آخرین اخبار

تاریخ : 19. تير 1391 - 10:07   |   کد مطلب: 363
«چرا با پارتی بازی، باند بازی، اعمال نفوذ، زیرآب زنی و مواردی از این نمونه که باعث مسموم شدن فضای اداری، شرکت‌ها و مؤسسات دولتی و غیر دولتی شده است، برخورد نمی‌شود؟!»

این پرسشی است که این روزها برای بسیاری از کارمندان، کارگران و افراد مشغول به کار در ادارات دولتی یا مؤسساتی که به نوعی وابسته به نهادهای دولتی هستند، به وجود آمده است. یک سال پیش در چنین روزهایی بود که علیرضا افشار قائم مقام وزیر کشور در امور فرهنگی، اجتماعی از اجرای طرح سراسری برخورد با پدیده‌های زشت در ادارات خبرداد.

قرار بر این بود که با اجرای مجموعه‌ای از اقدامات فرهنگی، انضباطی و قضایی نسبت به شاداب‌سازی محیط‌های اداری اقدام شود و درآن سوی ماجرا با هر گونه پارتی بازی در استخدام افراد، بی‌عدالتی و باند بازی برخی مدیران میانی با کارمندان و هر آنچه که باعث مسموم شدن محیط‌های اداری و زمینه ساز تخلفات بزرگی همچون مفاسد اقتصادی می‌شود، برخورد قاطع و قانونی صورت گیرد.

طرحی که در حد حرف و خبر باقی ماند آنچه از وضعیت این روزهای برخی ادارات مشخص است، فضایی مسموم و غیر قابل تحمل است که ادامه یافتن آن باعث مشکلات بسیاری از جمله بی‌اعتمادی کارمندان به یکدیگر، بی‌اعتنایی به مقررات یک مجموعه و در نهایت درگیری‌های گوناگون بین کارمندان و مدیران می‌شود.

طرحی که به مرحله اجرا نرسید!

شرایط این روزهای برخی ادارات، نارضایتی کارمندان و کارگران به گونه‌ای است که صدای نارضایتی آنها بلند است. نارضایتی‌ای که به دلیل افزایش برخی پدیده‌های زشت همچون زیرآب زنی، پارتی بازی و باند بازی برخی مدیران به وجود آمده است. مصداق بارز این گفتار شرایط حاکم بر وزارتخانه‌های نفت، بازرگانی، رفاه و کار و امور اجتماعی و چند وزارتخانه دیگر است.

روزی نیست که شکایتی از مدیران این وزارتخانه‌ها ازسوی کارمندان در دیوان عدالت اداری مطرح نشود. بسیاری ازکارمندان دستگاه‌های دولتی، از وضعیت نامشخص قراردادهای خود و فضای آلوده و مسموم اداره خود ناراضی و خواستار رسیدگی به این وضعیت غیر قابل تحمل هستند.

البته شکایت از وضعیت آشفته و فضای مسموم ادارت تنها از سوی کارمندان ادارات دولتی نیست، بلکه بسیاری از افراد شاغل در شرکت‌های خصوصی هم  به مراجع قانونی مراجعه می کنند و از رفتار مدیران، همکاران و تبانی برخی همکاران خود با مدیران شکایت دارند.

پارتی بازی‌های اداری زمانی شکل می‌گیرد که فرد یا گروهی باعث شوند فرصت موجود دریک اداره یا سازمان که متعلق به همه مردم یا گروه معینی است، به فرد یا گروه خاصی داده شود، بدون اینکه ملاک‌های شایسته ‌سالاری را داشته باشد.

از سوی دیگر، چنانچه مدیری باعث شود که حق قانونی کارمندان دیگر زیر پا گذاشته شود و با استفاده از هر روش در اختیار افرادغیر‌شایسته و نالایق قراربگیرد و با استفاده از برخی کارمندان به دنبال رسیدن به اهداف خود باشد، این هم در گروه پارتی بازی‌ها و پدیده‌های زشت اداری قرار می‌گیرد.. متاسفانه تعداد افرادی که از این طریق و با استفاده از چاپلوسی، بی ادبی و دو به هم زنی در ادارت و شرکت های خصوصی جولان می دهند، کم نیستند.

بی‌شک آنچه از وضعیت این روزهای برخی ادارات مشخص است، فضایی مسموم و غیر قابل تحمل است که ادامه یافتن آن باعث مشکلات بسیاری از جمله بی‌اعتمادی کارمندان به یکدیگر، بی‌اعتنایی به مقررات یک مجموعه و در نهایت درگیری‌های گوناگون بین کارمندان و مدیران می‌شود. در شرایط کنونی، دولت موظف است مبارزه با پارتی بازی ، باندبازی و مافیای قدرتمند باند بازی در ادارات را جدی بگیرد./ انتهای پیام

دیدگاه شما