به گزارش صبح رزن، فرماندهی ناحیه رزن با اشاره به اهمیت و جایگاه این فریضه در جامعه گفت:برای ایجاد حساسیت در جامعه برای امر به معروف و نهی از منکر باید کار شود.شأن ستاد استفاده از تمام ظرفیتهاست.ستاد احیاء در حال تقویت معاونتها هستند.اصل ستاد احیاء سیاستگذاری،برنامه ریزی ،انگیزه بخشی و نظارت است.
براتزاده افزود:دستورالعمل های ستاد کامل است.
معاون فرماندار شهرستان نیز در این نشست انجام این فریضه ی را لازمه ی داشتن یک جامعه ی سالم عنوان و ادامه داد:برای کار درست در ستاد احیاء باید به یک باور عمومی برسیم.در شهرستان برنامه های خوبی اجرا شده است که در چارچوب ستاد احیاء قرار نگرفته است.بیشتر منکرات شهرستان ما وارداتی است. شهرستان رزن در گدشته و حال بیشترین کار فرهنگی را انجام است.آمار دهی و ارائه گزارش کار از شهرستان ضعیف است.
غفاری ادامه داد:مهمترین مشکل شهرستان رزن مواد مخدر است.55 درصد از طلاقها 73 درصد از زندانیان و جرائم کشور و 65 درصد از همسر آزاری ها به مواد مخدر ارتباط دارد.باید ابتدا مشکلات کاملا احصاء شود.مسجد محوری در شهرستان وضعیت خوبی دارد.پخش اذان در مساجد شهرستان باید ترویج شودضمن اینکه ستاد باید بصورت شبکه ای کار کند.
حجت الاسلام ملکی ستاد احیاء را نیازمند توجه بیشتر در سطح کشور و استان دانست و افزود:مشکلات مالی در فرهنگ شهرستان جدی است و بدون پول نمی شود کار کرد.در 165 نقظه ی شهرستان مسائل مربوط به ستاد احیاء توسط روحانیون عنوان می شود.این در حالی است که حضور علما و روحانیون از 92 نقطه در دو سال پیش به 165 نقطه رسیده است. و این یک جهش فوق العاده است.
معاون دادستان شهرستان آینده نگری را لازمه ی اقدام جدی در حوزه ی فرهنگ عنوان و افزود:کمترین آمار جرم در استان را شهرستان رزن داریم و این جای امیدواری دارد.
رئیس اداره ی ارشاد اسلامی شهرستان با بیان برخی نکات و آسیبها در حوزه ی منکرات شهرستان تاکید کرد:با تمام وجود در تلاش برای تقویت ستاد امر به معروف و نهی از منکر هستیم.
دیدگاه شما