تاریخ : 20. مهر 1396 - 15:01   |   کد مطلب: 25392
معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد در همدان:
۸۰ هزار واحد تولیدی و صنعتی کشور مشمول استاندارد اجباری نیستند
معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد گفت: در حال حاضر ۸۰ هزار واحد تولیدی و صنعتی در کشور مشمول استاندارد اجباری نیستند.
معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد در همدان: ۸۰ هزار واحد تولیدی و صنعتی کشور مشمول استاندارد اجباری نیستند

به گزارش صبح رزن به نقل از تسنیم از همدان، وحید مرندی مقدم ظهرامروز  مراسم تجلیل از سرآمدان و برگزیدگان حوزه استاندارد استان همدان اظهارداشت: در سال‌های گذشته توانستیم موفقیت‌های خوبی را در سطح بین المللی وداخلی در عرصه استاندارد به دست آوریم.

 وی افزود: در سال گذشته توانستیم عضو سازمان بین‌المللی استاندارد شده ،رتبه بیست و سوم را در بین بیش از صد کشور عضو سازمان بین‌المللی استاندارد، رتبه نخست در منطقه و رتبه دوم استاندارد را در جهان اسلام به دست آوریم هرچند پیش بینی می‌کنیم با وضع فعلی و کسب رتبه نخست جهان اسلام در این عرصه، ترکیه را پشت سر بگذاریم.

معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد با بیان اینکه در حال حاضر عضو هییت مدیره سازمان استانداردسازی کشورهای اسلامی هستیم گفت: ما توانستیم امسال در جشنواره شهید رجایی در بین نهادهای دولتی رتبه نخست کشور را از آن خود کنیم.

 وی با تبیین اهداف و ماموریت‌های سازمان استاندارد بیان کرد: علاوه بر وقوانین موجود ما در بند 24 سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی ملزم شدیم پوشش استاندارد را گسترش داده و دیگر بندهای  موجود در سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی را نیز پوشش دهیم.

مرندی عنوان کرد: معتقدیم یک توسعه پایدار از طریق استانداردها اتفاق می‌افتد بنابراین علاوه بر تکالیفی که در عرصه سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی بر عهده ما گذاشته شده است، موفق شدیم در قانون نیز اختیاراتی را به دست آوریم.

وی با اشاره به تدوین طرح اظهارنامه انطباق ابراز کرد: مقدمات ابلاغ و اجرای این طرح در دولت گذشته انجام شد  که با آغاز به کار دولت دوازدهم  آقای شریعتمداری نیز در اولین روز کاری  این طرح را ابلاغ کردند.

معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد کشور تصریح کرد: اگرچه کماکان قوانین درباره صنایعی که ملزم به رعایت استاندارد اجباری بودند باقی است اما امروز100 هزار واحد تولیدی در کشور داریم که 22هزار واحد از این مجموعه تحت پوشش  استاندارد اجباری قرار می‌گیرند به همین دلیل طرح اظهار نامه انطباق را ارائه کردیم.

وی افزود: در حال حاضر 80 هزار واحد تولیدی و صنعتی در کشور مشمول استاندارد اجباری نیستند در حالیکه مطابق با بند 24 سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی باید این تعداد نیز از خدمات استاندارد سازی بهره‌مند شوند.

 مرندی تصریح کرد: در رویکرد جدید ما با در نظر گرفتن اصل برائت به صاحبان صنعت و تولید کشور اظهاریه انطابق را ارائه کردیم که در آن باید  واحد تولیدی خودش  از محصولات نمونه گیری کرده و نتیجه آن را مبنی بر انطباق یا عدم انطباق محصول با استانداردها را به ما گزارش دهد.

وی گفت: ما معتقدیم تولید کنندگان ما این طرح را به خوبی اجرا می‌کنند هرچند اگر در این بین برخی تخلف کنند نیز ما با آنها برخورد می‌کنیم اما آنچه اهمیت دارد این است که رویکرد جدید ما بر اساس اعتماد به تولیدکنندگان و مردمی کردن استاندارد سازی در جامعه است تا بتوانیم بند 24اقتصاد مقاومتی را محقق سازیم.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن