تاریخ : 26. مرداد 1398 - 10:22   |   کد مطلب: 26626
خروج بخش قابل توجهی از سیر همدان به علت نبود صنایع فرآوری
مدیر جهادکشاورزی شهرستان همدان با بیان اینکه بخش قابل توجهی از سیر تولیدی به علت نبود واحدهای فرآوری و بسته بندی استاندارد، روانه بازارهای داخلی و خارجی می شود، از برگزاری سومین جشنواره سیر و موسیر همدان خبر داد.

به گزارش صبح رزن،حسین فضلی در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه همدان، افزود: این جشنواره از 30 مرداد تا یکم شهریورماه با همت اهالی روستای سولان، دهیاری و شورای اسلامی و با پشتیبانی و هماهنگی فرمانداری شهرستان و جهادکشاورزی شهرستان و سایر ادارات برگزار می شود.
 فضلی ادامه داد: سالیانه حدود 1300 هکتار از اراضی آبی شهرستان همدان زیرکشت سیر قرار می گیرد وعملکرد سالیانه آن 22 هزار تن است.
وی تصریح کرد: بخش قابل توجهی از سیر تولیدی به علت نبود واحدهای فرآوری و بسته بندی استاندارد، روانه بازارهای داخلی و خارجی می شود و درآمد چندانی ازاین محل نصیب تولیدکنندگان نمی شود.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان همدان یکی از اهداف این جشنواره را شناساندن سیر با کیفیت و مرغوب همدان به علاقمندان عنوان کرد و گفت: این جشنواره باعث جذب توریست و رونق گردشگری شهرستان می شود که در نهایت تمام برنامه های ارائه شده منجر به رونق اقتصادی منطقه و ایجاد اشتغال پایدار خواهد شد.