تاریخ : 15. مرداد 1399 - 10:07   |   کد مطلب: 28012
رییس اتحادیه فروشندگان پوشاک همدان با بیان اینکه رکود بازار ناشی از بیماری کرونا فعالان صنف پوشاک را تا مرز ورشکستگی کشانده‌ است گفت: این قشر نیازمند تسهیلات حمایتی است تا بتواند به فعالیت خود ادامه بدهد

حجت ناصری روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: صنف پوشاک به دلیل تعطیلی بازار نه تنها در ایام عید اجناس خود را نتوانست بفروشد بلکه سرمایه ای که برای خرید اجناس مختلف هزینه کرده بود از بین رفت.

وی اضافه کرد: واحدهای صنفی در ماه‌های دی و بهمن اجناس مورد نیاز خود را خریداری و انبار کرده بودند که در بازار شب عید فروش خوبی داشته‌باشند اما شیوع کرونا برنامه‌های آنها را نقش بر آب کرد.

رییس اتحادیه فروشندگان پوشاک همدان گفت: فعالان این صنف در حال حاضر با چک های برگشتی و بدهی های فراوان گرفتار شده اند و نیازمند حمایت و پشتیبانی دولت هستند.

ناصری خاطرنشان کرد: میزان تسهیلات معین شده برای واحدهای آسیب دیده از کرونا از ۶ تا ۱۶ میلیون تومان است و این مبلغ کفاف ضرر و زیان‌های این قشر را نمی‌دهد، حتی یک ماه اجاره عقب افتاده آنها را جبران نمی‌کند.

وی از مسوولان خواست مبلغ تسهیلات را برای واحدهای صنفی پوشاک افزایش دهند و یا در قالب بسته‌های حمایتی دیگری به بانکها معرفی شوند تا بتوانند این شرایط دشوار را تحمل کنند.

به گفته رییس اتحادیه فروشندگان پوشاک همدان ۷۰ درصد واحدهای صنفی این رسته اجاره‌ای و بیشتر فعالان این صنف افراد دانش آموخته دانشگاه ها هستند که به شغل فروشندگی روی آورده‌اند.

ناصری با اشاره به اینکه کرونا بیش از همه مزون‌های لباس عروس را دچار ضرر و زیان کرده است افزود: ممنوعیت برگزاری جشن عروسی مزون‌داران را تا مرز ورشکستگی برده است و بسیاری از آنها پروانه‌های کسب خود را باطل کردند.

وی خاطرنشان کرد: ۳۸۰ نفر از شاغلان صنف پوشاک همدان را زنان سرپرست خانوار تشکیل میدهند که رکود بازار بر کسب و کار آنها تاثیر بسیاری گذاشته و دچار مخاطره شده‌اند که نیازمند پشتیبانی هستند.

یک هزار و ۲۰۰ واحد صنفی فروش پوشاک در شهر همدان فعالیت می کنند.

انتهای پیام

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن