به گزارش صبح رزن به نقل از خبرگزاری تسنیم از همدان، علیرضا صفری امروز به مناسبت هفته تأمین اجتماعی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: عمده فعالیت های بخش درمان تأمین اجتماعی شامل درمان مستقیم، غیرمستقیم و کمیسیون پزشکی و طب کار است که خدمات در بیمارستان ها و درمانگاه های ملکی به صورت رایگان به بیمه شدگان تأمین اجتماعی ارائه می شود.
وی افزود: سال گذشته 261 تخت و امسال 276 تخت در هر یک از بیمارستان ها اعم از آتیه همدان، غرضی ملایر، اسدآباد و تویسرکان فعال است و به طور کلی 77.5 درصد تخت در طول سال اشغال هستند.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان همدان تصریح کرد: سال گذشته 24 هزار و 72 نفر بیمار در بیمارستان های تامین اجتماعی استان همدان بستری شد که شاهد رشد 5 درصدی و متوسط اقمت بیمار 2.5 روز بوده است.
وی با بیان اینکه سال گذشته 2 میلیون و 145 هزار و 546 نفر به سیستم درمان مستقیم تأمین اجتماعی مراجعه کردند، گفت: از این تعداد 14 هزار و 334 مورد جراحی، 9 هزار و 172 مورد زایمان، 9 هزار و 309 مورد ویزیت پزشکان، 575 هزار نسخه داروخانه، 109 هزار و 320 مورد مراجعه به آزمایشگاه و 50 هزار مورد رادیولوژی انجام شده است.
صفری افزود: از آنجایی که 74 درصد تخت ها در سال گذشته توسط بیماران اشغال بوده است در بین بیمارستان های تامین اجتماعی رتبه 9 کشوری را کسب کردیم.
وی با اشاره به اقبال مردم نسبت به استفاده از خدمات درمانی تأمین اجتماعی اظهار کرد: 27 درصد از کل مراجعه کنندگان به بیمارستان آتبه همدان و 49 درصد از بیمارستان غرضی ملایر را بیمه شدگان غیرتأمین اجتماعی تشکیل می دهند که نشان از افزایش رضایت مردم نسبت به خدمات است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان همدان گفت: همزمان با هفته تامین اجتماعی مرکز پلی کیلنیک درمان تخصصی در 5 گروه اطفال، زنان، قلب، مغزواعصاب و کلیه در همدان راه اندازی و افتتاح رسمی می شود که برای ساخت و تجهیز این مرکز 20 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
وی همچنین از آغاز عملیات سه پروژه عمرانی در هفته تأمین اجتماعی در همدان خبر داد و افزود: ساخت دو درمانگاه در شهرستان های بهار و رزن و پروژه انبار دارویی بیمارستان ملایر با 1.5 میلیارد تومان اعتبار مصوب از پروژه هایی است که در این هفته کلنگ زنی می شوند.
صفری با بیان اینکه تمام بیمارستان های تامین اجتماعی بازسازی شده است، ابراز کرد: بزرگترین مشکلات استان کمبود دستگاه های سی تی اسکن بود که برای رفع این نیاز یک دستگاه برای بیمارستان آتیه همدان خریداری شده که با نصب و راه اندازی آن از ارجاع بیماران به بخش خصوصی جلوگیری و این بیمارستان دومین مرکز ترومای استان به شمار می رود.