تاریخ : 6. آبان 1399 - 8:55   |   کد مطلب: 28256
- مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان اظهار داشت: به طور متوسط روزانه ۱۵ تا ۲۰ نوبت در این استان زلزله رخ می دهد اما اغلب آنها خفیف بوده و قابل احساس برای مردم نیست.

به گزارش صبح رزن،علیمردان طالبی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: مطالعات پهنه بندی خطر در همدان صورت گرفته است و طبق این مطالعات در ۲ ناحیه واقع در مناطق شمالی و جنوبی استان خطر بروز زلزله زیاد است.

وی بیان کرد: در منطقه جنوبی استان بخشی از مناطق ملایر و شهرستان نهاوند بر روی گسل اصلی زاگرس قرار دارند و آسیب پذیری این دو شهرستان نسبت به شهرهای شمالی بیشتر است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان اضافه کرد: همچنین گسل آوج واقع در استان قزوین مناطق و نواحی شمالی استان را تحت تاثیر قرار داده است با این اوصاف تمرکز دستگاه های مسوول بر مقاوم سازی ساخت و سازها در نواحی شمالی و جنوبی استان بیشتر است.

طالبی اظهار داشت: خطر زلزله در مرکز و نواحی مرکزی استان همدان به ویژه شهر همدان به مراتب کمتر از سایر مناطق است.

وی گفت: به دنبال وقوع یک زمین‌لرزه در روستای آوج از توابع استان قزوین در روز شنبه هفته جاری، همدان نیز لرزید و در این راستا کمیته بحران در شهرستان‌های رزن و کبودراهنگ تشکیل شده و به حالت آماده باش درآمد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان افزود: پس از بروز این زلزله ، ۲۰۰ نوبت دیگر در روستا آوج پس لرزه رخ داد اما به علت پایین بودن ریشتر آن برای مردم این پس لرزه‌ها قابل احساس نبود بلکه تنها دستگاه‌ها توان ثبت آن را داشتند.

طالبی اضافه کرد: ظهر روز شنبه تیم های ارزیاب هلال احمر به شهرستان‌های مجاور کانون زلزله اعزام شدند و تاکنون علاوه بر تیم‌های ارزیاب، دهیاران، بخشداران و نهادهای خدمات رسان نظیر آب، برق، گاز و راه نیز بروز خسارتی را گزارش نکردند.

وی افزود: تنها ترک گچ چند منزل مسکونی و هراس یک زن به دنبال وقوع زلزله و جراحت او گزارش شده است و روز گذشته نیز تیم‌های ارزیاب بنیاد مسکن برای بررسی خسارت‌های احتمالی به منازل به شهرستان های مجاور کانون زلزله عزیمت کردند.

 
 

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن