به گزارش صبح رزن به نقل از بی باک، بعد از اعلام نگرانی آیات عظام از عزل و نصب های دانشگاهی سرپرست وزارت علوم، صادق زیباکلام فعال اصلاح طلب با انتشار نامهای خطاب به آیتالله مکارم شیرازی و آیتالله مهدوی کنی به نگرانیهای آنها درباره عزل و نصبهای اخیر سرپرست وزارت علوم واکنش نشان داد.
صادق زیبا کلام در این نامه مدعی به وجود خفقان در محیط دانشگاه است و اینکه دانشجویان و اساتیدی که با حکومت و دولت نهم و دهم مشکل داشتند از خواندن درس و تدریس در دانشگاه محروم می شدند.
متاسفانه وی در این نامه آیات عظام را متهم به سکوت در زمان دولت های نهم و دهم می کند و با ادبیاتی سخیف بیان می کند: آیا آن حضرات در قبال صدها دانشجویی که جناب شریعتی مانع از ادامه تحصیلشان شده بود و از دانشگاه اخراج شدند، احساس مسئولیتی ننمودند؟
در این خصوص عطاءالله سلطانی صبور عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و نماینده مردم رزن در گفتگو با بی باک اظهار داشت: چنین ادبیاتی از آقای زیبا کلام بعید نیست زیرا وی ادبیات مخصوص خودش را دارد، این نوع گفتار که افراد به دلیل تفاوت نگرش سیاسی با نظام از درس و تدریس محروم می شدند ظلم به نظام است.
سلطانی صبور افزود: هیچ زمانی مانند دولت های نهم و دهم نسبت به دانشجویان و اساتید تسامح نبوده است، اگر چند موردی هم برخورد شده بود از آن طیف افرادی بودند که جناب شریعتی در توضیحات خود به آنها اشاره کردند نه دانشجویانی که فقط تفاوت نگاه سیاسی داشتند.
وی بیان داشت: نظام جمهوری اسلامی ایران فارغ از نگرش سیاسی نسبت به دانشجویان و اساتید همواره با بزرگواری برخورد کرده است، چیزی هم که از نظام انتظار می رفت همین برخورد کریمانه است، ادبیات و گفتار آقای زیبا کلام را نباید جدی گرفت، این افرد گاهی سر و صدا می کنند تا به نوعی اعلام کنند که ما هم هستیم. خب ما هم اعلام می کنیم؛ خوش آمدید چون مملکت برای همه است و شما هم جزء این نظام و مردم هستید.
سلطانی صبور تصریح کرد: اتفاقا ما از این نوع گفتار می توانیم بهره برداری های زیادی بکنیم زیرا نشان دهنده آزادی بیان در نظام و حکومت جمهوری اسلامی ایران است و البته می توان این نوع گفتارها را نقد کرد.
وی در مورد تناقض گفتاری و رفتاری آقای زیبا کلام که اعلام می کنند؛ دانشجویان و اساتید به دلیل اختلاف سیاسی از درس خواندن و تدریس محروم می شدند ولی خود اقای زیباکلام به عنوان یک معترض به راحتی در دانشگاه تدریس می کنند، گفت: افرادی از این طیف زمانی که دستشان از مسئولیت کوتاه می شود آزادی خواه می شوند آن هم از نوع آزادی مطلق و زمانی که اندکی دستشان به حکومت می رسد رادیکال و دیکتاتور می شوند، نمونه آن اخیرا در شورای شهر و نوع برخورد با خانم راستگو مشاهده شد، حتی انتقاد هم حزبی های خود را هم بر نمی تابند و وی را اخراج می کنند با این وجود چطور مدعی آزادی بیان هستند.
عضو کمیسیون آموزش تحقیقات مجلس در واکنش به اظهار نظر زیبا کلام مدعی سقوط جایگاه علمی بهترین دانشگاه علوم انسانی کشور شده بود؛ بیان داشت: حجت الااسلام و المسلمین شریعتی صریحا اعلام کردند که دو نمره به میانگین معدل علمی اضافه شده است اما متاسفانه زیباکلام مدعی سقوط است. البته از نظر این افراد چیزی که مخالف نظر آنها باشد سقوط محسوب می شود که در این صورت با در نظر گرفتن منطق آنها باید همه چیز را سقوطی حساب کرد.
نماینده مردم رزن خاطر نشان کرد: بخشی از گفتنی ها را که قابل گفتن بوده است جناب شریعتی بیان کردند اما برخی چیزها قابل گفتن نیست، این طیف افراد که بی پروا محیط دانشگاه را مورد انتقاد قرار می دهند فضایی را می پسندند که با فضای حاکم بر فرهنگ اسلامی و حتی ایرانی سنخیت ندارد، فضای خود باختگی که آنها نامش را آزادی می گذارند.
سلطانی صبور تاکید کرد: بنده در این یکسال اخیر به دنبال مصداقی اخراجی بودم که ادعای امثال آقای زیبا کلام را اثبات کند اما چیزی پیدا نکردم.
وی در پایان افزود: حتی دانشجوی ستاره دار که مدام از آن حرف می زنند هم پیدا نکردم. از دکتر خدائی درخواست کردم که ببینیم این ها چه افراد و دانشجویانی هستند که به دلیل فعالیت سیاسی ستاره دار شدند، ولی مثل اینکه فقط در گفتار چنین دانشجویانی وجود دارند ولی در عمل هر چه تحقیق کردم به چیزی دست پیدا نکردم.
دیدگاه شما