف همانند صنعت خودرو شده است و چنین صحبتهایی برگرفته از تفکرات غربیها و فتنهگران است و در همین صنعت خودرو سازی اکر بر دست بچه های انقلابی بیفتد پیشرفت می کند.
عضو سابق تیم مذاکره کننده هستهای تصریح کرد: چنانچه برجام برهم بخورد ما دیگر نمی توانیم بر سر جای اولی خود و پیش از امضای برجام بازگردیم و در این قرارداد ذکر شده است که اگر تخلف کردی باید مجازات شوی و اعلام شد اگر ایران تخلف کرد تحریمها ادامه یابد اما برای تخلف طرف مقابل سازوکاری بسیار خنده داری آمده است.
باقری افزود: چنین قراردادی از زمان حضرت آدم تا تیر ماه 94 نداشتیم و در آینده نیز نخواهیم داشت و هیچ کشوری حاضر به امضای آن نخواهد بود مگر آن کشور تصرف شده باشد یا شکست خورده باشد.
وی خاطرنشان کرد: در ماده 37 و 38 مقدمه عمومی برجام آمده است که چنانچه ایران مدعی است که تخلف و نقض برجام صورت گرفته به کمسیون مشترک که همان 1+5 به همراه نماینده اتحادیه اروپا و ایران است ارجاع داده شود و چنانچه در آنجا این مشکل حل نشد به کمسیون 8 نفره متشکل از وزرای خارجه 5+1 و نماینده اتحادیه اروپا و ایران ارجاع داده میشود.
عضو سابق تیم مذاکره کننده هستهای افزود: در بهترین حالت روسیه و چین هم بهسمت ایران میآیند که میشود 5 به 3 و باز هم ایران در این کمیسیون شکست می خورد و حال این شکایت به شورای امنیت سازمان ملل متحد جهت پیگیری ارجاع داده می شوند که باز هم آمریکا عضو این شورا است و می تواند رای این شورا را وتو کند، در واقع از قبل بازی را باخته ایم.
به گزارش صبح توس، وی اذعان کرد: رفع تحریمها خواسته رهبری و مردم و مذاکره خواسته دولت بود که در دوره اول مذاکرات در دولت اصلاحات بوش و معاون رئیسجمهور آمریکا گفته بود که با تروریستها یعنی ایران مذاکره نمیکند اما همان بوش احمق راهی جز مذاکره ندید.
باقری در پایان بیان داشت: در حال حاضر نفت مجانی به دنیا میفروشیم و کمیته امداد دنیا شدیم و از طرفی رئیسجمهور برای حصول مذاکرات خود صبر را توصیه کرد و گفت این صبر قبل از توافق معنا میدهد اما همچنان تحریمهای بانکی باقیمانده است و ایران قادر به دریافت درامدهای خود نیست.
دیدگاه شما