به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران تسنیم«پویا», حسن باقری(غلامحسین افشردی) فقط 28 ماه در جنگ هشت ساله حضور داشت اما هر گاه که صاحب نظران دفاع مقدس درباره آن دوران به گفتوگو می پردازند, از این فرمانده با عناوینی مانند نابغه, استراتژیست, باهوش, طراح و ... نام میبرند.
حسن باقری، با همیاری چند فرمانده شاخص دیگر، مبتکر نظریه جدیدی در جنگ و مقابله با متجاوزین شد که توانست استراتژی جنگ را تغییر دهد. وی جنگ را فرصت طلایی برای رشد استعدادها میدانست.او نظریهپرداز بزرگ نظامی بود که در جایگاه فرمانده عالیرتبه جنگ توانست توازن قوا را به نفع جمهوری اسلامی تغییر دهد.حسن باقری، بیش از تکیه بر تجهیزات و قدرت نظامی، متکی به ایمان و فکر بودو با تغییر ادبیات جنگ توانست فرهنگ علوی و عاشورایی را که بر گرفته از اسلام و مکتب وحی بود، وارد جنگ کند.
او با اتکاء به قدرت الهی و تحت رهبری امام خمینی(ره) راهی را برگزید که این مسیر، چراغ راه آیندگان در دفاع ارزشمند ملت ایران شد.تا آنجا که امام خامنهای در بیست و پنج آذر سال92 در دیدار اعضای ستاد برگزاری بزرگداشت سرداران و ده هزار شهید استان مازندران می فرمایند:« دفاع مقدّس وسیلهای شد برای اینکه استعدادهای مکنون در انسانها، به شکل عجیبی بُروز کند.مثلاً شهید حسن باقری بلاشک یک طرّاح جنگی است. کِی؟ در سال 61؛ کِی وارد جنگ شده است؟ در سال 59. این مسیرِ حرکت از یک سرباز صفر به یک استراتژیست نظامی، یک حرکت بیست ساله، بیست و پنج ساله است؛ این جوان در ظرف دو سال این حرکت را کرده است! اینها معجزهی انقلاب است.»
برپایه این گزارش، به مناسبت فرا رسیدن نهم بهمن سالروز شهادت شهید «حسن باقری» که سال 61 برای عملیات شناسایی به همراه شهید مجید بقایی در «فکه» به شهادت رسیدند, اینفوگرافیک زندگینامه این شهید والا مقام توسط باشگاه خبرنگاران تسنیم«پویا» منتشر شد.
طرح: امیر محمد فرازنده
انتهای پیام/
دیدگاه شما