به گزارش صبح رزن به نقل از خبرگزاری تسنیم از همدان، سیدناصر محمودی ظهر امروز در کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری استان همدان اظهار داشت: پنجره واحد و مرکز سرمایهگذاری استان همدان همزمان با همایش سرمایهگذاری استان همدان به بهرهبرداری رسید تا خدمات مناسبی در راستای کوتاه شدن مسیر سرمایهگذاری ارائه کند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ساختمان جدید مرکز خدمات سرمایهگذاری همدان در آستانه بهرهبرداری است، گفت: نمایندگان سازمانهای جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی و صنعتف معدن و تجارت به صورت دائم در این مرکز حضور دارند و از 61 دستگاه مرتبط با سرمایهگذاری نیز خواسته شده تا در صورت نیاز نمایندگان خود را برای استقرار در این مرکز معرفی کنند.
محمودی خطاب به مدیرکل جذب سرمایهگذاری استاندار همدان گفت: امور مربوط به جذب سرمایهگذاری و انجام روند کاری آنها به صورت کامل انجام شده است ولی برخی موازیکاریها وجود دارد که این مسائل باید رفع شود.
رئیس صندوق کارآفرینی امید استان همدان نیز در این جلسه عنوان کرد: مهمترین محور فعالیتهای صندوق کارآفرینی امید حمایت از طرحهای خرد و کوچک اشتغالزایی است که با کارمزد پرداخت شده و مجوزهای صندوق نسبت به سایر نهادها حداقلی است.
محسن افروخته بیان کرد: در سه سال گذشته 92 میلیارد و 500 میلیون تومان توسط صندوق کارآفرینی امید استان همدان به متقاضیان تسهیلات پرداخت شده که 69 میلیارد و 500 میلیون تومان آن در زمینه اشتغال و مابقی در زمینه تسهیلات ازدواج بوده است.
وی با اعلام اینکه در طول سه سال گذشته 76 درصد تسهیلات صندوق به طرحهای اشتغالزایی پرداخت شده است، تصریح کرد: امسال برای صندوق 29 میلیارد تومان پرداخت تسهیلات مصوب شده که تاکنون 26 میلیارد تومان آن پرداخت شده است.
افروخته اظهار داشت: 4 میلیارد تومان برای طرحهای روستایی مصوب، عقد قرارداد و تامین اعتبار شده است که در صورت پرداخت سهم آورده قسط نخست این تسهیلات به زودی پرداخت میشود.
وی با بیان اینکه این فعالیتها از مصداقهای بارز اقتصاد مقاومتی بوده به این معنی که دروننگر و برونگراست، عنوان کرد: طرحهایی که از صندوق کارآفرینی امید تسهیلات دریافت میکنند از داشتههای داخلی استفاده کرده و محصولات تولیدی را علاوه بر فروش داخلی برای صادرات نیز استفاده میکند.
وی با بیان اینکه این فعالیتها سرمایه اندکی نیاز داشته و مهارت چندانی نیاز ندارند، عنوان کرد: زودبازده بودن طرحها، بالا بودن سرانه اشتغال فعالیتها، نیاز اندک به سرمایه اولیه و پایین بودن هزینه سربار، نیاز اندک به زیرساختها، راهاندازی با حداقل امکانات و مصرف در بازارهای محلی و در دسترس از مزایای طرحهایی است که از صندوق کارآفرینی امید تسهیلات دریافت میکنند.
رئیس صندوق کارآفرینی امید استان همدان عنوان کرد: حساسبودن به نوسانات موجود در بازار از جمله قیمت ارز و پایین بودن میزان نوآوری در این فعالیتها برخلاف طرحهای بزرگ نقاط ضعف این طرحها محسوب میشود که پایداری اشتغال ایجاد شده از این طریق را نیز کاهش میدهد.
وی بیان کرد: برای افزایش پایداری اشتغال طرحهای اشتغالزایی خُرد و کوچک توجه به زنجیرههای تولید و پیوند دادن چندین طرح به یکدیگر از جمله اقداماتی است که توسط صندوق کارآفرینی امید در دست اجراست.
انتهای پیام/
دیدگاه شما