تاریخ : 22. خرداد 1396 - 12:37   |   کد مطلب: 23628
رئیس میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان در گفت و گو با ما اظهار کرد: 1600 نفر در رشته ها ی مختلف صنایع دستی نظیر خرازی چرم،گیوه دوزی،قلم زنی،،منبت کاری بافته داری و غیر داری،نمد مالی ،معرق چوب و رشته های دیگر صنایع دستی فعالیت میکنند.

به گزارش صبح رزن،حمید زارعی افزود:در حوزه صنایع دستی 3 کانون صنایع دستی در حال فعالیت هستند که نقش مهمی در رشد این هنر صنعتها از خود نشان داده اند.

 

3 کانون صنایع دستی در شهرستان رزن

 

وی افزود:روستای کاج و گرمک  در قاب عکس سازی چوبی،روستای قراکند در چرم دوزی در حال فعالیت می باشند.

 

 

این  مسئول شهرستانی ادامه داد:در راستای توسعه و ترویج صنایع دستی دوره آموزشی چرم دوزی در روستای نیر در سال جاری با شرکت حدود 25 نفر برگزار شد که در پایان دوره گواهی مربوطه به آنان اعطا گردید.

 

برگزاری دوره های آموزشی صنایع دستی شهرستان با جدیت دنبال می شود

 

وی با بیان اینکه این افراد با این مدارک میتوانند نسبت به راه اندازی و ادامه فعالیت و اشتغال در این حوزه مبادرت کنند افزود:در رشته ی قلم زنی بر روی مس نیز یک دوره ی آموزشی در شهر دمق با حضور 20 نفر بصورت رایگان آماده برگزاری می باشد که اعتبار آن از محل اعتبرات استانی تامین شده است.

 

 

اعظای تسهیلات به میزان 150 میلیون تومان به صنعتگران

زارعی با اشاره به اینکه جهت ترویج و توسعه کار صنایع دستی تسهیلاتی در غالب مشاغل خانگی و صندوق کارآفرینی امید بصورت قرض الحسنه پرداخت شده است ادامه داد:در سال گذشته مبلغ 150 میلیون تومان تسهیلات از همین محل به متقاضیان پرداخت شده است.

 

 

 

وی از معرفی متقاضیان در سال جدید نیز خبر داد و افزود:مجموع اعتبارات برای سال جدید 300 میلیون تومان از محل صندوق کارآفرینی امید می باشد که پس از تایید استان به آنها پرداخت خواهد شد.

 

در صورت تامین اعتبار بازارچه دائمی صنایع دستی و موزه مردم شناسی شهرستان رزن  احداث می شود

 

رئیس میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی شهرستان رزن با بیان اینکه با تصویب و مساعدت شورا و شهرداری رزن زمینی به منظور ایجاد مرکز مطالعات و پژوهش مشاهیر،مفاخر شهرستان رزن،بازارچه دائمی صنایع دستی و موزه مردم شناسی در رزن در اختیار این اداره قرار گرفته است تصریح کرد:منتظر تامین اعتبار در این حوزه هستیم تا هر چه سریعتر کار اجرایی و عملیاتی این مرکز و بازارچه دائمی صنایع دستی شروع شود.

 

 

وی مشکلات اصلی صنایع دستی شهرستان رزن بخصوص در حوزه قاب عکس سازی و چرم   را عدم وجود بازار دائمی فروش و واردات بی رویه اجناس مشابه غیر اصل بیان کرد و افزود:یکی از راهکارهای این امر و بهبود وضعیت این صنعتگران برگزاری نمایشگاه های شهرستانی و استانی  خواهد بود.

 

 

زارعی اضافه نمود:در صورت توانمند سازی  این هنرمندان در شهرستان رزن میتوان با شرکت در نمایشگاه های خارجی به دنبال جذب بازار هدف باشیم.

 

 

مدیر این اداره در شهرستان رزن از برگزاری برنامه های متنوع در هفته میراث فرهنگی خبر داد و گفت:برگزاری نمایشگاهی از آثار هنرمندان صنایع دستی شهرستان در مدارس رزن،برگزاری مسابقه سفال گری در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ،تجلیل از پیشکسوتان و هنرمندان از جمله این برنامه ها خواهد بود.

 

همکاری با سایر ادارات و نهادهای شهرستان برای تحقق شعار سال 

 

زارعی اتخاذ  اقدامات در راستای اجرای شعار و خواست رهبر انقلاب به منظور ایجاد اقتصاد مقاومتی و در حوزه صنایع دستی را یکی از دیگر از اولویتهای اداره ی میراث فرهنگی و صنایع دستی شهرستان رزن بر شمرد و تاکید کرد:به همین منظور با همکاری بسیج سازندگی شهرستان رزن دوره های آموزشی مشترک در شهرستان برگزار گردیده و علاوه بر صدور گواهینامه و مدرک معتبر شغلی به این هنر اموزان تسهیلات نیز پرداخت شده است.

 

 

زارعی برگزاری دوره اموزشی چرم دوزی به تعداد 50 نفر را از جمله این دوره ها عنوان کرد و ادامه داد:همچنین چنین دور های مشترکی نیز با کمیته امداد شهرستان رزن برگزار شده است که صدور مجوز ،پرداخت تسهیلات با همکاری کمیته امداد و بهزیستی شهرستان صورت گرفته است.

 

 

  

 

انتهای پیام/م

 

 

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن