به گزارش صبح رزن به نقل از به نقل از نافع؛ نماینده مردم همدان و فامنین در ادوار گذشته مجلس و نامزد مورد حمایت شورای ائتلاف اصولگرایان استان همدان در ابتدای این دیدار گفت: "نافع"، رسانه ای خوش نام و ارزش مدار است که برای اعتلای ارزشهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران قدم برداشته و کارکنانش با حرکت جهادی، وقتشان را مصروف تقویت ارزش های نظام می کنند.
وی، سپس درباره مهمترین مسائل روز نظام به گفتگو پرداخته و به پرسش ها پاسخ گفت.
نافع: با توجه به دشمنی دیرینه آمریکا، مهمترین وظیفه نمایندگان مجلس آینده در مسیر اجرای برجام چیست؟
درباره پیش از برجام وارد بحث نمی شوم، اما پس از برجام، اعتقاد ما بر این است که آمریکا ناجوانمردی کرده و به تعهدات خود عمل نکرده است.
دو مصوبه دیگر در مجلس آمریکا تصویب شده و مستقیما تحریم ها را افزایش داده است که یکی از آنها بحث روادید و دیگری برداشت یک میلیارد و 700 میلیون دلار از حساب ایران و افزایش تحریم ها است.
همچنین درباره تحریم ها، آمریکا صداقت به خرج نداده است، اما در یک منظر دیگر، غیر مستقیم تحریم های جدیدی را برضد ما وضع کرده است و آن عبارت از همراهی با مرتجعین منطقه به ویژه عربستان و سقوط قیمت نفت است؛ این به نظر من یک تحریم چندبرابری نسبت به گذشته علیه ایران است و همچنین اینکه بعد از برداشتن تحریم غیر مستقیم از طریق همین توطئه با کشورهای منطقه جلوی افزایش صادرات ایران و رسیدن به سقف 2 میلیون و 300 هزار بشکه نفت را هم گرفته است.
نکته سوم آن است که توطئه هایی که در منطقه انجام می دهد از جمله حمایت و پستیبانی از داعش، فضاسازی بر علیه جمهوری اسلامی ایران، تحریک ترکیه، تحریک عربستان و پستیبانی از آنها و دادن نقشه راه به آنها برای فشار بر جمهوری اسلامی است؛ پس ار این 3 منظر آمریکا تمام توانش را برای فشار به جمهوری اسلامی ایران به کار می گیرد.
تحلیل بنده این است که آمریکا، تحلیل غلطی را انجام می دهد و احساس می کند که همانند دو تا کشتی گیر که با یکدیگر کشتی می گیرند موفق شده که کشتی گیر رقیب خود یعنی ایران را یک قدم مجبور به عقب نشینی کند و چون قانون کشتی این است که اگر موفق شدی، حریف را یک قدم عقب برانی باید از همان فرصت استفاده کنی تا از تشک بیرون بیندازیش، آمریکا تمام فشارهای خودش را از این 3 جهت به ایران وارد می کند تا به خیال خود ما را درتشک بیرون بیندارد.
اما آنچه که در پاسخ به این نگاه و تحلیل غلط جمهوری اسلامی انجام داد و مورد تایید مقام معظم رهبری قرار گرفت و ایشان محکم از آن دفاع کرد؛ تحقیر نظامی آمریکا در منطقه بود یعنی سربازان و جوانان شجاع ایرانی در حوزه خلیج فارس نظامیان آمریکایی را تحقیر کردند برای آنکه تحلیل غلط آمریکا را به رخ آن بکشند و به آنان بگویند علاوه بر اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران به رهبری ولی امر یک قدم عقب نمی نشیند بلکه ما اعتقادمان براین این است که محکم، استوار و با گردن کشیده و سرفراز ایستاده ایم و نظامیان شما را تحقیر می کنیم و آن را افتخار خود می دانیم و اگر آمریکا بخواهد به این توطئه ها ادامه دهد؛ جمهوری اسلامی ایران با تمام قدرت در منطقه از منافع خود و دیگر کشورهای مسلمان منطقه دفاع کرده و از نفوذ آمریکا به منطقه هم جلوگیری می کند.
نافع: با توجه به تاکید رهبری بر مسئله نفوذ؛ نفوذی ها با چه لباس و شعاری وارد مجلس شده و چگونه می توان از ورود عناصر دشمن به مجلس جلوگیری کرد؟
بحث نفوذ سابقه ای هزار و 400 ساله دارد و از قرن ششم میلادی با ابلاغ وحی از طرف خداوند به پیامبر اکرم(ص)، بحث نفوذ آغاز شده و این بحث در جایگاه علمی استشراق و شرق شناسی جای دارد و به این معنی است که غیرمسلمانان برای مسلمانان برنامه ریزی، اظهارنظر یا پژوهش کنند که این کار از مطالعه و ترجمه های قرآن آغاز شد.
نخستین ترجمه قرآن و نخستین دایره المعارف قرآنی را اروپایی ها انجام دادند زیرا می خواستند جلوی نفوذ اسلام را گرفته و نفوذ خود را در بین مسلمانان گسترش دهند.
امروز غربیها برضد اسلام موضع مستقیم و صریح نمی گیرند؛ آن ها اسلام را به شکلی تعریف می کنند که با منافع غرب سازگار باشد و افرادی را انتخاب می کنند که در بین مردم جایگاه داشته و مردم آنها را به عنوان مسلمان و پیشتاز می شناسند، اما طوری در تفکر آن ها نفوذ می کنند که نظریاتشان با اسلام ناب و اهداف انقلاب مغایرت پیدا کند و این همان تحریف در مسائل انقلابی است.
امروز افرادی که زاویه دید متفاوتی با نگاه امام(ره) و رهبری و خط اصلی انقلاب داشته و از آن مسیر انحراف پیدا کرده اند، قصد نفوذ در انتخابات را دارند.
امروز مسئله نفوذ، پیچیده ترین دوران خود را گذرانده و سال ها طول می کشد تا ماهیت عنصر نفوذی که تفکرش تحریف شده و متمایل به غرب است، روشن شود.
عنصر نفوذی مباحثی را مطرح می کند که مورد نظر غربی ها است، اما با چهره فردی که در انقلاب زحمت کشیده و حتی در دفاع مقدس بوده وارد می شود و درواقع، نفوذ به این معنی است که از زبان خودی، حرف غیر خودی بیان شود.
البته نفوذ به معنی ورود مستقیم آمریکایی ها نیست و یعنی یک فرد و مسئول که سال ها در انقلاب زحمت کشیده، امروز از مسیر امام و انقلاب فاصله گرفته و زاویه پیدا کرده که گاه، خود فرد از این موضوع آگاه نیست و گاهی متاسفانه آگاهی دارد.
تحریف شخصیت امام خمینی(ره) از طرف دشمنان ایشان نیست؛ بلکه کسانی دست به تحریف امام(ره) می زنند که پیش از این، یار امام بوده اند، اما امروز حرف هایی را می زنند که با اندیشه و نگاه امام مغایرت دارد.
گاه زمان زیادی طول می کشد تا تفاوت یک فرد با تفکر انقلابی و فردی نفوذی و دارای تفکر تحریف شده به راحتی شناسایی شود و این برای جامعه هزینه بر است؛ زیرا مردم با افرادی روبرو میشوند که چهره انقلابی دارند، اما نه به نیت خیانت بلکه شاید براساس نوع نگرشی که پیدا کرده و فکر می کنند درست است یا براساس لجاجت و مسابقه قدرت، رفتار دیگری از خود نشان می دهند.
نافع: اخیرا گروهی به نام اعتدال گرا و فراجناحی در بین کاندیداهای مجلس و خبرگان برخاسته اند، به نظر شما آیا اعتدال در نظام اسلامی پذیرفته است؟ آیا موضع کاندیدای مجلس نباید شفاف باشد؟
کلمه اعتدال یک کلمه مانوس قرآنی و دارای مفهوم خاص خودش است چرا که قرآن و همچنین حضرت پیامبر اکرم(ص) و حضرت امام علی(ع) را اعتدال می دانیم و اعتقاد بر این است که حضرت علی(ع) در همه مواضع محکم و استوار بود و در برابر دشمنان ایستادگی می کرد؛ حرکت فرزند ایشان در روز عاشورا هم یک حرکت اعتدالی است؛ پس رحمانیت، محبت و نوع نگاه پیامبر و ائمه به جامعه اعتدالی است.
حضرت امام علی(ع) براساس قرآن که اعتدال است با دشمنان "اشداء علی الکفار و رحماء بینهم" است یعنی با دشمنان سختی و با دوستان مدارا، پس با این توصیف، اعتدال یک کلمه ویژه است، اما اینکه این کلمه نماد یک گروه یا حزب قرار گیرد لازمه اش این است که آن گروه یا فرد که می خواهد معتدل باشد؛ باید دیدگاه های خود در رابطه امام راحل(ره)، تکفیری ها، ولی فقیه ، اقتصاد و.... را به صورت شفاف بیان کند.
متاسفانه این امور در جامعه تبیین نمی شود و سبب می شد در جامعه طوری جا بیفتد که معتدل یعنی شخصی که با کسی کار ندارد و عقاید آن نه به اصولگراها و نه اصلاح طلب ها نزدیک نیست؛ به عنوان مثال با اصلاح طلب صبحانه و با اصول گرا نهار می خورد.
که اگر این معنای اعتدال باشد غلط است زیرا رفتار پیامبر، امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری در مقابل محرومان و مستکبران این طور نبوده است.
متاسفانه تاکنون، تفسیری از اعتدال ارائه نشده و خودشان باید تفسیر کنند که در رابطه با آمریکا و مواضع رهبری چه نظری دارند.
ائمه اطهار(ع) به آموخته اند که رفیق هر کس بشوید از حزب آنها هستید و از راه و روش فرد می توان برداشت کرد.
در بحث فراجناحی هم شخص باید یک راه و روشی را برای خود انتخاب کند به عنوان مثال اعلام می کند من اصولگرا هستم ولی در عملکرد فراجناحی ام، فراجناحی یک حزب و گروه مستقل و به معنای آنکه من همه این حزب ها را قبول دارم نیز نیست چرا که نمی شود در عین واحد همه حزب ها را قبول داشت.
به این فراجناحی گفته نمی شود پس نوع نگاه به احزاب و گروه ها خود به خود، افراد را متمایل به یک حزب و گروه می کند، اما ممکن است در عملکرد، یک عملکرد فراجناحی داشته باشید بنابراین فراجناحی یک عملکرد می تواند باشد، اما یک تفکر نمی تواند باشد.
نافع: برخی جبهه یکتا را منتسب به دولت قبل می دانند؛ فلسفه تشکیل و هدف این جبهه چیست؟
مبنای جبهه یکتا براساس اعتقاد و راه و روشی است که در آن سعی شده از مسیر رهبری دور نشود؛ جبهه یکتا، یک جبهه گفتمان امام و رهبری است و شرط ورود همه افراد، حرکت در این چارچوب است.
بنابراین این جبهه همه کسانی که در هر دولتی یا مجلسی بوده باشند و با این گفتمان هماهنگی دارند و همراهی می کنند را می پذیرد؛ پس نگاه ما به دولت ها به میزانی است که در حوزه گفتمان امام و رهبری قرار می گیرند.
نافع: همدان از داشتن مدیران ناکارآمد رنج می برد برای تغییرآن ها برنامه ای دارید؟
من همراه با مدیران می دوم و هر مدیری که یواش تر بدود دستش را می گیرم که آن هم با همان سرعت بدود. من از همه توان استان استفاده می کنم که همه به میدان بیایند و بدون دغدغه کار کنند؛ حتی اگر کسی از نظر سلیقه با من مخالف باشد اما کار می کند و تاثیر گذار است با او کار می کنم؛ البته کم کاری را خیلی نمی توانم تحمل کنم حتی اگر همفکرم باشد.
من هنوز وضعیت استان را ارزیابی نکرده ام چون دراستان نبوده ام؛ بعد از انتخابات باید ارزیابی کرد تا براساس آن بتوان جاهایی که لازم است را تقویت کنیم و جاهایی که لازم است را تذکر دهیم و به هر شکل موجود نگذاریم پتانسیل استان هدر برود.
نافع: آیا ممکن است در صورت تشکیل دولت همفکر شما مانند دوره هشتم در میانه راه به دولت پیوسته و مجلس را ترک کنید؟
امروز که به همدان آمدم مهم ترین دلیلش این است که خود را بدهکار مردم می دانم یعنی اعتقادم بر این است که هر چقدر می توانم به این مردم کمک کنم و تجربیاتم را برای مردم خرج کنم.
روزی هم که وزیر شدم باز هم وزیر معین همدان و وزیر همدانی در دولت بودم و هیچ همدانی از اینکه فرزندش را کمک کرده که بالاتر رود به جز کسانی که سیاسی باشند؛ ناراحت نمی شود.
در رابطه با آینده فعلا نمی توانم نقشه بکشم؛ امروز آمده ام تا 4 سال نمایندگی مردم را بر عهده بگیرم، اما
چون سرباز نظام و مردم هستم؛ هر جا نظام نیاز داشته باشد خدمت می کنم.
