به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، منصور رضوانیجلال عصر امروز به مناسبت هفته جهاد کشاورزی با حضور در دفتر خبرگزاری فارس در همدان با تقدیر از فعالیتهای رسانهای این خبرگزاری اظهار کرد: در دنیای امروز اصل اطلاعرسانی به موقع و درست یک ضرورت است که خبرگزاری فارس در این زمینه خوش درخشیده است.
وی با اشاره به اینکه نیروهای این رسانه مانند مجموعه جهاد کشاورزی در کار جهادی پیشتاز هستند گفت: با توجه به حجم زیاد فعالیتها در بخش کشاورزی میطلبد از ظرفیت رسانهها، خبرگزاریها و جراید برای انتشار درست اخبار کمک بگیریم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در ادامه با بیان اینکه در استان همدان 15 هزار بهرهبردار کشاورزی وجود دارد اظهار کرد: بخش کشاورزی وسعت و گستره زیادی دارد که توجه به ابعاد نیازمند توجه است.
وی از فعالیت یک اتاق فکر در سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد و افزود: اطلاعرسانی بهنگام به هر شکل و به هر زبانی تاثیر بسزایی دارد و باید مورد توجه قرار گیرد.
رضوانیجلال با استقبال از نقد سازنده در راستای بهبود و حل مشکلات و خلأها گفت: به لطف خدا کار رسانههای استان در راستای پیشبرد امور و نقد سازنده ورود داشتهاند که در همین حوزه از مطالب آنها نیز استفاده کردهایم.
وی با بیان اینکه غذا و امنیت غذایی شوخیبردار نیست و دشمن درصدد ایجاد مشکل در این زمینه است افزود: در زمینه امنیت غذایی، حفظ تولید و ارتقای آن بسیار مهم است بنابراین باید در راستای رفع نواقص و تقویت نقاط قوت تلاش شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در ادامه با اشاره به اینکه باید از کشاورز حمایت شود اظهار کرد: به خاطر برخی از موضوعات شاهد برخی گلایهها از سوی این قشر هستیم که به حق هم هست.
وی با بیان اینکه در برخی از مناطق کشاورزان برای راهاندازی آبیاری نوین با مشکل کاهش حقآبه مواجه میشود که همین موضوع انگیزه را از آنها میگیرد اظهار کرد: به جای این کار باید چاههای غیر مجاز مسدود شده و بر روی چاههای مجاز کنتور هوشمند نصب شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه کشاورز تولید را با سختیهای زیادی انجام میدهد و برای تداوم تولید نیاز به حمایت دارد افزود: البته همدان در زمینه انسداد چاههای غیر مجاز خوب کار کرده و رتبه نخست را در کشور دارد.
وی در ادامه به موضوع رونق تولید اشاره کرد و با بیان اینکه همدان صنایع فرآوری زیادی دارد ظرفیت ایجاد صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی نیز بالاست گفت: صنایع تبدیلی و تبدیل گندم به آرد در استان همدان فراتر از ظرفیت آن است.
رضوانیجلال با بیان اینکه در زمینه فراوری سیر، ترشی، شوری و ... ظرفیت زیادی ایجاد شده و واحدهای موجود فراتر از ظرفیت اسمی کار میکنند ادامه داد: استان همدان 20 درصد سیب زمینی کشور را تولید میکند اما این بخش در صنایع تبدیلی ضعیف است.
وی با اشاره به اینکه کارخانه صنایع تبدیلی سیب زمینی الوند یک واحد صنایع تبدیلی ناموفق در استان همدان بوده که تبدیلی به یک ویترین شده است بیان کرد: دو واحد صنایع تبدیلی با ظرفیت 150 هزار و 75 هزار ظرفیت جذب در شهرستانهای رزن و بهار پیگیر جذب تسهیلات هستند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان به موضوع تنظیم بازار با بیان اینکه براساس قانون تمرکز بسیاری از مباحث اقتصادی کشاورزی در تنظیم بازار به جهاد کشاورزی داده شده است افزود: اوایل سال گذشته دبیری و مسئولیت تنظیم بازار بر اساس دستور معاون اول رئیس جمهور به وزارت صنعت، معدن و تجارت داده شد.
وی با بیان اینکه هرگونه واردات، صادرات و تامین با جهاد کشاورزی است بیان کرد: تنظیم بازار فقط بخش کشاورزی نیست و ما تامینکننده هستیم و توزیع ربطی به جهاد کشاورزی ندارد.
انتهای پیام/89045/
دیدگاه شما