به گزارش صبح رزن به نقل از خبرگزاری فارس از رزن، حسن لطفی در جلسه بررسی مشکلات آب روستاهای شهرستان رزن با بیان اینکه برای حل مشکل آب شرب در روستاها نیاز به برنامهای جامع داریم، اظهار کرد: باید این برنامه براساس یک کار کارشناسی شده نوشته و اجرایی شود.
وی افزود: کنترل آبهای زیرزمینی در حال اجراست، اما برای کنترل آب شرب روستایی آیا کاری درست و اصولی انجام شده است؟ واقعا در زمینه کنترل مصرف آب شرب روستایی ضعیف عمل شده است.
نماینده مردم رزن در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اخطارهای پی در پی توسط آبفار به مشترکین پرمصرف ادامه داد: اخطار بدون اجرایی کردن آن بیاهمیت است.
وی با بیان اینکه با کسانی که در روستاها از آب شرب برای کشاورزی استفاده میکنند باید برخورد جدی و قاطع صورت بگیرد، خاطرنشان کرد: در بودجه امسال بیش از 3 میلیارد تومان اعتبار برای مجموعه آبفار در سطح شهرستان رزن پیش بینی شد که متأسفانه از این میزان تنها 800 میلیون تومان برای مجموعه آبفار منظور شده است و ما انتظار اعتبار مناسبتری را داشتیم.
لطفی ادامه داد: قراقیه، جامیشلو، جربانلو و...از جمله روستاهایی است که در بحث آب شرب وضعیت نامناسبی داشته و باید برای آنها تعیین تکلیف شود.
در ادامه فرماندار رزن اظهار کرد: در بحث شبکه آب شرب روستایی اقدام اصلی به عهده آبفار بوده و دستگاه حاکمیت وظیفه حمایت دارد.
فتحعلی حسینی یکی از معضلات حال حاضر آب روستایی را استفاده از آب شرب برای امور کشاورزی دانست و گفت: آبفار، دهیاران و بخشداران وظیفه پیچیدهای در پیشگیری از این مسئله را دارند.
وی افزود: در شهرستان رزن چندین مجتمع آبرسانی به بهره برداری رسیده است که مجتمع تخت در حال تکمیل شدن است و انتظارمیرود اقدامات جدی جهت تکمیل آن صورت گیرد.
وی یادآور شد: مهمترین مشکل، بحث هدر رفت آب در شبکه است که در برخی مناطق، پوسیدگی شبکه موجب هدر رفت آب می شود و این علاوه بر هدر رفت آب نارضایتی مردم را در پی خواهد داشت.
انتهای پیام