تاریخ : 3. آبان 1396 - 13:55   |   کد مطلب: 25643
راغفر تاکید کرد: تاکید کرد: وام‌گیری در این مقیاس به معنای بدهکار کردن نسل های بعدی است بدون اینکه فرصتی برای حل این استقراض‌ها در نظر گرفته شده باشد.

حسین راغفر، کارشناس مسائل اقتصادی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو در مورد جذب گسترده فاینانس توسط دولت دوازدهم و تبعات آن برای کشور گفت: از نظر بسیاری از کارشناسان که عموماً هم خارجی هستند مشکل ایران سرمایه نیست بلکه مدیریت سرمایه است؛ و این بحث که ما نیازمند جذب سرمایه خارجی هستیم زمانی درست است که ما توانسته باشیم منابع عظیم موجود در کشور را به درستی مدیریت کنیم. متاسفانه وقتی چنین نشانه‌های بروز داده نمی‌شود و برعکس با سوء استفاده‌های بزرگ شاهد ناکارآمدی در استفاده از این منابع هستیم.

وی افزود: ورود سرمایه خارجی تضمین کننده رشد اقتصادی بیشتر و تامین کننده منافع بلند مدت برای کشور نیست. چرا که باید از محل سرمایه گذاری‌های خارجی بتوانیم اقساط استقراض‌های صورت گرفته را پرداخت کنیم که عملاً به دلیل سوء مدیریت این امر امکان پذیر نیست، لذا آن چه در خصوص آینده فروشی در خصوص گرفتن فاینانس‌های خارجی گفته می‌شود به خاطر همین ناکارآمدی است.

این کارشناس اقتصادی در نهایت تاکید کرد: وام‌گیری در این مقیاس به معنای بدهکار کردن نسل‌های بعدی است بدون اینکه فرصتی برای حل این استقراض‌ها در نظر گرفته شده باشد. این تجربه تاریخی ایران است و از گذشته تا کنون وجود داشته لذا نمی‌توان نسبت به آن بی‌توجه بود و ضعف در

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن