فتحعلی حسینی عصر امروز در شورای هماهنگی پیشگری از مواد مخدر شهرستان رزن با بیان اینکه پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر اگر به صورت مردمی انجام شود، قطعاً اثرات مثبت بیشتری به همراه خواهد داشت، اظهار کرد: برای تخصصی وارد شدن به بحث مبارزه با مواد مخدر، استفاده از پتانسیل دانشگاهها بسیار حائز اهمیت است.
وی با تأکید بر اینکه همه مردم چه مسئولان و چه شهروندان باید نسبت به خطر مواد مخدر حساسیت داشته باشند گفت: مهدهای کودک و مدارس نیز باید دید کافی را در کودکان و دانشآموزان ایجاد کنند و در حد توان این مسئله را کم کنیم تا جوانان ما درگیر اینگونه مسائل نباشند.
فرماندار شهرستان رزن پیشگیری را مهمترین مبحث مبارزه با مواد مخدر بیان داشت و اضافه کرد: لازم است اطلاعرسانی و آگاهسازی از عواقب جبرانناپذیر این ماده مخدر به ویژه برای جوانان صورت گیرد و خانوادهها نیز بر رفتار فرزندان خود نظارت بیشتری داشته باشند.
وی از فعالیت سه مرکز درمانی اعتیاد در شهرستان رزن خبر داد و گفت: این مراکز ترک اعتیاد در شهر قروه درجزین، روستای کلکبود و روستای درجزین و همچنین یک مرکز درمانی اعتیاد متادونتراپی در شهر رزن در حال فعالیت است.
فتحعلی حسینی با بیان اینکه افزایش کشفیات مواد مخدر در شهرستان رزن در سه ماهه سال جاری نسبت به سال گذشته 33 درصد افزایش یافته است افزود: دستگیری قاچاقچی 26 درصد، دستگیری معتاد پنج درصد و دستگیری خرده فروش 10 درصد نسبت به سه ماهه سال گذشته افزایش نشان میدهد.
وی گفت: علل و ریشه برخی از جرایم، استفاده از مواد مخدر و اعتیاد است و باید دستگاهها در راستای تشکیل جلسات آموزشی جدیتر عمل کنند، ایجاد اشتغال و مدلهای اقتصاد مقاومتی در سطح شهرستان میتواند همچون سدی در برابر مواد مخدر باشد.
فرماندار شهرستان رزن با تاکید به نقش مشاوران تربیتی مدارس گفت: با توجه به توسعه فضاهای مجازی و آسیبهای ماهواره مشاوران باید بهروز باشند و با توجه به مسائل روز به وظیفه تربیتی خود بپردارند.
انتهای پیام
دیدگاه شما