ابوالفضل مرادی با بیان اینکه در حال حاضر ۷۶ واحد صنعتی در مجموع در شهرستان فعال هستند افزود: بیشتر واحدهای صنعتی شهرستان رزن به علت مشکلات فزوشو عدم نقدینگی زیر ظرفیت واقعی مشغول به فعالیت هستند.
وی پرداخت تسهیلات ارزان قیمت و ارتقای بازار فروش را راهکار برون رفت صنایع شهرستان رزن از وضعیت فعلی برشمرد و ادامه داد:واحدهای صنعتی در رزن با ۲۰ درصد یا ۶۰ درصد ظرفیت خود مشغول فعالیت هستند.
این مسئول اقتصادی شهرستان رزن با اشاره به مشکلات دیگر صنایع وصول مطالبات را یکی دیگر از این مسائل عنوان نمود و افزود:برای مثال یک واحد صنعتی در رزن هم اکنون ۶۰۰ میلیون تومان از بازار طلبکار است که وصول این مطالبه از طریق دستگاه قضایی فرآیند زمان بری دارد که البته امری قانونی و معمول است.
وی اضافه کرد:قطعی و نوسان برق در برخی واحدهای صنعتی موجب تضیه و هدر رفت محصولات برخی واحدهای صنعتی شده است.
مرادی رونق تولید را برنامه ستاد تسهیل کسب کار بر شمرد و افزود:واحدهای کوچک و متوسط که بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند از ۱۰ میلیارد تا ۳۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه با مدت بازپرداخت مناسب تسهیلات خواهند گرفت.
مرادی معادن شهرستان رزن را از نظر ظرفیت دومین ظرفیت بزرگ معادن در استان همدان عنوان کرد و افزود:معادن شهرستان رزن شامل سنگ اهک،فلداسپات،سنگ لاشه،تراولتن و …. می باشد.
وی از صدور مجوز برای سرمایه گذاری یه میزان ۱۰۸ میلیارد تومان خبرداد و گفت:برای مثال یک سرمایه گذار طرح تولید کاغذ از اهگ را ارائه کرده است که در صورت موفقیت اشتغالزایی ۱۰۰ نفری خواهد داشت.
وی همچنین با اشاره به مشارکت و سرمایه گذاری کره ای ها در دو طرح در شهرک صنعتی رزن گفت:طرح آقای پیروی هم اکنون در حال فعالیت است و طرح آقای شاهنجرینی نیز درمراحله تکمیل ساختمان و تجهیزات است.
انتهای پیام
دیدگاه شما