به گزارش نافع، گروه ها و احزاب سیاسی در استان همدان نیز با بررسی شرایط کشوری و منطقه ای خود برنامه ریزی های مفصلی را برای ورود به عرصه شوراها انجام داده اند.
آنچه در این میان از همه مهمتر است بررسی اولویتهای درست برای ورود به عرصه توسط فعالان سیاسی است.
حرکت اجتماعی و مدیریتی استان همدان به عنوان مهد تمدن در ایران زمین و شهر نشینی قطعا باید در وضعیت بسیار بهتری به نسبت آنچه که اکنون قرار دارد قرار داشته باشد.
بررسی ها نشان میدهد وضعیت شوراها در 4 دوره گذشته در سطح استان هر چند روند رو به رشدی را طی کرده است و نمی شود از برخی پیشرفتها در وضعیت مدیریت شهری چشم پوشی کرد اما با نقطه ی ایده آل و طراز جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی تفاوت اساسی دارد.
آن ها با معضلات اساسی درگیر هستند.
سیاسی کردن مسائل شهری و برخورد جناحی و باندی با آن ،معضلات جدی است که در سطح استان و در فعالیتهای که برای شوراها صورت میگیرد مشاهده می شود.
در این میان گم شدن دغدغه ها و مشکلات واقعی مردم یک مسئله اساسی است.
نداشتن تخصصهای فرهنگی و اجتماعی و عدم توجه به رویکردهای اجتماعی در مدیریت شهری و شوراها ضربات جبران ناپذیر بر نظم اجتماعی جامعه وارد میکند.
نکته دیگر در خصوص فعالیتهای سیاسی و فعالان این عرصه در استان داشتن ثبات سیاسی و عدم چپ روی و راست روی های آنی و از سر منافع زودگذر است.
انقلابی گری در آغاز طلیعه دهه پنجم انقلاب اسلامی گفتمانی مترقی است که می تواند به بحثهای شهری و اجتماعی نیز مانند تمام مسائل پاسخی در خور داشته باشد.
گفتمان انقلاب اسلامی تنها راه پیش رونده جامعه ای ایرانی است که میتواند سعادت دنیوی و اخروی را رقم زند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما