به گزارش صبح رزن به نقل از خبرگزاری فارس از رزن، علی سیفیار عصر امروز در نخستین جلسه ستاد حمایت و صیانت از آثار فرهنگی و هنری با هدف بررسی معضلات و مشکلات حوزه بازیهای رایانهای اظهار کرد: در این شهرستان هفت انجمن فرهنگی و هنری، یک مؤسسه قرآنی و یک مؤسسه فرهنگی و هنری چندمنظوره در حال فعالیت است.
وی افزود: دو آموزشگاه آزاد هنری نقاشی، سه کانون آگهی و تبلیغاتی، 24 فروشگاه عرضه محصولات، سه چاپخانه دیجیتال، یک چاپ افست، 15 مرکز بازی کامپیوتری، یک دکه مطبوعاتی، 60 کانون فرهنگی و هنری مساجد و دو گروه نمایش ثبت شده کشوری از جمله مراکز دارای مجوز از سوی ارشاد هستند که در حوزه فرهنگ و هنر شهرستان فعالیت میکنند.
رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رزن هدف از تشکیل ستاد حمایت و صیانت از آثار فرهنگی و هنری را ایجاد نظام کنترلی، سالمسازی توزیع آثار فرهنگی و هنری و... بیان کرد.
وی گفت: محدوده و حوزه این ستاد شامل کتاب، مد لباس، نشریات و... است و رسیدگی به این امور را از وظایف ستاد صیانت از آثار فرهنگی و هنری برشمرد.
سیفیار افزود: رسیدگی به امور فروشگاههای عرضه محصولات فرهنگی هنری برعهده اداره ارشاد اسلامی بوده که اخیراً به اتاق اصناف واگذار شده است.
وی از برگزاری همایش خوشنویسی استانی در آذرماه و تجلیل از دکتر عبدالله نصرتی، یکی از مفاخر شهرستان در حوزه ادبیات خبر داد و گفت: سال گذشته شاهد 10 روز اجرای نمایش و برنامههای فرهنگی در سالن ارشاد شهرستان بودیم که امسال نیز تاکنون پنج اجرا برگزار شده که امیدواریم شاهد اجراهای بهتر و استقبال مردم شهرستان در حوزههای مختلف باشیم.
رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رزن با بیان اینکه رزن با توجه به سابقه فرهنگی و عالمخیز بودن این منطقه کمتر مورد هجمه تهاجم فرهنگی دشمنان است، خاطرنشان کرد: با این وجود نیاز به توجه و صیانت از فرهنگ اسلامی ـ ایرانی امری ضروری و اجتنابناپذیر است.
وی نقش بسیار مهم فرهنگ و هنر در ترویج ارزشهای اسلامی ـ ایرانی اشاره کرد و گفت: بسیاری از معضلات اجتماعی و جوامع را میتوان با فرهنگسازی مناسب در مسیر درستی هدایت کرد که این اداره نیز درصدد زمینهسازی فعالیتهای فرهنگی و هنری در راستای داشتن شهری سالم، بانشاط و با امنیت فرهنگی بالاست که لازمه این امر تقویت مبانی ارزشی، مذهبی، فرهنگی و هنری است.
انتهای پیام