به گزارش خبرنگار مهر، منصور ستوده پیش از ظهر دوشنبه در جلسه طرح احیا و تعادل بخشی اظهار داشت: از ابتدای سالجاری تاکنون تعداد ۸۰ حلقه چاه غیرمجاز در استان همدان پر و مسلوب المنفعه شد.
وی افزود: با این اقدام از برداشت غیرمجاز بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار متر مکعب آب از آبخوان های استان جلوگیری به عمل آمده و این میزان آب در سفره های آب زیرزمینی ذخیره می شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای همدان ادامه داد: از ابتدا سال ۹۳ که طرح تعادل بخشی با جدیت آغاز شد ۳ هزار و ۵۶۲ حلقه چاه غیرمجاز در استان همدان تا کنون مسدود شده که سبب صرفهجویی ۲۵۸ میلیون مترمکعبی در مصرف آبهای زیرزمینی شده است.
ستوده عمق انسداد چاههای غیرمجاز را بیش از ۱۲۳ کیلومتر اعلام کرد و گفت: بیشترین چاههای غیرمجاز در کبودراهنگ با یک هزار و ۱۲۰ حلقه، رزن با ۶۴۵ حلقه و همدان با ۴۵۰ حلقه مسدود شده است.
وی با بیان اینکه از ابتدای امسال روند انسداد چاههای غیرمجاز ادامه دارد، افزود: همکاری مناسبی بین دادگستری و نیروی انتظامی برای انسداد چاههای غیرمجاز در همدان وجود دارد که منجر به این عملکرد شده است.
ستوده افزود: در مجموع تعداد ۴ هزار و ۳۲۴ دستگاه کنتور هوشمند آب و برق بر روی چاه های مجاز نصب شده که بیشترین آنها مربوط به دشت رزن – قهاوند است.
وی ادامه داد: تعهد استان هدمان برای نصب کنتور در سال ۹۸ تعداد ۵۶۰ دستگاه بوده که ۱۲۱ دستگاه نصب شد و پیشرفت ۲۲ درصدی نسبت به تعهد نصب را نشان می دهد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای همدان گفت: ۷۴ درصد از کنتورهای نصب شده مربوط به بخش کشاورزی است.
مدیرعامل شرکت آبمنطقهای همدان تاکید کرد: همچنین با چاههای مجاز استان همدان که برداشت بیشتر از پروانه بهرهبرداری دارند نیز برخورد میشود تا در راستای حفاظت از منابع آبی استان همدان گامهای اساسی و جدی برداشت.
دیدگاه شما