ممکن است روزی نظام به این جمع بندی رسد و به من بگوید در سوریه کار کن و من به سوریه بروم، اما اگر هم سوریه بروم به نام مردم همدان می روم.
نافع: همدان عنوان "کلان شهر" و " پایتخت تاریخ و تمدن" را یدک می کشد، اما هنوز تا پیشرفت فاصله زیادی دارد چه کارهایی در ادوار گذشته کرده و چه برنامه هایی در این زمینه دارید؟
در 4 دوره نمایندگی ام در مجلس شورای اسلامی برای ارتقای جایگاه همدان، نقشه راهی تهیه شد که به هم پیوسته است؛ بحث کلان شهر همدان را نیز مطرح کردیم زیرا در ده سال آینده، جمعیت همدان به دلیل مهاجر پذیری افزایش می یابد؛ بنابراین کلان شهر همدان به این دلیل که برای همدان یک جایگاه فرا استانی قائل هستیم تعریف شد تا بتواند استانهای اطراف خود را از نظر خدمت دهی و از نظر نوع توسعه و پیشرفتی که خواهد داشت به دلیل موقعیت جغرافیایی، استانی، فرهنگی و پتانسیل بسیار بالا تعمیم دهد.
دراین راستا کارهایی هم انجام پذیرفت که از مهمترین آن ها می توان به فرودگاه، دانشگاه صنعتی، دانشکده داروسازی، ارتقاء دانشکده علوم پزشکی همدان، مجوز ساخت ساختمان داندانپزشکی، گسترش دانشگاه بوعلی سینا با کمک روسای آن، پیگیری دوره های عالی تحقیقات دانشگاه آزاد، گسترش دانشگاه پیام نور، تاسیس یک دانشگاه بزرگ در فامنین و قهاوند، ساماندهی دانشگاه علمی- کاربردی در همدان،
ایجاد بیمارستان در فامنین، بیمارستان فرشچیان، تکمیل ساخت بیمارستان بعثت و تصویب یک بیمارستان دیگر به جای بیمارستان امام - که بعدا به دلیل افزایش تعداد تخت ها حذف شد- ، موزه غرب و مخزن موزه غرب، تصویب، انتقال گاز اتیلن از کنگاور به همدان در پتروشیمی شماره 2، آغاز عملیات ایجاد منطقه ویژه اقتصادی و تصویب منطقه ویژه مبتنی بر فناوری های برتر به مساحت 400 هکتار زمین از مهمترین آن ها به شمار می رود که از مقدار پیشرفت فعلی آن خبر ندارم.
همچنین آزادراه همدان-ساوه در سال 78 و راه آهن در سال 83 از اقداماتی بود که برای پیشرفت استان صورت گرفت؛ هر چند برخی امروز این کارها را به خود منتسب می کنند، اما وقتی بچه ای به دنیا آمد اگر یتیم هم باشد؛ بزرگ می شود و مهم، تصویب و آغاز یک طرح است.
شعار انتخاباتی ام "کارآمدی، نگاه ملی است"؛ آنچه که امروز در کشور، حرف اصلی را در رابطه با نیاز مردم می زند کارآمدی است یعنی باید کشور را به سمتی برد تا کارآمدی افزایش یابد و امروز در همه حوزه ها به افراد کارآمد و پرصلابت در مجلس نیاز است که برای دولت ریل گذاری کنند تا بتوانیم معضلات بزرگ و مشکلات بزرگی همچون رکود اقتصادی و تحریم های زنجیره ای آمریکا را با حضور گسترده ای که مردم در 7 اسفند خواهند داشت؛ بشکنیم.
نافع: و سخن پایانی شما؟
امروز همه باید برای برگزاری انتخاباتی پرشور کمک کنیم و نباید اجازه دهیم تحت هیچ شرایطی انتخاباتمان را پول یا صاحبا ن زور و تزویر اداره کند.
انتخابات باید در اختیار مردم باشد؛ یکی از ویژگی های این دوره این است که انتخابات کارآمدی است و به نظر من، حلقه مفقوده این انتخابات کارآمدی و صداقت در کارآمدی است.
امیدوارم یک انتخابات پرشور داشته باشم و یک بار دیگر مردم با حضور گسترده خود می توانند همه توطئه های آمریکا و تحریم ها را خنثی کنند.
حضور پرشور مردم می تواند فضای شکستن رکود اقتصادی را ایجاد کرده و یک مجلس قدرتمند که بتواند مشکلات عمده و اساسی مردم را حل کند، تشکیل دهد.
پایان پیام/