به گزارش صبح رزن به نقل از (ایسنا)_منطقه همدان، “امیر خجسته“ در تشریح جلسه خصوصی خود با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اعلام به این خبر، اظهار کرد: در سفر هیات دولت وقت به همدان در سال 1388 مقرر شده بود که مکانی به عنوان استادیوم علمی کشور در همدان ساخته شود که متاسفانه با وجود هزینه های کلان صورت گرفته برای جایابی و امکان سنجی، پروژه به تهران منتقل شده و حق مسلم مردم استان و حتی استانهای غربی نادیده گرفته شده بود.
وی با اشاره به ثمرات ارزشمند احداث این استادیوم علمی در همدان گفت: علاوه بر قرارگیری همدان در مرکز منطقه غرب کشور اجرای این پروژه علاوه بر اشتغالزایی و بهره مندی از توان حداکثری این استان، باعث رشد و شکوفایی هر چه بیشتر علم و دانش در این شهر کهن و عالم پرور خواهد بود.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از اقدام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بازگرداندن محل اجرای طرح به همدان تصریح کرد: این اقدام ارزشمند و قابل تقدیر دکتر فرهادی موجب رونق علمی منطقه و جلوگیری از اسراف در هزینه ها خواهد بود و امیدواریم که در این زمینه معضلات موجود به زودی حل شود.
خجسته با اشاره به پیگیری های ویژه استاندار همدان و نیز رئیس دانشگاه بوعلی همدان در این زمینه خاطرنشان کرد: ساخت بزرگترین استادیوم علمی کشور در دانشگاه بوعلی سینا همدان، یک پروژه استثنایی بوده که دارای 40 هزار متر زیر بنا و گنجایش افزون بر چهارهزار نفر است.
وی بیان کرد: این استادیوم قابلیت برگزاری سمینار های بین المللی و ملی را دارد و 6 سال برای مطالعه طرح آن زمان صرف شده و هزینه مطالعه آن نزدیک به یک میلیارد تومان بوده و قرار بر این است که این مکان مرکز همایش های ملی و بین المللی در کشور باشد.
خجسته اظهار کرد: برای ساخت این بنا 100 میلیارد تومان اعتبار نیاز است و ساخت این پروژه در همدان برای جذب گردشگر علمی و توسعه گردشگری بسیار با اهمیت است.
گفتنی است؛ در این جلسه، امیر خجسته علاوه بر وضعیت پروژه استادیوم علمی کشور، گفتگوی جامعی درباره وضعیت دانشگاه های بوعلی، پیام نور، صنعتی، جامع علمی کاربردی همدان داشته و امید می رود که نتایج این جلسه منجر به جهش علمی قابل توجهی در منطقه شود.