به گزارش صبح رزن،حسن یوسفی در نشست صمیمی بازنشستگان فرهنگی آموزش و پرورش شهرستان رزن با مدیریت این اداره در اردوگاه ملاحسین قلی شوندی با اشاره به مطالغات خود در فلسفه ی تعلیم و تربیت در اسلام،شرق و غرب تاکید کرد: با جرأت می توان گفت تنها اسلام است که در تعلیم و تربیت به تمام ابعاد وجودی انسان پرداخته است و این در حالی است که در فلسفه ی تعلیم و تربیت غرب فقط بخشی از ابعاد هویتی انسان مورد توجه قرار می گیرد و این بسیار مهم است.
وی معلمان را در حال الگوهای جامعه برشمرد و افزود:در سن بازنشستگی نیز معلمان الگوهای جامعه محسوب می شوند و این نشان دهنده ی اهمیت موضوع و جایگاه این قشر عظیم در جامعه است.
یوسفی بازتولید طبقه ها و پدیده های اجتماعی از خود را امری مضر در جامعه عنوان و ادامه داد:اینکه طبقه ثروتمند به بازتولید خود بپزدازد و همچنان ثروتمند بماند و از طرفی فقرا نیز برای همیشه خود را باز تولید کنند و نتوانند به مراحل و جایگاههای بالای کشور راه یابند اصلا خوب نیست و وظیفه ی یک معلم این است تا راه صعود طبقات پایین به درجات بالای مدیریتی ،علمی و ثروت را آموزش دهند و تسهیل کند.
وی در همین زمینه خاطرنشان کرد:نباید فرماندار،نماینده و مدیرانی که زندگیشان مثل مانیست بر ما مسلط شوند بلکه کسانی باید در مدیریت بر ما حضور داشته باشند که مانند ما زندگی کرده باشند.
وی در خاتمه از فرهنگیان خواست که برای رشد و صعود افراد و طبقه ضعیف جامعه به طبقات بالا تلاش کنند زیرا این یکی از مهمترین کارها در تعلیم و تربیت خواهد بود.