"حسن ملکی" در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)_منطقه همدان، اظهار کرد: با هماهنگی مجموعه محیط زیست برنامه ریزی لازم برای پاکسازی غار انجام شد که در این راستا سمنهای فعال در حوزه محیط زیست نیز در این برنامه حضور یافتند.
وی افزود: پاکسازی غار با گروه 38 نفره انجام شد که در ابتدا مجتمع علیصدر پاکسازی شد سپس با حضور کارشناسان محیط زیست مسیر غار پاکسازی شد.
ملکی تصریح کرد: محیط داخل غار هر سه ماه یک بار پاکسازی می شود که این امر با همکاری مجموعه محیط زیست انجام می شود که کارشناسان محیط زیست مشارکت می کنند.
وی به شناسایی مسیر جدید غار اشاره کرد و گفت: این مسیر به طور رسمی افتتاح نشده است اما گردشگران در سال جاری تمایل زیادی به بازدید از این مسیر داشتند که بازدید از این مسیر برای آنها فراهم شد.
ملکی به جابجایی لامپهای داخل غار در هر بار پاکسازی اشاره کرد و گفت: لامپهای داخل غار با حضور کارشناسان محیط زیست در هر بار پاکسازی جابجا می شود که این امر از رشد جلبک در داخل غار جلوگیری می کند.
وی به استفاده از نورهای ویژه در داخل غار اشاره کرد و گفت: این لامپها حداقل آلودگی را داشته و از رشد جلبک در داخل غار جلوگیری می کند.
ملکی تاکید کرد: پله های داخل غار به گونه ای کار گذاشته شده که کوچکترین آسیبی به محوطه داخل وارد نشود و شکل غار حفظ شود.
لامپهای جدید از رشد جلبک در داخل غار جلوگیری می کند
کارشناس حفاظت محیط زیست استان نیز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)_منطقه همدان، اظهار کرد: جابجایی لامپهای کار گذاشته شده در داخل غار از رشد جلبکها جلوگیری می کند که این امر یکی از امور بسیار مفیدی است که مسئولان شرکت علیصدر انجام می دهند.
"علیرضا محمدی" افزود: لامپهای جدیدی برای ایجاد روشنایی در داخل غار استفاده می شود که حداقل آلودگی را داشته و از رشد جلبک نیز جلوگیری می کنند.
وی تصریح کرد: رشد جلبک در داخل غار موجب فرسایش سقف و کف غار می شود که مجموعه شکرت علیصدر دوستدار محیط زیست بوده و از این غار آبی به خوبی محافظت می کنند.
دیدگاه شما