آخرین اخبار

تاریخ : 4. آذر 1393 - 17:18   |   کد مطلب: 11014
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان گفت: استحکام درونی کشور و تقویت اقتصاد مقاومتی حلال مشکلات است.

به گزارش صبح رزن به نقل از (ایسنا)_منطقه همدان، سردار "غلامعلی ابوحمزه" دوشنبه 3 آذر در همایش شکوه هجرت استان، با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری طراح و مبدع اقتصاد مقاومتی هستند، اظهار کرد: در دنیا اقتصاد ریاضتی مطرح است اما اقتصاد مقاومتی برای نخستین بار توسط مقام معظم رهبری در ادبیات اقتصادی دنیا عنوان شد و بسیاری از اندیشمندان و متفکران در این عرصه، اقتصاد مقاومتی را به عنوان ابتکار و نوآوری خاص مطرح می کنند و این موضوع نشان دهنده درک عمیق، ژرف نگری و آینده نگری ایشان است.

وی افزود: سپاه استان به همراه استانداری، فرمانداری، دستگاه های اجرایی سعی در نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی در سطح استان دارد به طوریکه برگزاری همایش فرصت های سرمایه گذاری در هفته گذشته نمونه ای از آن است.

سردار ابوحمزه با اشاره به اینکه عمده جهت گیری ها به سمت تحقق اقتصاد مقاومتی است، تاکید کرد: نتیجه مذاکرات هر چه باشد، آنچه حلال مشکلات ما خواهد بود استحکام درونی کشور و تقویت اقتصاد مقاومتی است و همه توجه ما در همه سازمانها و نهادها باید معطوف به این موضوع باشد.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مورد اقتصاد مقاومتی، اظهار کرد: اصلی ترین مورد برای تحقق اهداف و راهبردهای هر کشوری، نیروی انسانی است به طوریکه اگر بخواهیم در زمینه اقتصاد مقاومتی موفق بشویم باید در مدیریت منابع انسانی توانمند باشیم.

فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان خاطرنشان کرد: یکی از عرصه هایی که دانشجویان و بسیجیان می توانند موفق در آن ظاهر شوند بحث ابتکار و خلاقیت در همه زمینه هاست همچنین در همه کارها باید بهره وری صورت بگیرد.

وی تصریح کرد: پس از گذشت 25 سال از جنگ ما نباید همچنان به دنبال مهندسی معکوس باشیم بلکه باید به دنبال موضوعات نو و جدید برویم که در دنیا نظیر نداشته و در زمینه آن حرکتی صورت نگرفته باشد

وی اضافه کرد: ما به مهندسی معکوس و راه ها و شیوه های آن مسلط شده ایم و باید به دنبال موارد نو و جدید در دنیا برویم.

سردار ابوحمزه تصریح کرد: هم اکنون در کشور دچار مشکلات آب و برق هستیم بنابراین باید به فکر مدیریت آن و ارائه راه حل باشیم.

وی ادامه داد: در اردوهای هجرت و جهادی نباید یک بعدی رفتار کنیم و باید علاوه بر اهداف اردوها به بحث معنویت، بصیرت افزایی، تربیت و ... نیز توجه داشته باشیم.

وی افزود: دانشجویان باید احساس تکلیف و وظیفه کنند و درد کشور و دین داشته باشند، دانشجویان در سالهای دانشگاهی خود باید به دنبال یادگیری مواردی باشند که بعدها بتوانند مشکلی از مشکلات موجود کشور حل کنند.

وی یادآور شد: نباید تنها به دنبال منابع زیرزمینی باشیم بلکه باید منابع روزمینی از جمله مغزهای متفکر و خلاق را هم مدنظر قرار دهیم. متاسفانه 54 درصد منبع بودجه مالی کشور از نفت تامین می شود در حالیکه باید در صنعت های دیگر خود را تقویت کنیم.

سردار ابوحمزه در پایان خاطرنشان کرد: فرهنگ جهادی یعنی ابتکار، خلاقیت، نوآوری، تفکر، تدبر و حرکت رو به جلو است. هر فردی که به اردوی جهادی می رود باید باعث پیشرفت و ایجاد حرکت جهادی در خود و اطرافیانش شود.

وی اضافه کرد: اگر فرهنگ جهادی در جامعه و زندگی ما جاری و ساری شود همه مشکلات ما حل خواهند شد. ما باید گفته ها و خواسته های مقام معظم رهبری را در بطن جامعه ببریم و به سخنرانی ها و همایش ها بسنده نکنیم.

دیدگاه شما