آخرین اخبار

تاریخ : 19. آبان 1393 - 15:36   |   کد مطلب: 10701
معاون ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گفت: بدحجابی در جامعه زشت است اما تمام امر به معروف و نهی از منکر نیست.

به گزارش صبح رزن به نقل از (ایسنا)_منطقه همدان، "سیدمهدی هاشمیان" یکشنبه 18 آبان در همایش سراسری امر به معروف و نهی از منکر،اظهار کرد: بد حجابی تمام امر به معروف و نهی از منکر موجود در جامعه نیست و فساد اقتصادی و منکرات دیگر نیز در این حیطه قرار دارد و مهم است.

وی ادامه داد: فرضیه امر به معروف و نهی از منکر زیرساخت جامعه است که نباید فراموش شود چراکه فراموشی آن موجب رشد ناهنجاری ها در جامعه می شود.

امر به معروف و نهی از منکر بی تفاوتی ها نسبت به جامعه را از بین می برد

وی ادامه داد: تجربه ثابت کرده است هر زمان که به فریضه امر به معروف و نهی از منکر توجه نشان داده و به خوبی و درستی اجرا شده، بی تفاوتی ها نسبت به جامعه از بین رفته است.

معاون ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به هدف و پیام عاشورا خاطرنشان کرد: امر به معروف و نهی از منکر درس بزرگی بود که از عاشورا گرفتیم و این واقعه نقطه عطفی برای آغاز انقلاب اسلامی ایران شد.

وی خاطرنشان کرد: امام خمینی (ره) نیز همیشه بر وجود وزارت امر به معروف و نهی از منکر در کشور تاکید داشتند چراکه وجود چنین وزارتخانه ای موجب رشد و تعالی کشور و جامعه می شود.

هاشمیان همچنین با یادآوری سخنان مقام معظم رهبری در سال 72، تاکید کرد: مقام معظم رهبری در سخنان خود تاکید کردند زمانی تهاجم و حمله دشمن از طریق مرزها بود اما در حال حاضر این تهاجمات از طریق مغزها بوده و دشمن توانسته است بدین وسیله در زندگی و فرهنگ مردم جامعه رخنه کند.

وی تصریح کرد: در تمام ادارات و وزارتخانه ها باید شورای امر به معروف و نهی از منکر تشکیل شود و توجه ویژه ای هم به آنها باشد.

امر به معروف و نهی از منکر در ادارات گفتمان سازی شود

وی تاکید کرد: امر به معروف و نهی از منکر باید در ادارات گفتمان سازی شده و در تعاملات اداری تبدیل به گفتمان برتر شود.

وی افزود: مرحله بعدی فرهنگ سازی است، جهاد و شهادت مخصوص عده ای خاص بود که این مفاهیم را درک کردند و به شهادت رسیدند. پس از انقلاب نیز با گفتمان های امام و روحانیت فرهنگ ایثار و شهادت همچنان در جامعه زنده نگه داشته شد.

معاون ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر مرحله بعد را الگو سازی عنوان کرد و گفت: ما باید بهترین الگوها را پیدا کرده و به مردم نشان دهیم.

همه مدیران بستر لازم برای اجرای امر به معروف و نهی از منکر را ایجاد کنند

وی آخرین مرحله را رفتارسازی دانست و گفت: همه مدیران باید برای اجرای این فریضه در ادارات و سازمانها بسترسازی لازم را ایجاد کنند.

وی در پایان هدف امام حسین(ع) را از قیام عاشورا امر به معروف و نهی از منکر دانست و خاطر نشان کرد: امام خمینی(ره) نیز به تاسی از امام حسین(ع) برای این منظور و استحکام نظام جمهوری اسلامی قیام کرد بنابراین هدف ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر نیز استحکام بخشیدن به اصول نظام ولایت فقیه در جامعه است.

دیدگاه شما