مهدی رنجبرکرمی با بیان اینکه در صورت تأمین اعتبار و اجرایی شدن کار دو مجتمع آبرسانی درجین و شاهنجرین انجام میشود، افزود: از محل اعتبارات ملی نیز سه مجتمع آبرسانی نینج، خورونده و تخت تا پایان امسال تکمیل میشود.
وی افزود: از محل اعتبارات ملی نیز سه مجتمع آبرسانی نینج، خورونده و تخت تا پایان امسال تکمیل میشود.
وی یادآور شد: در حال حاضر بحرانیترین روستاها در بخش سردرود رزن هستند که از جمله میتوان به روستاهای چورمق، قلعهذندلیج، نینج، چهاربلاغ و اروته قمیش اشاره کرد که تابستان امسال را به سختی همراه با جیرهبندی آب سپری کردند.
وی با بیان اینکه در سال گذشته حمل آب به 13 روستای بحرانی شهرستان رزن با تانکر انجام می شد، گفت: با راه اندازی پمپاژ فاز 2 نینج آبرسانی به روستاهای چالبقا، ویر، قرایلر، قوزیجه، پیلهجین و چایان انجام و این روستاها خوشبختانه در تابستان امسال از وضعیت بحرانی خارج شدهاند.
این مقام مسؤول افزود: با تکمیل سه مجتمع نینج، خورونده و تخت مشکل آب شرب این روستاها حل خواهد شد، اما پایداری این امر و تحقق آن در گرو حفظ منابع آب و جلوگیری از مصارف غیرمجاز و نیز برداشتهای عادلانه از آبهای زیرزمینی است.
وی بیان کرد: در بخش مرکزی رزن در روستاهای جامیشلو، امیریه، کلیجه، مجتمع ماهنیان و آب باریک نیز وضعیت نامطلوبی در خصوص تأمین آب شرب داریم که این امر مستلزم تامین اعتبار و مدیریت مصرف ساکنان این روستاهاست.
رنجبرکرمی اظهار کرد:در بخش قروه و نیز روستاهای زیادی همچون سوزن، مسینک، سلیک و... که دچار بحران آب هستند.
وی ادامه داد: با اقدامات امسال و سال گذشته؛ مشکلات این بخش رفع شده است اما در روستای قراقیه همچنان مشکل تأمین آب وجود دارد که پیگیر حفر چاه در این محل در صورت صدور مجوز هستیم.