به گزارش صبح رزن به نقل از کورنگ، عزالدین افزود: تاکنون بیش از ۷۰ حلقه چاه غیر مجاز در استان پر شده که تعداد ۱۳ حلقه آن مربوط به این شهرستان است.
وی گفت: وجود چاه های غیر مجاز و اضافه برداشت از چاه دارای مجوز بهره برداری، باعث افت شدید سطح آب به طور متوسط بیش از ۱۷۰ سانتیمتر در دشت کبودرآهنگ شده است.
عزالدین گفت: دشت کبودرآهنگ یک دشت ممنوعه بحرانی است و به مراتب وضعیت منابع آبی آن بحرانی تر است.
وی ، تغییر الگوی کشت و استفاده از گیاهان کم آب بر و تغییر سیستم آبیاری سنتی به نوین ، بدون افزایش دادن سطح زیر کشت را از موارد مدیریت مصرف دانست و یاد آور شد: دیگر منابع جدید آبی در استان وجود ندارد و باید منابع موجود را مدیریت کنیم.
در این دیدار فرماندار شهرستان کبودرآهنگ گفت: بحران آب در شهرستان جدی است و دیگر استان پتانسیل تولید گیاهان پر آب بر را ندارد.
احسان قنبری تخصیص آب به بخش صنعت را بسیار مهم دانست و افزود: در این شهرستان به جای تولید سیب زمینی باید به سمت کشت گیاهان کم آب بر برویم .
رئیس اداره منابع شهرستان کبودرآهنگ گفت: با وجود بزرگترین دشت در استان، بیشترین میزان حفاری غیر مجاز در دشت کبودرآهنگ و رزن اتفاق افتاده است.
مجید راشدی ، بزرگترین مشکل شهرستان را وجود چاهای غیر مجاز دانست و افزود: به طور متوسط سالانه دشت کبودرآهنگ بیش از ۸۰ میلیون متر مکعب کسری مخزن دارد.
راشدی تعداد چاه های مجاز این شهرستان را هزار و۶۵۹ حلقه دانست و خاطر نشان کرد: ممنوعیت برداشت از دشت کبودرآهنگ از سال ۷۲ اعلام شده است.