به گزارش صبح رزن،رضا میرزایی در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه از 15 عضو شورای چهارم چهار نفر مأموریتی و 11 نفر حقالجلسهای بودند، یادآور شد: در دستورالعمل، سقف جلسات برای اعضای حقالجلسهای ماهیانه 50 ساعت و مبنای حقوق هر ساعت نیز یک شصتم حقوق شهردار است.
وی با اشاره به موضوع اعلام تخلف اعضای حقالجلسهای از سوی سازمان بازرسی و دادگستری، خاطرنشان کرد: هر 15 عضو شورای چهارم به قانون احترام میگذارند و در دستورالعمل استثنایی برای میزان یک شصتم حقوق شهردار به غیر از موارد عمرانی ذکر نشده بود که سازمان بازرسی و دادگستری موارد دیگری را عنوان کرد.
به گزارش فارس رئیس شورای اسلامی شهر همدان همچنین با بیان اینکه با توجه به اعلام سازمان بازرسی و دادگستری و عمل به قوانین از سوی اعضای شورا هشت عضو مابهالتفاوت در نظر گرفته شده را عودت دادند، گفت: سه عضو دیگر نیز به دنبال تأمین مبلغ و عودت آن هستند.
وی اظهار کرد: مرجع تفسیر در خصوص میزان حقوق اعضای حقالجلسهای باید مجلس شورای اسلامی باشد؛ با نظر شورا این میزان 4 میلیون تومان بود و با نظر سازمان بازرسی و دادگستری 2 میلیون و 700 هزار تومان شد که مابهالتفاوت توسط اعضا عودت داده شد.
میرزایی در ادامه با بیان اینکه در شورای چهارم مصوبه تحمیلی نداشتیم افزود: البته رایزنیهایی توسط افراد حقیقی و حقوقی براي پیگیري پروندههایی میشد اما در مجموع مصوبه تحمیلی نداشتیم.
وی در ادامه به برخی اقدامات انجام شده در شورای چهارم اشاره کرد و ادامه داد: از جمله این اقدامات راهاندازی مرکز مطالعات و پژوهشهای شورا بود که بیش از 80 درصد اعضای کمیسیونها و کارگروهها از صاحبنظران، نخبگان و اساتید دانشگاهها در این مرکز حضور دارند.
وی انعقاد تفاهمنامه «شهر سبز» را از دیگر اقدامات قابل توجه شورای چهارم برشمرد و خاطرنشان کرد: همدان به عنوان پایلوت «شهر سبز پایدار جهان اسلام» معرفی شد که ما را موظف میکند مباحث زیست محیطی را در موارد مختلف مد نظر قرار دهیم.
رضا میرزایی افزود: با توجه به انعقاد تفاهمنامه در آینده نیز در صورتی که بحثی در مجامع بینالملل در خصوص این موضوع مطرح شود همدان حق مطالبهگری را برای مسائل مختلف از جمله حمل و نقل ریلی، استفاده از وسایل نقلیه هیبریدی و... دارد.
میرزایی با بیان اینکه اعتراف میکنم حق مردم همدان و شأن نام همدان بیش از اینهاست، افزود: در فضایی قرار گرفتیم که با کمبود نقدینگی و بودجه بیش از این برای خدمت به شهروندان محقق نشد.
رئیس شورای اسلامی شهر همدان در ادامه جذب سرمایهگذار به تنهایی از سوی یک بخش را ناموفق دانست و اظهار کرد: سیستم بروکراسی و کاغذبازی شهرداری یکی از موانع در جذب سرمایهگذار است؛ نقص در قوانین نیز از دیگر موانع است.
وی با بیان اینکه اعضای شورای چهارم وزنه های خوبی بودند، گفت: اعضای شورای چهارم از سوی جریان و یا حزبی حمایت نمیشدند و مستقل بودند؛ هر یک از اعضا گرایش فکری خود را داشتند.
رئیس شورای اسلامی شهر همدان افرادی که در خصوص عملکرد شورای چهارم در حاشیه شهر را نقد داشتند افرادی دانست که به دنبال منیت و دریافت حکم بودند و در ادامه تصریح کرد: این افراد به دنبال توانمندسازی و رفع مسائل در این مناطق نبودند بلکه با فضاسازی، بیتقوایی، تهمت و افترا در انتهای شورای چهارم به دنبال تخریب شورا بودند.
وی گفت: دغدغه منتقدان به عملکرد شورای چهارم در حاشیه شهر دغدغه مردم نبود آنها دغدغه احکامی را داشتند که به جیب آنها نرسید.
دیدگاه شما