به گزارش صبح رزن به نقل از خبرگزاری بسیج از رزن، حوزه حضرت رسول (ص) در اقدامی مربیان حلقه های صالحین خود را جهت غبار روبی و عطر افشانی به مزار شهید شاخص شهرستان، حاج ستار ابراهیمی برد. دراین برنامه فرمانده حوزه خلاصه ای از زندگینامه این شهید بزرگوار را برای حاضرین شرح داد و ادامه دادن راه شهیدان را وظیفه همه بسیجیان دانست .
سردار شهید ستار ابراهیمی از شهدای برجسته استان همدان است که در سال 1335 در یکی از روستاهای رزن به نام قایش همدان چشم به جهان گشود. در دامن پاک خانواده ای کشاورز و محروم پرورش یافت و در سن هفت سالگی وارد دبستان شد . تا کلاس ششم ابتدایی تحصیل کرد ولی از آنجایی که خانواده سخت به نیروی بازوان پر توان وی محتاج بود ترک تحصیل کرد و در کنار پدر و همدوش او به کار کشاورزی پرداخت . در سن 16 سالگی برای کار راهی تهران شد و به کارگری مشغول شد تا بتواند کمک بیشتری به خانواده نماید.
سال 1355 به خدمت سربازی رفت و در پایگاه نوژه همدان در کنار خدمت سربازی توانست مدرک تحصیلی سوم راهنمایی را اخذ نماید . بر این باور بود که انسان برای رسیدن به کمال مطلوب و شکوفا ساختن و به فعالیت در آوردن استعدادهای بالقوه خویش علاوه بر کار بدنی به پرورش روح و عقل هم نیازمند است .
پس از اتمام دوره سربازی در سال 1357 ازدواج نمود .این دوران همزمان شده بود با اوج گیری مبارزات مردم بر علیه حکومت شاه خائن.
او نیز با این سیل خروشان همراه شد تا همدوش مردم ایران به پیروی از امام بزرگوار ندای رهایی مستضعفین از زیر ظلم وستم مستکبرین را سر دهد .
پس از پیروزی انقلاب اسلامی در کمیته انقلاب اسلامی رزن به پاسداری از دستاوردهای انقلاب پرداخت.
روزی که امام (ره) دستور تشکیل سپاه پاسداران را صادر کرد او بی درنگ به سپاه پیوست و از طرف سپاه ماموریت یافت تا در دادگاه انقلاب اسلامی همدان مشغول خدمت شود . با آغاز تجاوز حاکمان بعثی عراق به میهن اسلامی ایران ,اوخواستار حضور در جبهه برای دفاع ازکشور بودوپس از پیگیری های زیاد توانست در سال 1360 عازم مناطق جنگی سر پل ذهاب شود . در این منطقه از ناحیه دست مجروح شد .
بعد از آن در اکثر عملیاتی که ایران برای مقابله با تجاوز ارتش عراق که به نمایندگی از دنیای ظلم وستم بود، شجاعانه شرکت داشت .عملیات 11 شهریور - ثارالله - فتح المبین - بیت المقدس - و الفجرمقدماتی - رمضان - والفجر 2 - و الفجر5 – میمک- خیبر - و الفجر 8 - کربلای 4 و کربلای 5 را می توان نام برد .او در این مدت 6 بار مجروح شد و 3 بار در محاصره سخت مزدوران بعثی افتاد که با تدبیر وشجاعت بی نظیر موفق به شکستن حلقه محاصره شد . ازسال1361 به صورت کادر ثابت لشکرانصارالحسین(ع) در آمد و در واحدهای مختلف خدمات شایانی را از خود به یادگار گذاشت.
پس از مدتی به فرماندهی گردان 155 لشگر انصار الحسین انتخاب شد که گردان تحت فرماندهی اش در اکثر عملیات ها شرکت جست و برگه های زرینی از فتوحات سپاه اسلام را به خود اختصاص داد. در عملیات کربلای 4 وقتی یکی از برادرانش به نام صمد ابراهیمی به شهادت می رسد با وجود اینکه توان انتقال جنازه برادرش را به پشت خط داشت ،اما این کار را انجام نمی دهد و در جواب برادرانی که علت را از ایشان جویا می شوند ، پاسخ می دهد که چگونه می توانستم دست به چنین کاری بزنم در صورتی که می دیدم جنازه همرزمان شهیدم در زیر آفتاب سوزان جنوب مانده اند ، برایم فرق نمی کند که برادرم باشد یا نباشد ،همه رزمندگان برای من برادرند.
در عملیات کربلای 4 مجروح می شودو مدت 72 ساعت بدون آب و غذا در آن طرف اروند رود در داخل قایقی در منطقه دشمن به محاصره می افتد .وقتی شب هنگام یکی از مزدوران بعثی قصد نزدیک شدن به قایق را داشت وی با کلت کمری او را از پای در می آورد و موفق به فرار میگردد .با وجود زخمهائی که در تن رنجور خویش داشت حاضر به انتقال به پشت جبهه نمی گردد . در عملیات کربلای 5 گردان 155 به فرماندهی او پنج مرحله در عملیات شرکت می کند وبالاخره لحظه موعود و دیدار یار فرا می رسد.
لحظه وصال فرا می رسد ودر تاریخ 12/2/ 1365بر اثر ترکش گلوله توپ به آرزوی دیرینه اش که سالها به دنبال او بود نائل می گردد و برجام سرخ شهادت عاشقانه بوسه می زند.
او رفت و در فنای خویش بقا یافت و باقی گشت و با شهادت خویش بار دیگر حقانیت و مظلومیت پیروان صالح سالار شهیدان ، معلم بزرگ شهادت را به اثبات رساند تا خدای شهیدان به ما نیز توفیق ادامه راه سرخ شهیدان را عطا فرماید.
از ستار ابراهیمی5 فرزند به یادگار مانده است.