به گزارش صبح رزن،جمشید شیران در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: در این مراکز تلاش میشود شرایط یک زندگی طبیعی برای کودکان فراهم شود که هماکنون 130 نفر از این کودکان در مراکز غیردولتی و 20 شیرخواره و کودک زیر سه سال در بخش دولتی (شیرخوارگاه) نگهداری میشوند.
وی افزود: کودکان بیسرپرست و بدسرپرست توسط چهار مرکز مددکاری و یک واحد خیریه شناسایی و ساماندهی شده و سپس به مراکز 13 گانه بهزیستی استان همدان معرفی میشوند.
شیران تصریح کرد: در سال گذشته 17 کودک زیرپوشش این مراکز به خانوادهها برای فرزندخواندگی واگذار شدند و 18 مورد از این کودکان نیز توانمند شده و از چرخه حمایتی سازمان خارج شدند.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان همدان با اشاره به علت استقرار بیشتر مراکز نگهداری شبه خانواده بهزیستی در شهر همدان گفت: طبق دستورالعملها این مراکز باید در دسترس بوده تا نظارت کافی بر آنها انجام شود و همچنین این مراکز باید برای بهرهمندی از امکانات در شهرهای برخوردار استان مستقر باشند.
شیران عنوان کرد: اغلب این مراکز به صورت خیریه و هیأت امنایی راهاندازی و با نظارت و حمایت بهزیستی فعالیت میکنند و تنها مرکز دولتی نگهداری کودکان بیسرپرست و بدسرپرست استان همدان، شیرخوارگاه فعال در اداره کل بهزیستی همدان است.
وی با بیان اینکه هماکنون دفتر شبه خانواده اداره کل بهزیستی همدان علاوه بر نگهداری کودکان بیسرپرست و بد سرپرست، 40 دانشجو را نیز پوشش میدهد، گفت: سه نفر آنها در مقطع کارشناسی ارشد و مابقی در مقطع کاردانی و کارشناسی مشغول به تحصیل هستند و در طول هر ترم، حدود 10 میلیون ریال کمکهزینه دانشجویی دریافت میکنند.
شیران بر ضرورت حمایت مردم و خیران از مراکز نگهداری کودکان بدسرپرست و بیسرپرست تأکید کرد و گفت: این مراکز با کمکهای سازمان بهزیستی و خیرین اداره میشوند و از آنجا که هزینه نگهداری این کودکان بسیار سنگین است لذا مردم خیر استان میتوانند از طریق شماره حساب اداره کل بهزیستی همدان کمکهای خیرخواهانه خود را به این مراکز اعطا کنند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما