به گزارش صبح رزن به نقل از خبرگزاری تسنیم از همدان، محمدناصر نیکبخت بعدازظهر امروز در در کارگروه ستاد تسهیل و رونق تولید استان همدان اظهار داشت: اواخر هفته جاری جشن احیای واحد تولیدی فولاد آلیاژی ملایر برگزار میشود ولی در این بین برق باختر با ناشیگری اقدام به جمعآوری ترانسفورماتور و تجهیزات این کارخانه کرده بود که لکه سیاهی در پیشانی برق باختر ماندگار شد.
وی با اشاره به اینکه در سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل چنین اتفاقاتی معنا ندارد، گفت: مقام معظم رهبری بر رونق اشتغال تأکید دارد ولی یک مدیر بیدغدغه، واحد تولیدیای که قابل احیا بود را اینطور دچار مشکل کرد که جای اعتراض دارد.
نیکبخت تاکید کرد: بانکهای استان همدان در بازگشت به کار و احیای کارخانه فولاد آلیاژی ملایر همکاری بسیار شایستهای داشتند و اگر به فعایت برسد هزار کارگر مشغول بهکار خواهند شد.
وی تصریح کرد: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اجازه و مأموریت فوق برنامه است، مسائلی که در کارگروه تسهیل مورد بررسی قرار میگیرد مسائل ویژه بوده و بانکها خود را با مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید باید تطبیق دهند.
استاندار همدان بیان کرد: وقتی واحد تولیدی به دلیل بدهی به بانکها غیرفعال بوده و خواسته میشود فعال شود اجحاف و فشار به بانکها نیست چراکه اگر واحد تولیدی فعال نشود پولی هم بانک برگشت نمیرسد بنابراین منافع این موضوع دوطرفه است.
وی تاکید کرد: هیچ سیستم نظارتی در همدان نمیخواهد جلوی تولید و اقتصاد را بگیرد، مدیران بدانند وقتی هدف کمک به تولید و احیای واحدهای تعطیل باشد چرا باید واهمه داشت. سیستمهای نظارتی در ارتباط با اقتصاد مقاومتی از مدیران عقبتر نبوده و کاری با فعال شدن طرحهای تولیدی ندارند.
استاندار همدان بیان کرد: وقتی کار برای مردم و پاک باشد هیچ سیستم نظارتی نمیگوید چرا اینکار انجام گرفته ولی با موارد خلاف همه مخالف هستند و باید برخورد لازم نیز با آنها صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه سهمیه استان همدان از محل تسهیلات رونق تولید 422 میلیارد تومان است، گفت: تاکنون 166 میلیارد تومان معادل 40 درصد از تسهیلات رونق تولید در استان همدان جذب شده است که انتظار میرود بانکها طرحهای موجود در بانک را سریعتر تعیین تکلیف کنند.
استاندار همدان با بیان اینکه هیچ استانی به اندازه همدان ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ندارد، افزود: با وجود هماهنگی بانکهای استان همدان اما از نظر پرداخت و عقد قرارداد فاصله وجود دارد.
وی درباره محل دپوی زباله شهر همدان نیز بیان کرد: شهرداری ملزم به تنظیم فاصله دپوی زباله از واحد پرورش مرغ مادر موجود در این محل شود و محل جدید برای دپوی زباله درنظر بگیرد تا این واحد تولیدی دوباره فعال شده و به چرخه تولید بازگردد.
انتهای پیام/
دیدگاه شما