به گزارش صبح رزن به نقل از ایسنا، منطقه همدان، امیر خجسته ظهر پنجشنبه ۷ شهریور در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: کار نمایندگان حرف زدن و دفاع از حقوق مردم است چرا که زبان مردم بوده و افراد حاضر در مجلس، نماینده کل مردم ایران هستند.
وی با بیان اینکه مردم نماینده بی خاصیت را نمی خواهند، افزود: مسئولیت سیاسی اصل ۹۰ در مجلس به بنده واگذار شده که در این مسئولیت از هیچ تلاشی فروگذاری نکرده ام.
خجسته بااشاره به مفاسد اقتصادی موجود در جامعه تاکید کرد: مفاسد اقتصادی همچون اژدهای هفت سر است و مرگ مفاسد اقتصادی در راه است.
وی ادامه داد: از اختلاس بانک سرمایه با ۱۴ هزار میلیارد، بانک دی با ۵ هزار میلیارد تا مسائل صندوق ذخیره فرهنگیان پیگیر بوده ام و تک تک اینها را فشار آوردم تا پول ها آنها را برگردانم.
خجسته عنوان کرد: یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در پروژه اردوگاه شهید باهنر سرمایه گذاری کرده بودند که وسعت این پروژه افزون بر ۲۰۰ هکتار بوده و به شدت پیگیر مشکلات این پروژه هستم.
وی درباره مشکلات ورود قاچاق به استان نیز گفت: از زمین و آسمان قاچاق به کشور وارد می شد که در این رابطه ۱۳۵ نفر یکجا دستگیر شدند همچنین با پیگیری های سجاد حضرتی، ۱۱۲۸ کانتینر قاچاق وارد کشور شده بود که همه عوامل و افراد دستگیر شدند.
وی با بیان اینکه جلوی قاچاق ترانزیت را گرفته ایم، ادامه داد: امروز گمرک تحت نظارت کامل است از این رو دست را در گلوگاه اقتصادی می گذاریم و در این رابطه آقازاده ها و خانم زاده های زیادی را به همت و همکاری حجت الاسلام رئیسی دستگیر کرده ایم.
خجسته با بیان اینکه افراد دلسوز در ادارات گمرک و حتی اتاق وزیران اقدام به افشاگری در زمینه اطلاعات اختلاس ها کرده اند، یادآور شد: پیشنهاد حق الکشف را به مجلس داده ایم که به محض تصویب، بخشی از اقلام کشف شده و یا هدیه ای به افراد داده شود تا کشفیات بیشتر شود.
وی به سختی های شغل نمایندگان در حوزه افشاگری و رو کردن دست خلافکاران اشاره و بیان کرد: افشاگری تهدید و هزینه دارد اما نماینده باید بدون ترس از شخصی، کار خود را انجام دهد.
نماینده مردم همدان در خانه ملت با بیان اینکه آبروی خود را در راه کشف مفاسد اقتصادی قرار داده ام، تصریح کرد: اگر به منافع مردم آسیبی وارد شود سکوت نمی کنم و به آنچه حق مردم است ورود پیدا می کنم.
وی ادامه داد: شایعات زیادی درباره وجود سهم زیادی از هتل امیران و زمین های متعددی در دارایی های بنده وجود دارد که همه را تکذیب می کنم چرا که تمام زندگی من شفاف است و اگر کسی ادعایی دارد با سند معلوم کند و الان کسانی که قدرت رقابت ندارند فضاسازی می کنند.
خجسته تاکید کرد: اگر به اندازه یک پوش مالی را جابجا کرده بودم، آبروی من در کل مجلس می رفت.
وی در ادامه با بیان اینکه از قلع و قمع باغ ها جلوگیری می کنم، عنوان کرد: کوهستان الوند و باغ های پردیس و محمدیه ریه های تنفس همدان هستند و از مسئولان استان می خواهم که در این راه ورود پیدا کنند و جلوی از بین رفتن تنفس گاه های مردم بایستند.
این مقام مسئول عنوان کرد: مرگ انحصار و تجدد فرا رسیده و الان مردم دنبال انتخاب اصلح هستند.
وی در بخش دیگری تصریح کرد: ابر چالش استان ما آب است و برخی از مسئولان بی فکر هستند چرا که ۷۵ درصد آب مورد نیاز استان از منابع سطحی و ۲۵درصد از منابع زیر زمینی است که دبی آب های زیر زمینی از ۱۰۳۵ لیتر در ثانیه به ۳۳۰ لیتر رسیده که با خشک شدن چاه های همدان این خطر جدی تر شده است.
خجسته درباره سد تالوار و مشکلات آن نیز گفت: انتقال آب از این سد در سال ۸۳ مصوب شده اما متاسفانه آب این سد آلوده است و تاکنون ۵۰۰ کیلومتر برای این طرح هزینه شده که این پروژه منتفی است.
وی اظهار کرد: در سال ۹۶ طرح استفاده از سد قوچم مصوب شد که آب این سد از کیفیت بالایی برخوردار است و فاصله این سد تا همدان حدود ۵۴ کیلومتر است و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد.
نماینده مردم همدان در مجلس با بیان اینکه وزیران پول کمی برای سد ما گذاشته اند، ادامه داد: انتقال آب از سد قوچم در سال ۹۶ به تصویب هیئت دولت رسیده و کسی نمی تواند این طرح ملی را لغو کند.
وی درباره آخرین وضعیت پروژه عصر طلایی نیز گفت: دستان پنهانی پشت این قضیه هستند که در صورت جمع شدن مستندات لازم، افشاگری خواهم کرد.
خجسته درباره ثبت جهانی هگمتانه نیز گفت: موضوع ثبت جهانی این منطقه همچنان بلاتکلیف مانده و این در حالیست که ما فرصت را برای ثبت جهانی دیگر مکان ها از دست می دهیم.
وی با بیان اینکه مدیران نیامده اند که استراحت کنند، هرکسی نمی تواند کار کند تکلیف خود را مشخص کند، تاکید کرد: اولویت اصلی همدان گردشگری است و باید در این موضوع سرآمد باشد.
وی ادامه داد: برخی به دنبال سهم خواهی از سرمایه گذاران هستند که دست کسانی که دنبال سهم خواهی هستند را قطع می کنم.
خجسته افزود: برای طرح جامع شهری مشاور گرفته شده و آنچه مصلحت شهر است باید پیگیری شود که به مراقبت نیاز دارد.
وی عنوان کرد: خودروسازها ۳۰۰ هزار میلیارد ریال به بانک ها و ۲۰۰ هزار میلیارد ریال به قطعه سازان بدهکارند و پول گرفته شده از مردم را در خارج از کشور سرمایه گذاری کرده اند که تنها راه نجات آنها واگذاری به بخش خصوصی است.
این مقام مسئول ادامه داد: در بخش گمرک فرودگاه ورود پیدا کردم و از دستگاه قضایی درخواست دارم تا در این زمینه ورود پیدا کنند و تعارف با کسی نداشته باشند.
وی نبود سامانه منسجم و متحد را علت فسادهای جامعه عنوان و تصریح کرد: سامانه ها باید لینک شود و از زیردست نیروهای امنیتی در نرود چرا که بااین کار شفافیت روزبه روز بیشتر می شود، امروز روز غارت بیت المال نیست.
خجسته در ادامه گفن: اگر قرار است دفتر نمایندگی وزیر خارجه و یونسکو در استان همدان باشد تعلل برای چه است؟ مدیران استان باید در این زمینه ورود پیدا کنند.
وی خاطرنشان کرد: انقلاب ریلی در همدان پیش آمده که باید اداره کل راه آهن در همدان نیز شکل بگیرد همچنین بردن ایستگاه راه آهن خارج از همدان، از روز نخست اشتباه بوده چرا که هیچ جای دنیا ایستگاه خارج از شهر نیست. گ
نماینده مردم همدان در مجلس درباره صحت آمار مربوط به نرخ بیکاری نیز گفت: کمیسیون اصل ۹۰ در جلسه ای با رئیس مرکز آمار روز یکشنبه قرار است شفاف سازی کند که آیا نرخ بیکاری در همدان ۶ درصد است یاخیر؟
وی درباره افزایش نرخ عوارض آزادراه همدان نیز بیان کرد: آزادراه همدان به بخش خصوصی واگذار شده که ما نیز درباره این نرخ معترض هستیم که در این باره باید همسان سازی صورت بگیرد و یک نرخ ثابت برای کل کشور درنظر گرفته شود.
وی با بیان اینکه برای فرودگاه همدان ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است، یادآور شد: درنظر داریم با همکاری دفاتر زیارتی پروازهای عتبات و همچنین کیش و تهران را راه اندازی کنیم تا فرودگاه تعطیل نشود.
خجسته با بیان اینکه یکی از آسیب های جدی استان در این چندساله عدم وحدت مسئولان و نمایندگان بوده است به طوریکه بودجه های ملی ما به علت نبود وحدت از بین رفته است، عنوان کرد: اگر یک کلام از عدم وحدت و خلاف وحدت در مجمع و استان سخنی رانده ام، اطلاع دهید.
وی با بیان اینکه مردم ۲۹۰ نماینده مقتدر، شجاع و قوی را راهی مجلس کنند، تاکید کرد: ما می توانیم بر تحریم غلبه کنیم، چرا مجلس در برابر مشکلات سکوت کردند، من از این سکوت سردر نمیاورم؟ این مقام مسئول افزود: مردم از عملکرد دولت و مجلس راضی نیستند اما بااین حال در انتخابات شرکت خواهند کرد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر رضایت از عملکرد خود نیز گفت: تمام ظرفیت خود را به کار گرفتم و افسوس نمی خورم، بیشتر از این نمی توانم از آبروی خود مایه بگذارم.
انتهای پیام