تاریخ : 14. شهريور 1396 - 13:26   |   کد مطلب: 24785
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری همدان تصریح کرد: بیشترین پرونده تشکیل شده در دادگستری استان در حوزه جرائم توهین و فحاشی است.

به گزارش صبح رزن به نقل از  ایسنا، منطقه همدان، سعید گلستانی سه‌شنبه 14 شهریور در کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان همدان، تصریح کرد: بنابراین می‌توان از ظرفیت مساجد محله و حضور مردم استفاده حداکثری کرد چرا که مردم همگی مسجدمحوری را قبول دارند و به راحتی با این ابزار می‌توان طرح سلامت اجتماعی را عملیاتی کرد.

وی درباره قانون مجازات به جای حبس نیز گفت: باید از ظرفیت این قانون استفاده کنیم چرا که پس از حضور فرد در زندان آسیب‌های اجتماعی متعددی متوجه وی خواهد بود.

گلستانی با تأکید بر اینکه شخص باید خود این نوع مجازات را به جای حبس قبول کند، افزود: این طرح برای کسانی‌که برای نخستین‌بار وارد زندان خواهند شد، اجرایی می‌شود به طوریکه  این قانون به همه دستگاه‌ها ابلاغ شده است و باید در این راستا مدیران دستگاه‌های اجرایی، قضات و وکلا توجیه شوند.

وی با اشاره به اینکه آزمون و خطای این کار انجام شده است، عنوان کرد: این طرح برای بانوان خیلی قابلیت اجرایی ندارد چرا که بانوان یا به علت مسائل اخلاقی و یا به علت حمل موادمخدر محکوم به حبس هستند، از طرفی هم نمی‌توانیم آنها را وارد کار اجرایی کنیم چرا که در بسیاری مواقع مورد طمع قرار گرفته و آسیب‌هایی پس از آن حادث می‌شود.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همدان خاطرنشان کرد: کسانی‌که به جای حبس کار اجرایی در برخی ادارات را بر عهده می‌گیرند، باید تحت نظر حراست فعالیت کنند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری همدان نیز در این جلسه گفت: تجربه خوبی در شهرداری ملایر از اجرای این طرح دارم اما باید به این قانون با دید مثبت نگاه شده و شأن و منزلت افراد نیز دیده شود.

مهرداد نادری‌فر در زمینه اجرای طرح سلامت اجتماعی هم عنوان کرد: با اجرایی شدن این طرح می‌توان از ظرفیت‌های محلی استفاده حداکثری کرد اما باید توجه داشت به هنگام ثبت اطلاعات وارد حریم شخصی افراد نشویم و در مکانیسم انتخاب سرتیم‌ها به صورت کارشناسی عمل کنیم تا در آینده دچار مشکل نشویم.

انتهای پیام

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن