به گزارش صبح رزن به نقل از خبرنگار مهر، سید سعید شاهرخی شامگاه چهارشنبه در همایش روز خبرنگار با گرامیداشت یا شهدای خبرنگار و خیر مقدم به خانواده شهید صارمی که میهمان ویژه این مراسم در همدان بودند، عنوان کرد: همدان از استانهای فعال در حوزه رسانه است و رسانه های استان بدون حاشیه به توسعه استان کمک می کنند.
وی با تاکید بر اینکه جریان خبری در استان همدان باید به سمت انعکاس اخبار امیدوار کننده و امید آفرین حرکت کند، گفت: در استان همدان باید کارها، اقدامات و پروژه های بزرگ برای مردم گفته شود تا در بین مردم امید و نشاط ایجاد شود.
استاندار همدان با بیان اینکه دستگاه های اجرایی استان همدان در اجرای چهار ماه اول سند اطلاع رسانی استان عملکرد خوبی داشته اند اما باید بیشتر شود، ادامه داد: اصحاب رسانه با همه سلیقه ها مورد احترام هستند و رسانه های استان در کشور کم حاشیه و فعال بوده و همه مدیران باید از این فرصت استفاده کنند
جریان رسانه در شفاف سازی و اعتماد سازی تاثیرگذار است
شاهرخی با تاکید بر اینکه در استان همدان طی سال جاری دو اولویت اساسی داریم که موضوع اول توجه به اشتغال و رونق تولید است که کارهای خوبی در استان انجام شد و موضوع دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است که انتظار همکاری ویژه از رسانهها داریم، گفت: جریان رسانه میتواند در شفاف سازی و اعتماد سازی بسیار تاثیرگذار باشد.
وی با بیان اینکه دولت تاکید بر فعالیت آزاد و نقد سازنده رسانه ها دارد و سند اطلاع رسانی استان را به عنوان یک کار ابتکاری تدوین و ابلاغ کردیم و هدف از این سند ارتباط و تعامل بیشتر مدیران با رسانه ها به صورت کمی و کیفی است، گفت: هدف از اجرای سند اطلاع رسانی استان شتاب بخشیدن به حوزه اطلاعرسانی استان بود
استاندار همدان با بیان اینکه رشد و توسعه سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی جامعه بدون وجود جریان و اصحاب رسانه غیر ممکن است، گفت: رئیس جمهور بر جریان آزاد خبر و نقد موثر مجددا تاکید کرده است.
شاهرخی با بیان اینکه همدان تنها استانی است که به خاطر اهمیت رسانه، سند اطلاع رسانی را تدوین و تصویب کرده است، گفت: کار این سند تسهیل اطلاع رسانی استان و ارتباط دستگاه ها با مدیران است و دستگاه ها برای بهره مندی از ظرفیت رسانه برای ارتباط گیری دوسویه با مردم وظیفه مند شده اند.
وی با بیان اینکه دستگاه های استان در اجرای سند اطلاع رسانی نمره قابل قبولی را گرفتند، گفت: اجرای سند اطلاع رسانی استان همدان باید با کمیت و کیفیت بیشتری پیگیری شود.
یکی از فعالان عرصه خبر در استان همدان نیز با بیان اینکه حقالتحریر بودن بیشتر خبرنگاران خبرگزاریها و سایر رسانهها از عمده مشکلات این قشر است که اگر به دلایلی چند روز توان کار کردن نداشته باشند نه حقوقی و نه مزایایی در انتظار آنهاست، گفت: بیشتر خبرنگاران با سابقه بالای ۱۰ سال اما همچنان بدون بیمه و هیچ پشتوانهای این کار پراسترس را ادامه میدهند.
نقدپذیر نبودن مدیران
مرضیه بختیاری با بیان اینکه در کنار مشکلات و دغدغه خبرنگاران مسایلی دیگر همچون نقدپذیر نبودن مدیران، بیتفاوتی آنان نسبت به نقدها، شناخت ناکافی از حرفه خبرنگاری و تمایل به شنیدن تعریف و تمجید از آنها از دیگر مسایلی است که یک خبرنگار را بسیار آزرده خاطر میکند، اضافه کرد: در این بین مشکلات بانوان خبرنگار که اکثریت قشر خبرنگاران استان همدان را تشکیل میدهند دوچندان است.
وی با اشاره به وعدههای استاندار همدان مبنی بر استفاده حداکثری از ظرفیت بانوان در پستهای مدیریتی، عنوان کرد: بانوان خبرنگار استان انتظار دارند نیمنگاهی هم به آنها شود چراکه این قشر از جامعه علاوه بر تحصیلات و توانمندی و با توجه به شناخت ظرفیتهای استان قابلیتهای زیادی در ارائه طرحها و کمک به مدیران برای توسعه استان دارند.
بختیاری ارائه برنامههای تفریحی و رفاهی برای بانوان خبرنگار را از دیگر درخواستهای آنان برشمرد و گفت: این قشر حساس زیر بار مسئولیت سخت و زیانبار خبرنگاری زودتر از مردان فرسوده شده و نیازمند توجه بیشتر و ارائه امکانات رفاهی هستند.
وی مطالبه همه خبرنگاران را تشکیل انجمن صنفی خبرنگاران برشمرد و با بیان اینکه استان همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن با داشتن سه روزنامه و هفتهنامههای معتبر نیازمند تشکیل چنین صنفی به عنوان بازوی توانمند رفع مشکلات صنفی خبرنگاران در کنار خانه مطبوعات است، گفت: سالها با تشکیل این انجمن مخالفت شده و امروز حمایت استاندار، مدیرکل ارشاد و مدیرکل اداره کار و تعاون را میطلبد.
وی تاکید کرد: متأسفانه در نبود یک نظام صنفی قدرتمند خبرنگاران نمیتوانند خواستهها و مطالبات خود را به گوش مسئولان برسانند.
دیدگاه شما